Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
+még jövöre ugynézki erösitenek is...Slither írta:Lhet hogy nem értetek majd ezzel együtt, de sztem az utolsó percekben való gólszerzés nem (csak) mák hanem annak jele, hogy egy csapatban van tartás, küzdenitudás, hiszen mindvégig hisznek abban hogy sikerülhet, végig küzdnek a gólért. Sztem ez egy jó csapat jellemzője, lelkileg ezek a csapatok nagyon ott vannak, s ebből mutatkozik meg, hogy igazán akarják a győzelmet/döntetlen.
Csodálom az optimizmusodat. Én is elvakult vagyok, de annyira nem, hogy tudjam: ez a hajó elment. Kb. tucatnyi alkalommal megnyerhettük volna a bajnokságot, nem tettük. Így nem is érdemeljük meg azt. A margitot már a bajnokság félidejénél le kellett volna szakítani 10 ponttal, aztán elment volna a kedvük is, meg a dobogós helyezésük is. Erre ők a bajnokok!Boixos írta:várjatok már azért egy kicsit baxxa meg. nem estünk ki a ma esti meccsen, csak a legvégére maradt a döntés.
azért lehet bosszankodni, h sokkal egyszerűbben is alakulhattak volna a dolgok az év során, nem kellett volna ennyire kihegyezni a bugit, de ha így alakult, akkor különösebben nincs mit tenni. megverjük a nasticot, és bízunk a mallorcában.
50% esélyünk van még a bajnoki címre.
igen, 50%.Rivaldo11 írta:50%???
Én mindig is optimista voltam, és vagyok. De ez már sok, ennyi sanszunk sajnos nincsen. Van, de nem ennyi. Én 15-20%-ot adnék.
ez mi ez a pénz?Game90 írta:A Zaragoza teljesítette a dolgotLos Banditos írta:Ráaádul kidobtunk a kukába cirka 650 000 €-t.
tesókám ezt te sem gondolod komolyan. kár ilyen hülyeséggel ámítanod magadat.Boixos írta:50% esélyünk van még a bajnoki címre.
Az a baj hogy ez nem Magyarország ahol ha azt mondják egy csapatnak hogy tessék itt van 500 ezer forint és adjátok nekünk a meccset....az az 500 ezer forint Magyarországon egy falat kenyér az éhezőnek...Külföldön egyik csapatnak sincs szüksége pénzre mert bővel elvannak anélkül is....fcbarcelonazsombi írta:nem a pénzen fog eldölniRonal.10 írta:gol 2-1 nél még ugy örültem hogy majd Brca-Nasticon hazai pályán meccs után rögtön ünnepség mint tavaly a cheslea.....
ez helyett 80%hogy a madrid fog igy járni...
nem tom megoldhato e de most nem azé de jo lenne pénzelni a mallorcat...már sajnos ma meg az egész szezonba eldölt
50%???Boixos írta:várjatok már azért egy kicsit baxxa meg. nem estünk ki a ma esti meccsen, csak a legvégére maradt a döntés.
azért lehet bosszankodni, h sokkal egyszerűbben is alakulhattak volna a dolgok az év során, nem kellett volna ennyire kihegyezni a bugit, de ha így alakult, akkor különösebben nincs mit tenni. megverjük a nasticot, és bízunk a mallorcában.
50% esélyünk van még a bajnoki címre.
ez a sors..vagy Isten müve nem tudom mire volt jo biztos van okaRumig írta:És ha még hozzá vesszük, h a mi vezető és az ő egyenlítő góljuk is majdnem egyszerre volt!Rivaldo11 írta:Az a hihetetlen, hogy egyszerre történik a két gól.
A Zaragoza teljesítette a dolgotLos Banditos írta:Ráaádul kidobtunk a kukába cirka 650 000 €-t.
Hát igenvarga tamás írta:Ja, sikerült magunkat megállítani.
nem a pénzen fog eldölniRonal.10 írta:gol 2-1 nél még ugy örültem hogy majd Brca-Nasticon hazai pályán meccs után rögtön ünnepség mint tavaly a cheslea.....
ez helyett 80%hogy a madrid fog igy járni...
nem tom megoldhato e de most nem azé de jo lenne pénzelni a mallorcat...
Hát azért nem lett volna jó azzal a góllal bajnokságot nyerni. DE még mindig jobb lett volna, mint a semmi...Mihu írta:Nem....ez Maradona....visca el barca írta: MESSI MEG GUSZTUSTALAN VOLT A KEZEZÉSES GOLJAVAL (ez a sors?)![]()
És ha még hozzá vesszük, h a mi vezető és az ő egyenlítő góljuk is majdnem egyszerre volt!Rivaldo11 írta:Az a hihetetlen, hogy egyszerre történik a két gól.