Tyű. Kicsit tagolhatnád a mondanivalódat, meg nem ártana, ha odafigyelnél a helyesírásodra, mert kissé nehézkesen bogarászható ki a mondanivalód!Lennon írta:Könnyen azt mondta a barca sport igazgatója hogy beszélt c.ronaldo menedzserével és akár 70 millió eurót szánának rá akkor már csak belemegy.
Tudom hogy nagyon drága de megérné én már csak azért is szeretném ha ide jönne mert klasszis támadó mint kaká ráadásul nagyon technikás és márt csak azért is szeretném ha ide jönne mert utálom a Real Madridot azok vajon mit szónának hozzá.Dinhóval és Messivel jó párost alakitanának mindenesetre fabregas is jó volna megszerezni meg amint már mondtam Vicentét is.Ja és Thuram lehet hogy 2002-2004-es idénybe Klasszis szinten jól játszott de öreg és már nem gyors nem agressziv mint régen mit gondolsz miért nincs benne a kezdőbe.Egyébként mint mondtam gyülölöm a Madridot főleg Mijatovicsot meg Calderónt a beképzelt majmok olvastáttok hogy azt nyilatkozták a múltkor hogy neki nem kénne a Barcából senki főleg nem Ronaldinho mert nem férne be a csapatba.annak idején mé is megvették Figót a mocskok meg sorolhatnám beképzelt egy társaság.Nistelrooy meg Cassilas nélkül a levesbe sem lennének lásd gólpassz Barca-Real:0-1.
Céronaldó esetében tökmind1, hogy mit mond az ügynöke, először a Unitednek és Sir Alexnek kellene rábólintania a dologra. Sándor meg hülye lenne eladni legnagyobb kincsét. Egyébként sem hiszem, hogy a portugál lenne a legmegfelelőbb igazolás, ha eladnánk Ronaldinhót.