Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én sem szidom őket...csak azt túlzónak tartom,h elájulunk attól,h hajtottak,hisz amikor hátrányban voltunk,és x re álltunk mi is hajtottunk...szóval semmivel sem tett többet a Real...csak mi álltunk le a vezetés megszerzésénél...a Realnak nem volt miért leállni,mert folyton futott az eredmény után...szóval ne Istenítsük már őket...grecki írta:szerintem ne a madriddal foglalkozzatok.
megérdemlik, én azt mondom.
akarták, és el is érték
a focit gólra játszák és nem a látványra.
tudom, hogy mindeki elkeseredett, de én egy rossz szór nem mondok rájuk.
50 meccsen 10 esetben??? Idén alig emlékszem jó meccsre... Olyanra annál inkább, amit magunk csesztünk el a nagyképűségünk miatt...gejzy10 írta:most jelen pillanatban az idegel, h. a real ilyen hulladék, fos játékkal bajnok lehet...
jó lehet mi balfütyik vagyunk, de legalább az évben voltak focira emlékeztető pillanataink...madridnak??
áááá
max nou cámpba jáccotak jól...
Láttam, elolvastamozsimiki írta:Zozzy,írtam ehhez vmit lejjebb,olvasdd el
Talán a bszogatását is abba lehetne hagyni, nem? Én egy szót nem írtam volna róla, ha nem akarja most is elküldeni mindenki a pcsába.grecki írta: Hagyjuk már Deco faxának [auto_cenzúra]ását! Ki a kubai kékerest érdekel! Húzd le magad a klotyón!
Bocs, de szeritnem a góllövéssel volt a legkevesebb gond.... A védelmi hibák sora meg eszméletlen sok...Krojf írta:Komáim!
Ahogyan olvaslak Benneteket, kissé örülök is.
Kiolvasom írásaitokból, hogy képesek vagytok átélni az élet kis
drámáit, ami nagyon jó és helyes!
Mert azért valljuk be, hogy ami ma este történt Veletek, az csak
kis dráma volt, de jó edzés az élet nagy drámáihoz.
Néha bizony át kell élni ezen kis drámákat, hogy tisztuljon a friss
lelketek és edződjön sorsotok nagyobb fordulatainak elviseléséhez.
Nagyon sok hasonlót kívánok Nektek!
Ami pedig a csapat drámáját illeti, az esti történet viszont az ő
nagy drámájuk, mert évek óta profiskodó, rengeteg nagy csatát
megvívott játékosaink komoly szinten visszaestek és elfelejtettek
nyerni tudni.
A koncentrációt is újra kell tanulniuk, hiszen két bajnokság megnyeréséhez
elegendő helyzet maradt ki az idényben. Talán a Barca kedvéért meg
lehetne nagyobbítani a kapukat is, így talán végre eltalálnák és
több helyzetünk végződne góllal.
Ma este Dinho nélkül is nyerni kellett volna, elég emberünk volt
erre a feladatra, de ezévben a "be vagyunk oltva gól ellen"-kór
megtizedelte a társaságot.
Most valóban nem kellene túrára mennünk, hanem tisztességesen
alapozni és beépíteni a leendő új igazolásainkat a szerkezetbe.
Szerkesztőkomáim remélem résen lesznek és ropogósan fogják
számunkra tálalni az új kontraktusok megszületését.
Előre az új, fiatal, sikeréhes Barcáért!
Mindörökre Barca! Ti is erősödjetek meg ebben a nyáron!
Kívánja ezt Nektek Krojf komátok.
Zozzy,írtam ehhez vmit lejjebb,olvasdd elZozzy 5 írta:Így van, ezt én is leírtam.Slither írta:Lhet hogy nem értetek majd ezzel együtt, de sztem az utolsó percekben való gólszerzés nem (csak) mák hanem annak jele, hogy egy csapatban van tartás, küzdenitudás, hiszen mindvégig hisznek abban hogy sikerülhet, végig küzdnek a gólért. Sztem ez egy jó csapat jellemzője, lelkileg ezek a csapatok nagyon ott vannak, s ebből mutatkozik meg, hogy igazán akarják a győzelmet/döntetlen.
Ez erős túlzáslionelmessi19 írta:Sőt, meccsek óta egyre jobb volt, a mai teljesítménye pedig remek volt.
Hagyjuk már Deco faxának [auto_cenzúra]! Ki a kubai kékerest érdekel! Húzd le magad a klotyón!lionelmessi19 írta:Deco jóval több mint 10 éve focizik. Az elmult 4-5 éve páratlanul jó és sikeres volt. Kijelenthetjük, hogy ennek az elmult 5 éves szakasznak a legjobb középpályása (európában)
Idén az idény meccseinek nagyobbik részén (közel sem az összesen) nem ment olyan jól neki a játék. Sőt, meccsek óta egyre jobb volt, a mai teljesítménye pedig remek volt.
Kérdezem én, tőled Tamás, szerinted melyik a nagyobb időintervallum? (ha már ez alapján döntünk...)
Én is. Tuti, h semmit nem fogok aludni...ozsimiki írta:Teljesen így érzek Komámgrecki írta:ürességet érzek, és dühöt...
kívól nyugodt vagyok, belül forrongok...
eddig nem nagyon fordult elő, hogy egy vereség miatt ne tudtam volna aludni, de most asszem ez is benne van a pakliban![]()
![]()
Mai teljesítmény. A többi 50-en meg sz.r voltlionelmessi19 írta:Kit akarsz a vezér játékosok közül beáldozni?
DEcot, aki a csapat legjobbja volt ma, Messi mellett???
Teljesen így érzek Komámgrecki írta:ürességet érzek, és dühöt...
kívól nyugodt vagyok, belül forrongok...
eddig nem nagyon fordult elő, hogy egy vereség miatt ne tudtam volna aludni, de most asszem ez is benne van a pakliban
Így van, ezt én is leírtam.Slither írta:Lhet hogy nem értetek majd ezzel együtt, de sztem az utolsó percekben való gólszerzés nem (csak) mák hanem annak jele, hogy egy csapatban van tartás, küzdenitudás, hiszen mindvégig hisznek abban hogy sikerülhet, végig küzdnek a gólért. Sztem ez egy jó csapat jellemzője, lelkileg ezek a csapatok nagyon ott vannak, s ebből mutatkozik meg, hogy igazán akarják a győzelmet/döntetlen.
Yajjjjj! Tisztelem a véleményeteket,de nézzétek már meg mikor küzdöttek!!!!!!! Amikor vereségre álltak! Akkor mi is küzdöttünk bakkkkker!!! Az a baj,h utána már nem....de ha mi is végig futunk az eredmény után,akkor mi is végighajtjuk!!! Fogjuk már fel! Persze mi csesztük el! De semmivel sem érdemli meg jobban a Madrid! Vagy hüleséget írok????redmiller írta:Így igaz! Ebből a szempontból megérdemelten vezet a Real.... Ők küzdenek, mi egy gólos vezetésnél meg ráülünk az eredményre... Ráadásul nem először és megint pofonvág az élet... A hibákból tanulni kellene, de ez a csapat képtelen rá....Slither írta:Lhet hogy nem értetek majd ezzel együtt, de sztem az utolsó percekben való gólszerzés nem (csak) mák hanem annak jele, hogy egy csapatban van tartás, küzdenitudás, hiszen mindvégig hisznek abban hogy sikerülhet, végig küzdnek a gólért. Sztem ez egy jó csapat jellemzője, lelkileg ezek a csapatok nagyon ott vannak, s ebből mutatkozik meg, hogy igazán akarják a győzelmet/döntetlen.Lehet, hogy jót tesz majd nekünk ez az idei súlyos bukás... Frissíteni kell a kereten, de nem kiegészítő emberekkel!
Nem érdekel a mai teljesítménye.Az idény egésze alapján simán eladhatják tőlem,ha befut egy jó ajánlat.lionelmessi19 írta:Kit akarsz a vezér játékosok közül beáldozni?doki írta:A szuper edzőnk távozása mellett szükség lenne még néhány vezéráldozatra.![]()
Érzésem szerint be is fog következni a korszakváltás.
Mert hogy eredménytől függetlenül jegyezzük meg, nagyot játszott, gólpasszt adott, egy eladott és egy elvesztett labdája nem volt kb....
Én direkt számoltam, és öt min. volt, mível ide-oda kapcsolgattam, ezért valszeg +1-2 még volt ezen kívül. A gól passz szép volt de egy csomó akciónál sztem mindig a rossz megoldást választotta, pedig nem szokása.lionelmessi19 írta: Kit akarsz a vezér játékosok közül beáldozni?
Mert hogy eredménytől függetlenül jegyezzük meg, nagyot játszott, gólpasszt adott, egy eladott és egy elvesztett labdája nem volt kb....
Ma, ma, ma. Ez abajnokság tavaly augusztus végén kezdődött, és volt kb. 5 elfogadható meccse a hatvanból. Ez elég [auto_cenzúra] arány, tőlem elmehet rijkaarddal együtt.lionelmessi19 írta:Kit akarsz a vezér játékosok közül beáldozni?doki írta:A szuper edzőnk távozása mellett szükség lenne még néhány vezéráldozatra.![]()
Így igaz! Ebből a szempontból megérdemelten vezet a Real.... Ők küzdenek, mi egy gólos vezetésnél meg ráülünk az eredményre... Ráadásul nem először és megint pofonvág az élet... A hibákból tanulni kellene, de ez a csapat képtelen rá....Slither írta:Lhet hogy nem értetek majd ezzel együtt, de sztem az utolsó percekben való gólszerzés nem (csak) mák hanem annak jele, hogy egy csapatban van tartás, küzdenitudás, hiszen mindvégig hisznek abban hogy sikerülhet, végig küzdnek a gólért. Sztem ez egy jó csapat jellemzője, lelkileg ezek a csapatok nagyon ott vannak, s ebből mutatkozik meg, hogy igazán akarják a győzelmet/döntetlen.
Kit akarsz a vezér játékosok közül beáldozni?doki írta:A szuper edzőnk távozása mellett szükség lenne még néhány vezéráldozatra.![]()