Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de előtte....(nálam 5 percet késik a kép...szal akk 10 perce nem ért 5percig a lasztihozReplay írta:dehogynem, előbb remekül játszotta magát tisztára, majd a védőjét cselezte ki a 16oson belül, csak a bepassz nem sikerült...danko94 írta:Roninál kb 5 perce nem vt a labda
dehogynem, előbb remekül játszotta magát tisztára, majd a védőjét cselezte ki a 16oson belül, csak a bepassz nem sikerült...danko94 írta:Roninál kb 5 perce nem vt a labda
Igen, mert ki más lenne?sasi1 írta:Hajdú B a kommentátor a tv6-on??
http://www.atdhe.net/ArsenalEnglish.html firefoxxal nézzétek autómatikusan feltelepít és már megy is kiváló minőség...Ronaldinho&Barca írta:Egyetértek... én feladtam, egy link se jó és a net is böszme lassú... asszem ennyi.. hajrá Barca!!!zolinho15 írta:Wááááááá! De rossz bámulni a Milan meccset, és azon gondolkodni közben hogy mi mit alkotunk és nem látom!!! WÁÁÁÁÁÁÁ
Egyetértek... én feladtam, egy link se jó és a net is böszme lassú... asszem ennyi.. hajrá Barca!!!zolinho15 írta:Wááááááá! De rossz bámulni a Milan meccset, és azon gondolkodni közben hogy mi mit alkotunk és nem látom!!! WÁÁÁÁÁÁÁ