Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Meg rá a válasz!G-Jay írta:VT! Ment egy pü
G.
Többek közt az én döntésem volt. Mivel én foglalkoztam vele a legtöbbet, hozzám ált a legközelebb gyakorlatilag én neveltem fel, tanítottam be stb. stb.Gyurinho írta:Részvétem,tudom ez milyen érzés .
Ez ebben a helyzetbe valószínüleg engem sem vigasztalna de azért ha erre majd később vissza gondolsz akkor tudni fogod hogy így jobb neki: én azt mondom jobb hogy nem kellett szenvedve élnie mert annál rosszabb neki nem lehetett volna és biztos vagyok benne hogy neked is rosszul esne úgy ránézni hogy azért hogy veled lehessen szenvednie kell....
MessiFan írta:Nekem van egy dédnagymamám 98 éves már lassan teljesen megvakul...
Én nem tudom miért kell egy embernek ennyi ideig élnie? Szegény azt se tudja hogy meghaltak a szülei. Mindig 30-50-es évekröl beszél...
részvétemLos Banditos írta:Ma teljesen váratlanul elkellett altatni a kuytánkat, örökre
Már régóta sántított, többször vittük orovoshoz és mindneféle gyógyszert kapott, de ez sem segített, és ma mikor ellett véve vizsgálatra, a doki megállíptotta, hogy több kivülről nem látszandó születési rendellessége van, így már csak kínzás lett volna életben hagyni, folyamatosan mütőgetni...
Alig múlt el egy éves
A sántítását leszámítva teljesen egészségesnek nézett ki. Nem volt benne semmi keverék, jó szülöktől származott. És még egész értelmes is volt.
Ha esetleg kutyát szertnétek venni, jól gondoljátok meg, és kérjétek csak az egészségi ügyi papírokat, mert könnyen így járhattok.
Ezt mesélni??lopakodo írta:vistám van ,nem tom mi van rajta...vki mesélje már el
Demonhunter írta:Hát ez tényleg nagyon komoly de ezt hogy vagy mért?Nagyon nagy!
Nem hiszem.Ez a windowson van alapból?
Véletlenül úgy hagytam egy 15 percig,vagy talán többig és még akkor is játszotta le. Bár nem hiszem, nem tudom elképzelni hogy valakinek akkora türelme lenne hogy ezt megcsinálja.Amúgy az egész film?
ez tenyleg nagyon komolyIlúvatar írta:1; Nyisd meg a futtatást a Start ablakból.
2; Ott írd be és nyisd meg a telnet-et.
3; Ekkor bejön egy DOS-ablak, ahova írj egy o betűt.
4; Nyomj egy entert.
5; Az <állomás> után írd be: towel.blinkenlights.nl
ez komoly
Most kezdem 3. évet, vagyis az 5. szemesztert.G-Jay írta: Természetesen!A revétlenítés elmagyarázása után...Megszűnhet a Schönherz....
![]()
Hanyad éves vagy egyébként?
Természetesen!Slither írta:Infon vagyok.
Idén is megtanították a lovasszobros verset?
Igen, ott vagyok, de mivel nem vagyok senior, ezért ezekben nem nagyon veszek részt, inkább lustálkodok még 1 hetet.G-Jay írta:Slither!
Ha jól emlékszem te BME VIK-es vagy nem? Vártúra, G7 ilyenekben nem vagy benne? Engem most vettek fel, most vagyok gólya.
G.