Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Na az lenne még a szép ha akkor szerezne gólt.Barcaman14 írta:Biztos vagyok benne hogy nem ez lesz az a meccs ahol Bojan önbizalmat fog szerezni.kakasugynok007 írta:Jólenne ma betalálnia csereként.Nagy önbizalmi lökést adna neki.Azért mert kb a 80. perc körül fog pályára lépni.

Biztos vagyok benne hogy nem ez lesz az a meccs ahol Bojan önbizalmat fog szerezni.kakasugynok007 írta:Jólenne ma betalálnia csereként.Nagy önbizalmi lökést adna neki.

A szapulás nem mosást/fehérítést jelent?Iniesta_1986 írta:Még az a szerencse, hogy - velem együtt - Rád sincs bízva semmi az FC Barcelona háza táján. Majd a vezetők eldöntik, meddig szavaznak Bojannak bizalmat. Addig is jó szapulást kívánok Neked!
Én azonban szorítok Neki is, és a Barcelonának is.
Még az a szerencse, hogy - velem együtt - Rád sincs bízva semmi az FC Barcelona háza táján. Majd a vezetők eldöntik, meddig szavaznak Bojannak bizalmat. Addig is jó szapulást kívánok Neked!noname írta:az.messideco írta:noname, te meggyőzhetetlen vagy
Bojannak még van egy féléve a bizonyításra. Majd nyáron jöhet a kölcsön.
Ez volt az utolsó postom ebbe a topicba. Olvasni sem fogom, akár a Barca vs. Real vagy anno a Henry topicot. Szalem alejkum.
Megmondtam h most már elegem van Bojanból. Ronaldinhoból is elegem volt 1,5 év szerencsétlenkedés után, Bojan még akkor annyi türelmet se érdemel. Ha megszállja a szentlélek és rúg 10 gólt a szezon 2. felében(nagyobb sanszot látok arra h Messi és Ronaldo jövő héten összeházasodnak, majd örökbe fogadják Ramost), akkor se fogok örülni ha marad, mert nem érdemes itt tartani valakit azért h minden évben 1 hónapig formában legyen.
Akkor legyen eleged és ne foglalkozz vele!noname írta:az.messideco írta:noname, te meggyőzhetetlen vagy
Ez volt az utolsó postom ebbe a topicba. Olvasni sem fogom, akár a Barca vs. Real vagy anno a Henry topicot. Szalem alejkum.
Megmondtam h most már elegem van Bojanból. Ronaldinhoból is elegem volt 1,5 év szerencsétlenkedés után, Bojan még akkor annyi türelmet se érdemel. Ha megszállja a szentlélek és rúg 10 gólt a szezon 2. felében(nagyobb sanszot látok arra h Messi és Ronaldo jövő héten összeházasodnak, majd örökbe fogadják Ramost), akkor se fogok örülni ha marad, mert nem érdemes itt tartani valakit azért h minden évben 1 hónapig formában legyen.
Minden ígéretes tehetségből jó focista lett? Csak fejből 10-nél többet vagy kevesebbet tudsz mondani befuccsolt ígéretekből? Akkor mostmár érted. A srác tehetséges, de jelenleg nem Barca szint. Valószínűleg csak fejben.Atlantis írta:Tehát akkor biztos csak a véletlen sodorta az FC Barcelona csapatába és az utánpótlásban dolgozók, meg az összes edző aki játszatta az nem látta a saját szemétől hogy ez a falábú srác hiányt szenved minden a focihoz szükséges képességből. Nem tud cselezni, lassú, helyezkedése katasztrófa, passzolni sem tud, ráadásul gólokat sem képes lőni.
Magától értetődik hogy az a több száz gól amit az ifi csapatokban lőtt csak azért ment be, mert vki eltalálta őt a labdával és bepattant róla a kapuba.
Hihetetlen, hogy ennek ellenére mégis azon játékosok közé tartozik akiket hatalmas tehetségnek neveztek, elképesztően fiatalon felhívtak a felnőtt kerethez és több élvonalbeli spanyol csapat is vitte volna. Elképesztő, hogy ott spanyolországban mennyire nem értenek a focihoz!
noname, abszolút egyetértek veled!
hogy he?fanbarca írta: Jah, és ne gúnyolódj a Szentlélekkel.
Hogy lehetne már meggyőzni?messideco írta:noname, te meggyőzhetetlen vagy

az.messideco írta:noname, te meggyőzhetetlen vagy
Az önbizalom az alapvető képességeke mit se változtat. A cseleit direkt nem írtam, azok lehet javulni fognak, ha lesz egy kis önbizalma, de nem lesz tőle se erősebb, se gyorsabb, passzolni se tanul meg tőle, ráadásul a döntéseket se hozza meg gyorsabban. Afellaynak se volt sok önbizalma az első fellépésein, de azért voltak jó megmozdulásai.fanbarca írta: Fog, vagy esetleg akkor lesz jobb, ha nála a labda, ez biztos.
A gyorsaságát osztom. Attól nem lesz gyorsabb. Marad átlagos sebességű. DE! A látását nem elismerni... Bojan képes akkora zsugákat osztani, mint egy jó irányító! Ez nem tudom hogy nem tűnt eddig fel. Idén az önbizalomhiány miatt csak hátrafelé passzol. Ez tény. De ha lendületben van, akkor mezőnyben is tud szépeket alkotni.noname írta: Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...

Fog, vagy esetleg akkor lesz jobb, ha nála a labda, ez biztos.noname írta:Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...fanbarca írta:Látjátok? Ez a baj. Szegény fiút agyon szidjuk. Én sem mondom, hogy a valaha volt legjobb játékos akit láttam, korántsem. Viszont szerintem neki bizalomra van szüksége, és minden bizonnyal ő is elolvassa az ilyen fórumokat, persze nem a miénket, de olvassa. S akkor azt látja, hogy szinte senki sem bízik benne és a szurkolók nem szeretik. Ez nem jó.
Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.
Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
Attól mert lesz önbizalma, még nem fog jobban látni a pályán vagy felgyorsulni...fanbarca írta:Látjátok? Ez a baj. Szegény fiút agyon szidjuk. Én sem mondom, hogy a valaha volt legjobb játékos akit láttam, korántsem. Viszont szerintem neki bizalomra van szüksége, és minden bizonnyal ő is elolvassa az ilyen fórumokat, persze nem a miénket, de olvassa. S akkor azt látja, hogy szinte senki sem bízik benne és a szurkolók nem szeretik. Ez nem jó.
Az önbizalma 0, ez a legnagyobb baj.
Most szerintem kicsit vegyünk vissza. Van benne még, csak ki kell egyszer robbanjon.
Na, eddig ebben a hozzászólásban van a legtöbb igazság. Teljes mértékben egyetértek veled.ElBartimaeus írta:Amit én látok rajta meccseken az az, hogy kifut, megcsinál 2-3 cselt, jól mozog, majd kihagy egy, vagy két helyzetet. Mindezt jó gyorsan, rövid időn belül. Ezek után meg egyszerűen elmegy a kedve a játéktól. És ez határozottan saját magában dől el. Önmagának nem tud szerintem megfelelni, ha elront valamit, akkor azt nem tudja megbocsájtani és az marad meg benne. E miatt aztán semmi sem jön össze. Szerintem csak gyerek még és ennyi. Ezt ki lehet nőni, de nála úgy látszik ez némiképp később fog bekövetkezni.
És azért nem hiszem, hogy teljesen botlábú lenne, mert a meccsek elején tényleg nem tolja rosszul, csak az első 1-2 hibája miatt összeomlik, amitől aztán sokat hibázik és úgy látszik, mintha teljesen béna lenne. Pedig nem az.
Basszus te hoztad fel Messit, akkor most mit magyarázod meg, hogy nincs semmihez köze?BlauGranaGroc írta:most ennek kb. semmi köze ehhez, de ha van is akkor sem igazTocy írta:Csak Messi 10ből 8 tétmeccsén térdepelteti a lábai elé a futballvilágot, Bojannak meg eddig a katalán válogatottban ment a legjobban. Szinte csak ott ment neki jól.
a stat 10/8 helyett inkább 10/2v3, és ugye a világ legjobbjáról beszélünk
neki ott nem megy annyira, Bojannak meg most ebben a csapatban