Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.17. 16:49:47

Lennon írta:Könnyen azt mondta a barca sport igazgatója hogy beszélt c.ronaldo menedzserével és akár 70 millió eurót szánának rá akkor már csak belemegy.
Tudom hogy nagyon drága de megérné én már csak azért is szeretném ha ide jönne mert klasszis támadó mint kaká ráadásul nagyon technikás és márt csak azért is szeretném ha ide jönne mert utálom a Real Madridot azok vajon mit szónának hozzá.Dinhóval és Messivel jó párost alakitanának mindenesetre fabregas is jó volna megszerezni meg amint már mondtam Vicentét is.Ja és Thuram lehet hogy 2002-2004-es idénybe Klasszis szinten jól játszott de öreg és már nem gyors nem agressziv mint régen mit gondolsz miért nincs benne a kezdőbe.Egyébként mint mondtam gyülölöm a Madridot főleg Mijatovicsot meg Calderónt a beképzelt majmok olvastáttok hogy azt nyilatkozták a múltkor hogy neki nem kénne a Barcából senki főleg nem Ronaldinho mert nem férne be a csapatba.annak idején mé is megvették Figót a mocskok meg sorolhatnám beképzelt egy társaság.Nistelrooy meg Cassilas nélkül a levesbe sem lennének lásd gólpassz Barca-Real:0-1.
Tyű. Kicsit tagolhatnád a mondanivalódat, meg nem ártana, ha odafigyelnél a helyesírásodra, mert kissé nehézkesen bogarászható ki a mondanivalód!

Céronaldó esetében tökmind1, hogy mit mond az ügynöke, először a Unitednek és Sir Alexnek kellene rábólintania a dologra. Sándor meg hülye lenne eladni legnagyobb kincsét. Egyébként sem hiszem, hogy a portugál lenne a legmegfelelőbb igazolás, ha eladnánk Ronaldinhót.
Lennon
Barça B

2008.01.17. 16:07:37

Könnyen azt mondta a barca sport igazgatója hogy beszélt c.ronaldo menedzserével és akár 70 millió eurót szánának rá akkor már csak belemegy.
Tudom hogy nagyon drága de megérné én már csak azért is szeretném ha ide jönne mert klasszis támadó mint kaká ráadásul nagyon technikás és márt csak azért is szeretném ha ide jönne mert utálom a Real Madridot azok vajon mit szónának hozzá.Dinhóval és Messivel jó párost alakitanának mindenesetre fabregas is jó volna megszerezni meg amint már mondtam Vicentét is.Ja és Thuram lehet hogy 2002-2004-es idénybe Klasszis szinten jól játszott de öreg és már nem gyors nem agressziv mint régen mit gondolsz miért nincs benne a kezdőbe.Egyébként mint mondtam gyülölöm a Madridot főleg Mijatovicsot meg Calderónt a beképzelt majmok olvastáttok hogy azt nyilatkozták a múltkor hogy neki nem kénne a Barcából senki főleg nem Ronaldinho mert nem férne be a csapatba.annak idején mé is megvették Figót a mocskok meg sorolhatnám beképzelt egy társaság.Nistelrooy meg Cassilas nélkül a levesbe sem lennének lásd gólpassz Barca-Real:0-1.
Varga
Capitá del Barça

2008.01.17. 15:27:04

Lennon írta::wink: én a következő csapatösszeállitást csinálnám
Váldés
Zambrotta
Puyol
Millito
Abidal
C.Ronaldo
Vicente
Fabregas-(Xavi,Iniesta)
Messi
Ronaldinho-(Krykics)
Eto-(Henry)

Ezquerót,Thuramot,Gudhjonsennt,Edmilsont elküldeném a vezetőség helyébe.
Egyébként Nem Szegény Riijkard a hibás hiszen mindenki őtett okolja hát ha Laporta úr megvenné kezdőbe szereplő játékosokat akkor nem kénne
az alábbi úrakat számitásba venni Riijkardnak különösen ha nincs Messi vagy Ronaldinho.őszintén Gudhjonsen meg Edmilsonal meg a 35 éves Thurammal mi a lótúrót akarnak egy:
Cassilas
Sergio Ramos
Cannavaro
G.Heinze
Diarra
Sneijder
J.Babtista
V.Nistelrooy
Robinho
ellen ha.
Lehet hogy thuram már idős egy kicsit de még így világklaszzis teljesítményt tud nyújtani nem is értem mért nem játszik soha.EDmílsont én is eladnám túl sokat sérült de guddy egy hasznos játékos és az utóbbi pár meccset nem mutatott rosszabb teljesítményt mint a többiek ezqerro meg nem fér be a csapatba.
Ja mellesleg c ronaldot hogy a fenébe akarod megszerezni?Nem is kell ebbe a csapatba az a...

Legközelebb használd a szerkeszt gombot!

Z.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.17. 14:59:05

Sir Alex Ferguson ismét nagy bölcsességet mondott a napokban: nem adják el C. Ronaldo-t, mert nem lenne értelme! Mit csinálnának azzal a zsák pénzzel, amit érte kapnak? Kit vennének meg?
Na ugyanez igaz Messire és Kakára is! Messi nem eladó!
Titinho
Director del Fútbol

2008.01.17. 14:21:51

Replay írta:Messi Drogba-ért, EKKORA baromságot régen olvastam...
http://href.hu/x/4fpt

Természetesen a goal.com-on is szerepel...azt nem értem azok az újságirók, akik leirják az ilyen hireket, gondolkoznak, normálisak?
A Sport.es-en is rajta van főcímként! Messit szeretné a Chelsea Drogbáért cserébe!:D Röhögtem rajta egy nagyot!
Abramovich megmondta, hogy vagy 30 millió Drogbáért vagy egy Drogba-Messi csere! Azt is mondta amúgy állítólag, hogy ha nem sikerül a kis argentín akkor Kaká-val próbálja meg ezt a cserét!
Tegnap pedig még az angol lapok arról cikkeztek, hogy Ronaldinho-Drogba csere lesz a nyáron!
Mellesleg én nagyon nem szeretném Drogbát a csapat közelében se látni, nemhogy a csapatban! :evil: Nagyon de nagyon utálom ezt a gyereket! Amúgy szerintem 30 millió az nagyon durva ár érte! Márciusban lesz 30 éves!!! Henry volt 24+3 millió!!! Henry-nak azért a nyomába sem ér pedig ugyanannyi idős! :wink:
Menjen inkább a Milan-ba! Ott még jó is lenne, pláne most, hogy Gilardino-nak kifelé áll a szénája Ronaldo-val pedig (állítólag) nem hosszabítanak!
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Replay
Director del Fútbol

2008.01.17. 14:05:51

Messi Drogba-ért, EKKORA baromságot régen olvastam...
http://href.hu/x/4fpt

Természetesen a goal.com-on is szerepel...azt nem értem azok az újságirók, akik leirják az ilyen hireket, gondolkoznak, normálisak?
Capon
Llegenda del Barça

2008.01.17. 13:13:19

Frányó István írta:Gio csatárt játszott végig a felkészülési szakaszban (gólkirály is lett), és sztem ő a támadó 3-asban szokott játszani a szélen. Ini meg posztja szerint tom, h nem csatár, azért tettem zárójelbe, de Ronaldinho-t gyakran pótolja hibátlanul, úgyh ott is játszhat.
Na mind1, a lényeg csak annyi, h sztem fölösleges volna egy Drogba szintű támadü, ha már igazolunk, akkor egy megbízható tartalék kéne inkább, mint anno Henke volt.
Igazából én a magas csatárral nem értek egyet, mert a Barçában nem az a jellemző, h egy csatár a gól előtt erőből kerül helyzetbe, inkább a technikája révén.
de lehet, h igazatok van.
Teljesen jó az is amit Te mondasz. Én talán azért örülnék Drogbának mert egy nagyon jól fejelő játékos aki minden szögből képes eltalálni a kaput. Amit Te mondasz, hogy nem kellenek magas csatárok... Ez a Spanyol Bajnokságban teljesen megálja a helyét. Viszont a nemzetközi kupákban pl. angol, német, olasz csapatok ellen SZERINTEM kevés. Én szivesebben játszatnék Eto'o-t, Drogbát, Messit egy Arsenal, Milan vagy más sztárcsapat ellen. Legalábbis ez az Én meglátásom.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Replay
Director del Fútbol

2008.01.17. 12:29:51

Fernando írta:
Replay írta:Xavi-t kihagyni és Zambrotta-t kp-ra?
Szerencse, hogy nem te vagy az edző :)
Mondtam h csak kipróbálni, egyébként Zambrotta alapposztja a jobb oldali középpálya. Először támadó középpályás volt majd jobb oldali középpályás de a juvébe Camoranési miatt csak jobb hátvád vagy bal középpályás volt. Egyébként ha nem megy neki a hátvédsorban, miért ne lehetne megpróbálni? Nem azt mondtam h egy szezonra. csak 1(!) meccsre
Ha láttad ebben az idényben Zambrotta-t játszani, jól tudod, hogy leginkább az előre-játék nem megy neki.
A Barcelona egyébként sem játszik szélső, vonal melletti középpályással.
Az is bebizonyosodott, hogy nem szerencsés, ha Puyol jobbhátvédet játszik.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.17. 12:27:22

Gio csatárt játszott végig a felkészülési szakaszban (gólkirály is lett), és sztem ő a támadó 3-asban szokott játszani a szélen. Ini meg posztja szerint tom, h nem csatár, azért tettem zárójelbe, de Ronaldinho-t gyakran pótolja hibátlanul, úgyh ott is játszhat.
Na mind1, a lényeg csak annyi, h sztem fölösleges volna egy Drogba szintű támadü, ha már igazolunk, akkor egy megbízható tartalék kéne inkább, mint anno Henke volt.
Igazából én a magas csatárral nem értek egyet, mert a Barçában nem az a jellemző, h egy csatár a gól előtt erőből kerül helyzetbe, inkább a technikája révén.
de lehet, h igazatok van.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.17. 12:25:41

Replay írta:Xavi-t kihagyni és Zambrotta-t kp-ra?
Mondtam h csak kipróbálni, egyébként Zambrotta alapposztja a jobb oldali középpálya. Először támadó középpályás volt majd jobb oldali középpályás de a juvébe Camoranési miatt csak jobb hátvád vagy bal középpályás volt. Egyébként ha nem megy neki a hátvédsorban, miért ne lehetne megpróbálni? Nem azt mondtam h egy szezonra. csak 1(!) meccsre
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Capon
Llegenda del Barça

2008.01.17. 12:10:40

Frányó István írta:
barcamessi írta:
Én még mindig hiányolok egy erős, magas befejező csatárt, mint mindig ha éppen nincs Eto'o.

Keretünk támadószekciója nem széleskörű, és nem sokoldalú, hiába a sok sztár.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=166441&

Tudom hogy NS meg minden, de én is nagyon hiányolok ebből a csapatból egy olyan csatárt, aki fizikailag szinte tökéletes, meg tudja elöl tartani a labdákat, nagyszerűen fedezi azokat, és az fölívelt labdákat is le tudja fejelgetni, nagyon tud küzdeni, emellett ha oda kerül a kapu elé akkor akár 3 védővel a nyakán is képes gólt szerezni.

Ez talán azért van, mert a Barçának sosem volt és sosem lesz stílusa az ívelgetés! Mindig a földön tartják a labdát, mert technikásak, és mert egyérintőzni csak ott lehet. Ehhez viszont alacsonyabb emberek kellenek a súlypont miatt, h jobban cselezzenek.
Amúgy nem hinném, h kéne ide "add ide a Didiét" Drogba, ha elmegy R10 akkor sem. Én inkább Bojant építeném be, meg Giovanit. Az rendben van, h kell az erős kispad, de azt ne mondja már nekem senki, h ha el is megy R10, akkor Titi,, Messi, Eto'o, Krkics, Gio, (Ini) mellé még kell egy századik csatár! Sztem fölösleges pénzkidobás lenne, elég erős a keretünk!
Gio, Iniesta, nem hinném, hogy csatárok. Gudjonsen, ezquero meg szerintem elmegy. Szal ha jön Drogba még mindig eggyel kevesebb csatárunk lenne mint most van. Ha a Barca meg szeretné Drogbát akkor meg egész biztos, hogy az elöbb emlitet távozók mennek. Persze mindent csak feltételes módban mondtam.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Replay
Director del Fútbol

2008.01.17. 12:05:14

Xavi-t kihagyni és Zambrotta-t kp-ra?
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.17. 11:57:15

Soha! Drogbát soha. Rühelem.

Az idény végefelé vagy kupameccsen kipróbálnék egy ilyen összeállítást.

-----------------Valdés-----------------

-Puyol----Milito----Márquez---Abidal-

------------------Touré----------------

-Zambrotta-----Deco-------Iniesta---

------Eto'o-----------Henry------------

Deco vagy Iniesta helyett talán Xavi. Dehát úgy szép egy kezdő ha erős a kispad is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lennon
Barça B

2008.01.17. 11:49:11

:wink: én a következő csapatösszeállitást csinálnám
Váldés
Zambrotta
Puyol
Millito
Abidal
C.Ronaldo
Vicente
Fabregas-(Xavi,Iniesta)
Messi
Ronaldinho-(Krykics)
Eto-(Henry)

Ezquerót,Thuramot,Gudhjonsennt,Edmilsont elküldeném a vezetőség helyébe.
Egyébként Nem Szegény Riijkard a hibás hiszen mindenki őtett okolja hát ha Laporta úr megvenné kezdőbe szereplő játékosokat akkor nem kénne
az alábbi úrakat számitásba venni Riijkardnak különösen ha nincs Messi vagy Ronaldinho.őszintén Gudhjonsen meg Edmilsonal meg a 35 éves Thurammal mi a lótúrót akarnak egy:
Cassilas
Sergio Ramos
Cannavaro
G.Heinze
Diarra
Sneijder
J.Babtista
V.Nistelrooy
Robinho
ellen ha.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.17. 10:12:57

barcamessi írta:
Én még mindig hiányolok egy erős, magas befejező csatárt, mint mindig ha éppen nincs Eto'o.

Tudom hogy NS meg minden, de én is nagyon hiányolok ebből a csapatból egy olyan csatárt, aki fizikailag szinte tökéletes, meg tudja elöl tartani a labdákat, nagyszerűen fedezi azokat, és az fölívelt labdákat is le tudja fejelgetni, nagyon tud küzdeni, emellett ha oda kerül a kapu elé akkor akár 3 védővel a nyakán is képes gólt szerezni.

Ez talán azért van, mert a Barçának sosem volt és sosem lesz stílusa az ívelgetés! Mindig a földön tartják a labdát, mert technikásak, és mert egyérintőzni csak ott lehet. Ehhez viszont alacsonyabb emberek kellenek a súlypont miatt, h jobban cselezzenek.
Amúgy nem hinném, h kéne ide "add ide a Didiét" Drogba, ha elmegy R10 akkor sem. Én inkább Bojant építeném be, meg Giovanit. Az rendben van, h kell az erős kispad, de azt ne mondja már nekem senki, h ha el is megy R10, akkor Titi,, Messi, Eto'o, Krkics, Gio, (Ini) mellé még kell egy századik csatár! Sztem fölösleges pénzkidobás lenne, elég erős a keretünk!
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.17. 09:42:10

Ha jönne Drogba, akkor R10-nek el kell mennie, ez egyértelmű. De akkor megint csak rengeteg világklasszis támadónk lenne. És akkor megint csak 3 támadóval mennénk ki a pályára. Vagy ha van 4 világklasszisunk, akkor üljön 2 a padon? És akkor mégis, mennyi lenne az a bizonyos Drogba?
Ennyi spekulációból az is lehetséges, hogy odaadjuk a cselszkinek R10-et, ők meg adják Drogbát + 25-30 milka. Frenki megy oda menedzsernek, Murinho jön ide edzőnek. Persze, teljesen elképzelhető, nem? :roll: :)
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.17. 09:29:22

Tudom hogy NS meg minden, de én is nagyon hiányolok ebből a csapatból egy olyan csatárt, aki fizikailag szinte tökéletes, meg tudja elöl tartani a labdákat, nagyszerűen fedezi azokat, és az fölívelt labdákat is le tudja fejelgetni, nagyon tud küzdeni, emellett ha oda kerül a kapu elé akkor akár 3 védővel a nyakán is képes gólt szerezni. Szerintem Drogba pont ilyen játékos, és mivel lenyilatkozta már nem egyszer hogy nyáron el akar menni a Chelsea-ből, szerintem le kellene csapnunk rá, hisz mint a kolléga is mondta előttem, igaz hogy sok a támadósorunkban sok a klasszis, viszont szinte mindegyik ugyanolyan stílusban játszik. Drogba leigazolásával a taktikai variációink száma is megnövekedhet, persze csak valami új edző segítségével, hiszen Rijkaard az életben nem fog változtatni ezen a 4-3-3-as taktikáján.[/quote]
V I S C A E L B A R C A
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.17. 09:23:56

Megvan Pinto? Hát ennek lehet örülni. 8)
Mi bajod Edmilsonnal, azon kívül, hogy állandóan sérült? :shock: :? Idén 75 percet játszott, akkor teljesen jó volt. Deco meg nehogy már kiöregedjen 30 évesen. Tény, hogy kifelé halad, de simán benne van még 3-4 év.
Zambi pedig 100%, hogy nyáron elmegy, nyilatkozhat ő bármit. Lesz még idén jópár meccs, amin nem lép pályára, ezenkívül az asszony is haza akar menni, szóval nem is lesz kérdés. Én benne lennék, hogy elcseréljük a Májkrémre, de valószínűleg rá kellene még rakni 5-10 milkát.
Frányó István
Jugador del Barça

2008.01.17. 09:16:48

Mi???????
Szted a Barçában nincs elég szervező középpályás?!?! Te magad írtad, h ott van Ini, meg Xavi, akkor kit akarsz még? Náluk jobb a világon nincs! Meg azért egy szűrő sem ártana... Edmilson meg Guddy labdatemetők? Hát nem tom, Te miből szűrted le, h Edmilson milyen formában van, Gudjohnsen meg úgy hajt minden meccsen, mint az őrült, és ezt nagy hülyeség volna kivenni a játékból, mert ilyen "zongoracipelő" nem igen akad Yaya Tourén kívül! Deco meg öreg??? Hát ha felétek 25 év a nyugdíjkorhatár, akkor ja! Amúgy meg életkorát tekintve pályája csúcsán van! Oleguer télleg nem egy Zambrotta szintű játékos, de az utóbbi 2 évben Rijkaard szerint is az egyik legtöbbet fejlődött játékos volt, idén meg ő sem sokat játszott még. Arról nem beszélve, h kell CSERESOR is!!!! Aki nem Messi meg Xavi szintű, azokat nem kell eladni, mert pl. Guddy nélkül most is elég nagy szoáréban lennénk, lévén no védekező kp.
A többivel egyetértek!
Ez az én véleményem
Scumy
Jugador del Barça

2008.01.17. 09:02:29

iszonyatosan kíváncsi leszek milyen jövés-menés lesz a Barca háza táján, címek esetleges nyerése ide-vagy oda...Zambrotta megy-nem megy? ebből kifolyólag jól jönne egy törtető szélsőhátvéd, mert hát Saviola is azt mondta, nem megy a Bernabueuba... :? :evil: . Másik az a padkoptatók és öregfiúk hada...Edmilson, Guddi és társai...kész labdatemető mindkét ember, rossz volt nézni idén miket művelnek (már ha pályán voltak :roll: ) Ami nagyon hiányzik sztem, az egy vérbeli szervező közpéppályás, aki játékba tudná hozni az emberököt elől, és ráadásként még meg is firkálja a népet elöl :twisted: . Ezt most Messi meg a kis Krkics műveli, de nagyon elöl, Ronnie meg Deco feladata lenne, de hát előbbi még keresi önmagát, utóbbi meg lassan kiöregszik, bár ez az én hibám, hogy fiatalokat vennék most. Xavi meg Iniesta számomra világlasszisok, nagyon bírom őket, főleg amit Andrés művel mostanában, de hát akkor is kéne oda még egy Fabregas stílusú playa...Akit viszont nagyon de nagyon nem szeretnék látni a gránátvörös-kékekben, az OLEGUER :? :x :evil: ...másik labdatemető egy ember, volt hogy bejött, és látszott hogy a védelem összeomlott...csak egy a baj...nem fog menni...1: mert hülye lenne elmenni innen (lásd Guddi), 2: mert echte katalán!!!!!
peace
Replay
Director del Fútbol

2008.01.17. 08:37:06

Megvan Pinto :wink:
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.01.16. 23:05:10

Nálunk gyakorlatilag nem játszott. Ezért bátorkodtam azt mondani, hogy az inkább releváns, hogy ott mit nyújtott. Mivel ő szervező középpályás, ezért gondolom a brazil válogatottban nem jobbhátvédet játszott.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.01.16. 21:22:15

grecki írta: Ne mondd már nekem, hogy Rochemback a Sportingban és a Boróban brusztolt volna. Ha ezt mondod, akkor egy meccsét nem láttad. Az más kérdés, hogy nálunk mit csinált...

Szerk: Ettől még lehet hatalmas tehetség, csak egyrészt ez alapján a videó alapján nem lehet megítélni, másrészt rohadtul nincs szükségünk a hozzá hasonló tehetségekre tízmilliókért.
Nem érdekel mit csinált a Boróban meg a Sportingban. A Barcáról beszélgetünk, és pont az a lényeg, hogy itt mire volt képes.
Meg arról, hányszor volt a Brazil csapat karmestere...
A fiatal tehetségekről általánosságban csak annyit: Mindig, és mindenkor "vadászni" kell rájuk.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.16. 20:37:11

A nemvárt nagyjátékosok sorát nálam Abidal vezeti :)
20 évesen még az ötödosztályban volt aztán következő szezonban 5 osztályt ugrott föl. 8)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.16. 20:24:34

Kezembe került egy 2004 valamikori Sztár Sport,és lehoztak benne egy World Socceres cikket amiben a vilég 50 legjobb 20 év alatti játékosát sorolják fel!Hát mit ne mondjak érdekes kis lista....!Messi pl rajta sincsen!

Nem tudom mennyire nagy szakik rakták össze a listát,de kb a feléből nem lett semmi!

Ezzel csak azt akarom mondani,h néha még a szakemberek is tévedhetnek és nem biztos,hogy abból lesz nagy játékos akit annak várnak!

Tehát attól mer így beharangozzák őket,még nem biztos,hogy akkora ászok is....valószínűleg már rég itt lennének Európában,ha tényleg akkora zsenik!

Amúgy pl egyiknek sincs díja egyetlen U vbről se ha jól tudom,míg pl nálunk Bojannak és Geovaninak is van valamilyen díja :wink:
csak az a baj h a barca nem mer ilyenekbe befektetni mint pl a real robinho v milan kaka&pato
Azért mert nincs szükség rájuk,a Barca nevel!Amúgy pedig Robinho és Kaka se volt túl nagy zsákbamacska,míg Patot is sokkal többre tartják mint az alább említett két uriembert!

Ettől függetlenül biztos piszok jók,de sztem teljesen felelsleges lenne rájuk áldozni,meg annyi pénzért amennyiért megcsíphetnénk őket vehetnénk jobbakat is véleményem szerint!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt