Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ó b+ Csé!ozsimiki írta:Csongoooooooooooooooor![]()
![]()
Annyira nem mozgat ez a dátum,hogy kajakra azt hittem,tényleg szülinapja van Atinak![]()
Mindig is tudtam ,hogy csak elcsépelt, sz,r poénokkal tudsz operálniPerrero írta:Holnap nem nagyon leszek 1 ideig gépnél, de szeretnék az első lenni azok közül akik boldog szülinapot kivánnak antiimperialistának
szal így 1 órával eltte: BOLDOG SZÜLINAPOT
Derossz...Ordog írta:Najó ideje tiszta vizet önteni a poharakba!!!
...
Előbb is szólhattál volna!grecki írta:Na, csak nem panaszkodunk?Mondtam neked, hogy a születése előtt aludt ki magad rendesen. Hallgattál volna öregapádra...
És a legnagyobb meglepetés:Ördi bácsi nem más mint Lipcsei Peti!!Ordog írta:Najó ideje tiszta vizet önteni a poharakba!!!
Derűljön fény 1-2 dologra. Ez a bolondok napja télleg megzavar mindenkit, tehát:
1. Schuster nem fog jönni a Barcába!!!
2. A Barcelonás út hatalmas nagy kamu, mielőtt beleélné magát mindenki felejtse el, lehet rossz vicc volt, de ápr. 1-jén mindent szabad
3. Tim-nek nem is született kislánya, neki még barátnője sincs... csak hogy tisztán lássunk
4. Igazából Varga Tamás nevezetű fórumozó mögött nem áll egy igazi, valós személy. Drigo és Zozz alakították ezt a formát és írták a hozzászólásait. Zozz nagyapja latin tanár volt anno, szóval volt elég latin szótára kinézni a hülyébbnél hülyébb szavakat.
5. Ja és antinak nem születésnapja van, hanem házassági évfordulója!