Azért ilyen szintű minőségromlást soha nem tudtam elképzelni a Realnál.
Már maga a Pennantért való érdeklődés miatt égne a pofám ha madrid szurkoló lennék.

Teljesen egyet értek!LG írta:aki már ismeri a ligát, mint egy olyan, aki egészen más stilushoz szokott.
Realista24 írta:Meg annyit, hogy rögtön 4 millás fizut akart és szegény csak 2őt kapott volna....Pennanttől idézek: "Madrid? Kösz nem, inkább Stoke" erről ennyit...![]()
Azért nem mondanám, h megálithatatlan, a Getafe pontot rabolt, a Madrid + a Villarreal megizzasztotta a csapatot. Nagyon erős a csapat, de nem verhetetlenfir3bird írta:hát, úgy tűnik ez a Barca tényleg megállíthatatlan...5 rangadóból 5 győzelem...ez ilyen tipikus no comment. brutális. azért remélem a Bernabeuban sikerül egy kicsit megszorongatni a csapatot.
Meg annyit, hogy rögtön 4 millás fizut akart és szegény csak 2őt kapott volna....Pennanttől idézek: "Madrid? Kösz nem, inkább Stoke" erről ennyit...
A Real leakarja igazolni Pennant-ot? Ejha, egyébként én nagyra tartom öt, már a Birmingham-ban is jól tolta, hogy most hogy játszik a Liverpool-ban arról nemtok nyilatkozni, de szerintem jó játékos. Az, hogy meg e üti a Real szintet, azt nemtudom, de szerintem igen. (Habár nem egy MessiRivaldo11 írta:Nyerjük csak meg már előtte.
Ha igaz a hír,és tényleg ilyen Pennantokat (te jó ég...) igazolna a madrid, meglesz az már előtte.
Ha igaz a hír,és tényleg ilyen Pennantokat (lionelmessi19 írta:Én sorfalat akarok látni, tapsoló Gagoval, Robbennel, Cannavaroval, Gutival.
Nyerjük csak meg már előtte.
Én meg abban, hogy azon a meccsen nyerjük meg a bajnokságotMichaaBee írta:fir3bird írta:azért remélem a Bernabeuban sikerül egy kicsit megszorongatni a csapatot.
én abban reménykedem, h mire odajutunk, h Bernabéu, addigra már le lesz rendezve a bajnokság![]()
fir3bird írta:azért remélem a Bernabeuban sikerül egy kicsit megszorongatni a csapatot.
És minimum boldogabb következőt, mint az ideiRivaldo11 írta:Boldog karácsonyt a madridistáknak is!