Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az fcbarcelona.cat-on tudsz jegyet venni, de sztem a helyszínen is tudsz majd.Nvidia írta:Sziasztok!
Nem az igazolás rovatba tartozik a dolog de egy seítséget szeretnék kérni.
2007.04.05 utazok Barcelonába 6.-án Getafe ellen játszunk otthon.
Valaki tud benne segíteni, hogy miként tudok jegyet szerezni a meccsre??
Köszi
De gondolom a vezetőség nem akarta megvárni, hogy mi lesz, ha Valdes megsérül, és mondjuk Oiernek kéne beállni egy elég fontos meccsen. Pl. egy BL-találkozón.... Én örülök, hogy itt van PintoOleguer írta:Nem is emlékszem olyanra egyébként, amikor Valdes sérült volt.
Nem is mondtam, hogy védenie kell, de arra, hogy a padon üljön tőkéletes, ugyis VALDES fog védeni. Pinto ráadásul pénzbe is került.kovinho írta:Nem egy 18 éves fiatal "kisgyereknek" kell védenie a világ egyik legjobb csapat kapuját. Még nagyon durva lenne bedobni őket a mély vízbe. Bőven van még idejük bizonyítani, főleg, hogy a kapusok úgy is késöbb érnek...Oleguer írta: Arra, hogy a padon üljön szerintem a két fiatal kapus Oier vagy Pau is megfelelnek.
Ha valakiben nem bíznak, az nemlesz nagy játékos.
Nem egy 18 éves fiatal "kisgyereknek" kell védenie a világ egyik legjobb csapat kapuját. Még nagyon durva lenne bedobni őket a mély vízbe. Bőven van még idejük bizonyítani, főleg, hogy a kapusok úgy is késöbb érnek...Oleguer írta: Arra, hogy a padon üljön szerintem a két fiatal kapus Oier vagy Pau is megfelelnek.
Ha valakiben nem bíznak, az nemlesz nagy játékos.
Igen, mindenképp kellett egy megbízható cserekapus. Sosem lehet tudni, VV is megsérülhet, és akkor itt a gond. Oier biztos tehetséges, nagy jövő előtt áll, de még fiatal, rutintalan. Pinto pedig érett, jó kapus, és ahogy kovinho is írja, elfogadja a kispadot. Remélem, a Villarreal ellen már beáll, hogy szokja a légkört a Barcában.kovinho írta:Nagyon profi a hozzáállása, elfogadja a tartalék posztot, és tapasztalt szorgalmas kapus. Jó igazolás volt, ilyen játékos kellett most nekünk. Szerintem.
És itt meg is bukott az egész.Oleguer írta:Ittvan Valdes ő fog úgyis játszani, megsérülésére nagyon kevés esély van.
Hát, szerintem Jorquera egyáltalán nem rossz kapus, de valahogy nekem Pinto olyan... ez nem jó szó, hogy magabiztosabbnak tűnik, de én Pinto mellett "állok". Mondjuk, kissé fura lenne, hogy Jorquera elmenne. Egy idényben 2 kapusunkat is... De hála Istennek Valdes itt van, és reméljük itt is marad jó sokáig.barca99 írta:Sztem Jorquera "nyert" itt már eleget, ugye nem sokat dolgozott, de címeket nyert a csapattal. Én örülnék neki, ha elmenne, itt lenne az ideje a váltásnak, tényleg megállná a helyét egy középcsapat kapujában. Azért az mégis csak nagyobb kihívás. Ellenben itt van Pinto, aki egy nagyon jó kapus, 10 évet lehúzott a Celtában, megérdemli, ha egy ilyen neves csapat padján ülhet. Gondolom 10 év után jól esik neki, hogy nem a Segundában véd, világsztár csapattársai vannak, "kijut" a BL-re, Kupában még lehetősége is van, etc...
Szóval én teljes mellszélességgel amellett vagyok, hogy Jourquera igazoljon el nyáron egy olyan csapatba, ahol kezdőként számítanak vele, Pinto meg "vezessen le" nálunk.
Bajuszferinek azt se higgyük el, amit kérdez. A sok süketelés közben elvész a lényeg.grecki írta:Hú, de egy hülye f*sz vagyok, persze, hogy katalán, hiszen a Katalónia-[auto_cenzúra]öld meccsen sérült meg...![]()
![]()
Emlékszem, még korábban Bajuszferi mondta, hogy nem katalán, ezért kell hával és nem zsével ejteni a nevét...
Na, mind1, igazad van.
Albert Jorqurera Fortiá: 1979. 03. 03. Bescanó, Girona, Katalónia tartomány. Tehát, katalán.grecki írta:Jorquera legjobb tudomásom szerint nem katalán. Most bajban vagyok, mert Jorquerát én nagyon jó backup kapusnak tartok, viszont Pintóra sem lehet egy rossz szavam sem. Előbbinek lejár a szerződése, és nem vagyok benne biztos, hogy meghosszabbítja. Simán kezdő lehetne egy középcsapatban.mrmonster írta:Igaz, de Jorquera katalán, saját nevelés. Azért ez a két "tulajdonság" a Barçánál elég sokat számít.
Szerintem Pinto sorsa Jorquera elképzeléseitől függ, ha hosszabbít, akkor Pinto megy vissza Galíciába. Szerintem.
Jorquera legjobb tudomásom szerint nem katalán. Most bajban vagyok, mert Jorquerát én nagyon jó backup kapusnak tartok, viszont Pintóra sem lehet egy rossz szavam sem. Előbbinek lejár a szerződése, és nem vagyok benne biztos, hogy meghosszabbítja. Simán kezdő lehetne egy középcsapatban.mrmonster írta:Igaz, de Jorquera katalán, saját nevelés. Azért ez a két "tulajdonság" a Barçánál elég sokat számít.
Hát, inkább Pintót tartsuk meg, mint Jorquerát. Szerintem. Pinto jobb kapus, mint Jorquera, aki sokszor bizonytalankodik. Pintónak is van még 3-4 jó éve.mrmonster írta:Jó igazolásnak tűnik Pinto.
Cserekapusnak egy Zamora-díjas, rutinos, a Primera-ban évekig kezdőként védő portás... Aztán egy Spanyol Kupával a tarsolyában fél év múlva mehet is vissza Vigo-ba (mert Jorquerát úgyis megtartjuk).![]()