Swineherd írta:Biztos általános jelenség, ha te mondod Silvanus...
Tényleg így gondolom! De pontosítok a kedvedért: azon több száz, talán több ezer tizenéves, akik minden országban pl.: egy ilyen magyarországi Real látogatás során ott csüngenek a hotelek előtt, vagy a stadion bejáratánál, vagy mindenféle olyan helyen, ahol nagy kedvenceik feltűnhetnek, nos ezeknek szerintem 80-90 százaléka szinte semmit sem tud az imádott sztárcsapatáról, csak épp annyit, hogy Backhem, Raúl, Zidane, Ronaldo!!! ENNYI!!! Hallották, látták, hogy ezek az emberek nagy sztárok, és ezért beőrültek, és azt hiszeik, hogy ha szereznek egy aláírást, akkor halhatatlanok lesznek ők is, mint maguk a sztárok!!!
Elhiszed nekem, ha tartottam volna egy gyors közvéleménykutatást ezen emberek között, akkor igen nagy százalékuknak foggalmuk sem lenne a kezdő 11-en kívüli Real focistákról, segítőkről, elnökről....?!... Azt se tudnák mi fán teremnek....
Szóval nem azokról az ezrekről beszélek, akik a stadionban, vagy a TV, vagy egyébb fórumokon (pl.: itt) rajonganak, szurkolnak kedvenceikért(nek)...
Érted már?!... És azért voltam oly bátor ezt így kijelenteni, mert ez a jelenség nem igen fordul elő más csapatoknál!!! Ennyi...