CFirpo3 írta:Nem is értem, hogy eddig szinte mindenki el akarta adni vagy kölcsönbe adni, mostpedig mindenki itt tartaná.
Igen, ezt, amit most le fogok írni, azthiszem egy eurobarca-s cikkben olvastam, vagy hsz-ben? Hmm.. nemis tudom. Lényegtelen. A lényeg az, hogy vannak későn érő tipusok, mint például Iniesta. 20-on alul (életkor természetesen) nem játszott annyira kemelkedöen, volt egy-két jobb megmozdulása. Igazából idén, talán tavaly robbant be szerintem, emlékezzünk milyen parádésan szerepelt idény elején. Viszont vannak, akik korán felnönek a nagy feladathoz, és nem rettenti el öket a mély víz sem, mint pl Bojan és Messi. Giovani az elöbbi kategóriába tartozik, tehát ha lassan is, de szerintem lesz belöle egy Iniesta, Xavi vagy akár - ez már merész - Eto'o szintü játékos. Ezt igazából 1-2, talán 3 év múlva tudjuk meg.
Kb. 35-36 meccsen játszott, szóval igenis kapott játéklehetőséget. Smile Gólt meg csak tegnap szerzett, meg előtte egyszer a BL-ben, és valóban voltak olyan meccsei, ahol nem sokat tett hozzá a játékhoz
Azt mond meg, hogy ki nyújtott kiemelkedö teljesítményt Messi-n kivül? Talán Iniesta, de nehogymár kiemelgessünk embereket az idei Barca-ból, hogy ez rossz meg azis... föleg egy fiatal cserejátékost ne. Nem kell a megváltást várni. Ritkán fog egy 18éves játékos ilyen idényben brillírozni. (Bojannak összejött, de nem is mondtam hogy lehetetlen

) Ennyi erővel végigírhatnád az összes sztártopic-ot, hogy "ez rosz, mit akar Barcaban"; "ez is rosz adjuk el" stb.... Tegnap megmutatta, hogy mire képes valójában, R10 tökéletes helyettese lesz szerintem. Barátkozzunk meg a gondolattal.
(moderátor urak ez kettö hsz idézés volt, nem kitörölni

)