Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem Zambrotta ragadt be, majd visszanézem, de amúgy tök mindegy!gejzy10 írta:azért azt se értettem, h olegert mi a f...nak kellett behozni?????
Ő ragadt be az uccsó gólnál....áááá
Rijkard brávó....
Ezt a bajnokságot elbuktuk! Nem csak a mai meccs miatt, hanem az egész év következtében. Ez a csapat pont anynit érdemel, amennyit ebben a szezonban megnyertünk: Egy nagy semmit!Game90 írta: De van még 1 meccs![]()
Ebben az évben is azt hittük, hogy megállíthatatlanok leszünklionelmessi19 írta:Áh... kizárt, h jövőre ne nyerjük. Ezután a bajnokság után, még ha erősödünk is, nincs az a Madrid, ami megállítja Puyolékat.
Az a baj hogy tavaly ugyan ezt mondtuk....nincs az a csapat aki megállítson minket és most ha együtt marad a csapat akkor sok évnyi bő esztendő vár ránk....aztán mi is lett belőle?lionelmessi19 írta:Áh... kizárt, h jövőre ne nyerjük. Ezután a bajnokság után, még ha erősödünk is, nincs az a Madrid, ami megállítja Puyolékat. Ebben biztos vagyok.Saviola írta:Rijkaard úgy is maradni fog.S a jövőévit is beszopjuk.Na jó,ez nem biztos egyáltalán,de elég valószínű,hogy nem fogják elküldeni.
CSak hogy ettől megintcsak nem fogok aludni...
Hát ez most eszembe jutott,pedig nagyon nem bírom őket,de ezekután nem szidom egyszer sem őket,csak szimplán nem szorítok értük! Ezt átélni....pedig már volt ilyen..de ez most nagyon friss...Shandor írta:Most már át tudom érezni, milyen lehetett Bayern-szurkolóként megélni a 99/00-es BL döntő ucssó 2 percét..
Áh... kizárt, h jövőre ne nyerjük. Ezután a bajnokság után, még ha erősödünk is, nincs az a Madrid, ami megállítja Puyolékat. Ebben biztos vagyok.Saviola írta:Rijkaard úgy is maradni fog.S a jövőévit is beszopjuk.Na jó,ez nem biztos egyáltalán,de elég valószínű,hogy nem fogják elküldeni.
Én is. Rijkaardot, Neeskenst, Eusebiót, és Beguiristáint most rögtön ki kell rúgni - az utolsó forduló lényegtelen. Aztán június 18-án oleguert, giulyt, mottát, edmilsont, sylvinhót és guddyt hasonlóképpen eltakarítani az egyletből, és ha decóért jó pénzt kapnánk, felőlem ő is mehetne. A holland vonalat pedig elfelejteni, nem kívánom mostanában egy majom hollandnak a képét a Barca kispadján lesni.balboa7 írta:köszönjük meg magunknak újfent !![]()
...megint 89 percig kezünkben volt a lehetőség, nem éltünk vele...ennél többet kérni a fortunától, h madrid neh vezessen, és utolsó előtti fordulóban legyen lehetőségünk nem lehet kérni...
...ez van...kiváncsian várom a nyári eseményeket a klub körül !