Subinho írta:LG írta:FCB_gábor írta:Emléxem első évében mennyien baxtatták Eto'o-t a helyzetkihasználása miatt. Sokan azt is mondták, hogy Ronaldinho labdáiból bárki tudna annyi gólt szerezni, mint a kameruni.
Most már talán számukra is világos mennyire fontos tagja ő a csapatnak.
Perxe h bárki nem tud annyi golt szerezni, de azért volt 1 csatár aki rudta potolni őt: Henke Larsson.
igen, ez így van: Larssonnak maradnia kellett volna!!! én annak örülnék a legjobban, ha januárban visszahoznánk kölcsönbe fél évre!!! az mekkora lenne!!! ez a gudjohnsen gyerek lehet, h ügyes, de hogy hosszú távon, fontos meccseken 90 percekre pótolja samut... ahhoz ő kevés!!! az a baj, hogy beugró cserecsatárt kereset a klub, nem pedig eto'o helyettesét!!! én már régóta mondtam: Ricardo Oliveira a mi emberünk!!! nagyon jól tolta spanyolban...
Egyetértek ezzel! Pedig én örültem amikor jött Guddy és bíztam is benne,de senkisem számított arra,h Eto'o fog megsérülni,ha sérülékeny lett volna,tuti,h mást igazolunk,akkor jött volna 1klasszis véleményem szerint,mondjuk Crespo...
Dehát sajnos megsérült,és én is belátom,h Guddy nem képes egész meccsen pótólni őt! Csereként lehet,de 1egész mecs sok neki...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.