Most ez poén akart lenni? Benzema alapkezdő lesz, efelől ne legyen kétséged. 35 milláért szted a padra vették?Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek
lehet nem fog annyit a padon ülni...
Barca vs. Real
-
- Jugador del Barça
-
- Jugador del Barça
Köpködő messinél? Nem tudom te milyen meccseket nézel, a védelmetek meg egy rakás kaki(2-6) volt tavaly , ne akard összehasonlítani a milyénkel mert felesleges...Kapus poszt? Zamorra díj rémlik valami...
A Toure-xavi- iniesta középpálya meg mindenkit képes megverni a világon!
Tavaly ratyi volt valóban a védelem és a középpályán, de láthattátok, hogy kik játszottak...Heinze, JG, VdV, Sneijder, Drenthe...stb.
egyébként úgy írod, mintha Neketek mindig a toppon lett volna a védelem...![]()
Tavaly kijött a lépés Nektek, de innentől csak lefele vezet az út.
Zamorra díj rémlik persze...de hogy a világ 2.ik legjobb kapusa lenne...![]()
![]()
lehet nem fog annyit a padon ülni...Realista24 írta:
Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek
-
- Jugador del Barça
Ha nem írtok Ibrát nem írok Xabit...ezen nem veszünk össze.Kaká tényleg jobb, mint Iniesta. Leo és Henry jobbak, mint Ronaldo vagy Benzema. Leoból világklasszis lett. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy Pepe és Messi esete ugyanaz. Egyik sem volt szép dolog, de Pepe esete durvább, mert a srác komolyan lesérülhetett volna. Veszélyeztette a másik testiépségét. Belerúgni a másikba, hát eléggé durva. Messit meg a másik srác állandóan provokálta és iszonyú körülmények között átszottak. Ronaldo hányszor viselkedett úgy a pályán, hogy az nem volt méltó egy aranylabdáshoz.
Nem ugyanaz a két eset, de mindkettő gusztustalan, és egyébként direkt Dani A. sunyi, alattomos belépőit szerettem volna kiemelni...de mint írtam, nektek Pepe, nekünk Dani A. gusztustalan.
Henry idén meg sem fogja közelíteni Benzemát, erre fogadni merek, CR vs. Messin meg lehet vitatkozni napestig..nektek Messi nekünk CR..ha azt vesszük, hogy CR jobban fejel, jobban rúgja a szabadokat és gyorsabb is akkor sztem CR jobb, de nem szándékozom meggyőzni senkit, mive úgysem tudok, ahogy "odaát" Ti sem minket.

Majd az év végén vagy talán már félévkor nagyon jól össze fogjuk tudni hasonlítani a keretet...egyenlőre nagyon úgy néz ki, főleg, ha Ibrapapa megy Hozzátok, hogy (remélhetőleg) nem csak a PD-ben, de Európában is ez a két csapat lehet a domináns.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Attól függetlenül, Casillas jobb kapus, a viág 2. legjobb kapusa!csabimo írta:Kapus poszt? Zamorra díj rémlik valami...

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
- csabimo
- Capitá del Barça
Köpködő messinél? Nem tudom te milyen meccseket nézel, a védelmetek meg egy rakás kaki(2-6) volt tavalyRealista24 írta:A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne..
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...

A Toure-xavi- iniesta középpálya meg mindenkit képes megverni a világon!
Nem vagy te egy kicsit elfogult ?Realista24 írta: A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Ibrátok nincs...Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...

A védelemre még egy igazi Madrid szurker is belátja, h vicc kategória.
Benzemában mit láttok most komolyan? Nem sok mindent tett le az asztalra eddig szvsz, a tavalyi szezonja se volt egy húúúdejó. Henry még mindig klasszisokkal jobb. Hogy pár év múlva milyen lesz azt nem tom, de most felesleges összehasonlítani őket. Messi meg Messi.
És hogy Alves vagy MEssi gusztustalanabb Pepénél...

Elvégre csak a földön fekvőbe rúgott bele Pepe, az meg megbocsájtható. Dani Alves miben undorító? Mert még nem akkora színész mint CR?
- Szed
- Barça B
Ajjajj.. kiderült, hogy jövőre bizony a Madrid a tricampeons... Hülyeség, Ha DonPepe itt tolná, akkor személyesen sütném meg azt a 200 malacfejet amivel aztán porrá szórnám a férget. Xabi és Xavi.. háát egyhén szólva is a katalónia szívében felnőtt, a katalán öntudatot anyatejként magába szívó dús szemöldökű Hernandez a jobb. Leo vs Ronaldo, egyértelműen Leo. Benzema és Henry összehasonlitása pedig legalább annyira elfogult mint az én összehasonlitásaim.1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.

All My Best Friends Are MetalHeads
ha mi nem írhatunk Ibrát, mert még nem a mienk, akkor ti se írjatok Xabi Alonso-t...Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...![]()
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom...
Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.
Pepe meg nem gusztustalanabb egy Dani Alvesnél, vagy egy köpködő Messinél...de ez már sokszor téma volt...nektek Ő nekünk meg ezek szúrják sokszor a szemünket...
a "köpködő messi-vel" meg elértél vmit...ezt előre megmondom...
Messi maximum 1x, AZAZ EGYSZER, ha köpött (azóta már ezt képpel tudták megcáfolni, tehát meg se történt, csak úgy tűnik, te blikk-szintű médiának adsz a szavára, innentől fogva nincs miről beszélni..)
cr nem undorító? tényleg nem: http://www.youtube.com/watch?v=xvOf0-O4SJQ&feature=fvw
vicc vagy ember, már ne is haragudj... te egy köpésért elítélted Messi-t, cr meg nem 1 alkalommal csulázott akkorát, ami megtöltene köpőcsészéket is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.07.21. 10:42:46-kor.
Azt gondolom, hogy a realnak sincs meg Xabi, és Xavi biztos hogy jobb, mint X. Alonso. A liverpool nem hiszem, hogy el fogja Xabit engedni. Benitez nagyon ragaszkodik hozzá.Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
Yaya nem jobb, mint Lass
Xavi jobb, mint Gago, de ennek cseréjén dolgoznak, nagy esély van egy Xabira akinél már nem jobb Xavi.
Az meg hogy Robben-Ronaldo nem passzol, max Robbenre igaz...ha láttad a tegnapi meccset, akkor észrevehetted, hogy CR elég jól osztogatta a labdákat abban a félidőben.
Kaká tényleg jobb, mint Iniesta. Leo és Henry jobbak, mint Ronaldo vagy Benzema. Leoból világklasszis lett. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy Pepe és Messi esete ugyanaz. Egyik sem volt szép dolog, de Pepe esete durvább, mert a srác komolyan lesérülhetett volna. Veszélyeztette a másik testiépségét. Belerúgni a másikba, hát eléggé durva. Messit meg a másik srác állandóan provokálta és iszonyú körülmények között átszottak. Ronaldo hányszor viselkedett úgy a pályán, hogy az nem volt méltó egy aranylabdáshoz.
Jézusom ember!Realista24 írta:1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomsa 2009.07.21. 10:33:30-kor.
-
- Jugador d'estrella
Kaka nem jobb Ininél...ezért írta azt hogy Kaka-Ini döntetlen
Ibránk valóban nincs de azzal sem lehet viccelődni hogy Benzema vs Etoo...mert sztem az is egyértelmű....
amúgy meg sztem nem azon fog múlni mint általában hogy ki a jobb csapat...hanem hogy ki nyer több meccset...ez azért fontos mert a tavalyi Reál sem volt tele jó playákkal...aztán szépen menetelt....szóval erről ennyit...a mezőny még jobban szét fog esni...kivi leszek meglesz-e a Barca-Reál után vagy 30-35 pont...sztem idén a jó rajt és a kismeccsek hozása a legfontosabb dolog...(igaz a Barca és Reál mellett már nincs igazi nagy csapat
SZTEM)
jólenne kezdeni már mert elégééé izgis lesz ez a szezon
na píísz

jólenne kezdeni már mert elégééé izgis lesz ez a szezon

na píísz
Igazad van, ki sem kéne állnunk, nincs esélyünk, sőt egyetlen csapatnak sem. Nem is kell lejátszani a bajnokságot meg béelt, inkább adjuk oda előre a RMnak.1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom
Lassana Diarra jobb mint Yaya

Xavi nem jobb mint Xabi Alonso? Tényleg? Akkor miért Xavi lett az EB legjobbja, a baszk pedig miért nem volt a kezdpő 11 közelébe?
A többiről azt gondolsz, amit akarsz, de nyilvánvaló baromságokat ne irjál.
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
A védelem gyengus? Örülnétek, ha ilyen védelmetek lenne...Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom...![]()

Yaya nem jobb, mint Lass

Xabinál nem jobb Xavi

Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan

Leo és Henry gyengébb, mint CR + Benzema

A kapus posztot meg VV-re való tekintettel nem is írom

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.07.21. 10:31:00-kor.
- Skeraj
- Jugador del Barça
Realista24 írta: 1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.
Yaya nem jobb, mint Lass
Ez eléggé vicces hozzászólás.Még hogy örülnénk-e ha ilyen védelmünk lenne...

Piqué egyedül jobb mint Marcelo+Pepe és akkor még ott van ALVES+PUYOL!!
Lass jobb mint YAYA TOURÉ ccc hát apám akkor te elég más szemmel nézed ezt a focit.
INIESTA meg simán utolérte már Kakát az már kérdés h körülötte nem akkor a felhajtás mint Kaká körül.
Ha nincs IBRÁNK(ami most már eléggé tuti h lesz) akkor meg ott van ETO'O aki HIGANY-nál sokkal jobb
MESSI jobb mint Benzema és kb egy szinten c-vel
HENRY is jobb Benzemánál mert azárt a Francia bajnokság az nem Spanyol.
Na ennyit erről

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
-
- Jugador del Barça
1. Az összehasonlítás értelmetlen, de ha már megtetted, megteszem én is.A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.
Yaya nem jobb, mint Lass
Hogy Ini jobb lenne, mint Kaká, ezt Te sem gondolod komolyan...

még nincs a realbanMiért már Granerot is leigazolták? Rolling Eyes Erről lemaradtam! Confused Vagy Gago-ra gondolsz?
július 31-ig visszavásárolhatja a real 4 millió euróért

- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Miért már Granerot is leigazolták?Mr. Master írta: Mondjuk ha csak egy Granero vagy Guti.HAZ fog szerepelni Xabi helyett, akkor egy kicsit azért nyugodtabban fogok aludni.

A védelem elég gyengus: Ramos, az egyik legjobb posztján, de sokszor elveszti az indulatait, Albiol renben, Pepe egy gusztustalan disznó, Marcelo meg nem tud védekezni. Xabi nem megy oda, így oda számolj Gago-val egyenlőre. Ronaldo-robben nem passzol, Kaka remek játékos, Benzema fiatal, de jó. Nekünk többségében jobb keretünk van(Valdes rosszabb, de egy Dani, Rafa, Pique, Maxwell védelem mindenhol jobb, vagy ugyanolyan, Yaya, jobb, mint Lass, Xavi is jobb, mint Gago, Kaka-Ini döntetlen, Ibra, Leo, Titi, jobb, mint Robben, CR, Benzema) , ez a csapat edző nélkül is 2. lenne, ha nekünk minden jól megy idén is nyerünk! A kérdés, hogy melyik csapat tud nagyobb egységet formálni. Ki lesz az igazi CSAPAT.Mr. Master írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a következő csapat hallatán én teljesen azért nem vagyok nyugodt:
----------Casillas-------------
-------------------------------
S.Ramos-Pepe-Albiol-Marcelo
--------------------------------
------Lass---Xabi Alonso-----
Ronaldo-----------------Robben
------------Kaka---------------
-----------Benzema-----------
Ha igy nézzük, akkor ez annyira nem harmatos, pláne, hogy a padon ott van még Higuain és Sneijder. Persze minden azon múlik, hogy tudjuk-e hozni a tavalyi formánkat, mert akkor jöhet akármilyen ellenfél, megállithatatlanok leszünk, de ha netán bármilyen homokszem kerül hosszabb távon a gépezetbe, akkor bizony pokoli nehéz lehet....
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a következő csapat hallatán én teljesen azért nem vagyok nyugodt:
Ha igy nézzük, akkor ez annyira nem harmatos, pláne, hogy a padon ott van még Higuain és Sneijder. Persze minden azon múlik, hogy tudjuk-e hozni a tavalyi formánkat, mert akkor jöhet akármilyen ellenfél, megállithatatlanok leszünk, de ha netán bármilyen homokszem kerül hosszabb távon a gépezetbe, akkor bizony pokoli nehéz lehet....
u.i.:persze Alonso még nincsen, és nagyon remélem is, hogy nem lesz, mert az lesz az achillese a csapatnak. Hiába szerzi meg a labdát Lass, azért előrejátékban nem a legnagyobb spiler. Mondjuk ha csak egy Granero vagy Guti.HAZ fog szerepelni Xabi helyett, akkor egy kicsit azért nyugodtabban fogok aludni.
u.i.:persze Alonso még nincsen, és nagyon remélem is, hogy nem lesz, mert az lesz az achillese a csapatnak. Hiába szerzi meg a labdát Lass, azért előrejátékban nem a legnagyobb spiler. Mondjuk ha csak egy Granero vagy Guti.HAZ fog szerepelni Xabi helyett, akkor egy kicsit azért nyugodtabban fogok aludni.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
nekem tetszik, ahogy néhány ember már szinte akkor leírta a Madridot amikor az előző idény még véget sem ért
na jó ez nem így volt, de ahogy jöttek az első igazolások, már biztosnak tűnt hogy megint nem nyerünk semmit, most meg a tegnapi meccs kapcsán jött ez elő megint. na nem baj, legfeljebb lesz mit az arcotok elé tenni hogy tessék, itt van, válasszatok más pályát mert a jóslás nem megy.
félreértés ne essék, lehet hogy nem nyerünk semmit, lehet hogy még gyengébbek leszünk, mint tavaly, de azért arra, hogy ez kiderüljön, igenis kell még várni egy kicsit.
és hogy minek jövünk ide magyarázkodni? olvasd el a topik címét
ha nem jönnénk akkor nem lenne értelme beletenni azt a karaktersorozatot, hogy "Real"...

félreértés ne essék, lehet hogy nem nyerünk semmit, lehet hogy még gyengébbek leszünk, mint tavaly, de azért arra, hogy ez kiderüljön, igenis kell még várni egy kicsit.
és hogy minek jövünk ide magyarázkodni? olvasd el a topik címét

- madmushroom
- Capitá del Barça
Felesleges messzemenő következtetéseket levonni 1 edzőmeccsből. Inkább azzal törődjünk, hogy nekünk menjen a szekér 
Real fanok pedig ne menjetek el, úgy teljes a topic ha látogatják az ellenoldalról is, ha marad a normális hangnem akkor élvezetes lehet itt beszélgetni

Real fanok pedig ne menjetek el, úgy teljes a topic ha látogatják az ellenoldalról is, ha marad a normális hangnem akkor élvezetes lehet itt beszélgetni

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
mert azért van a topic,nem sok értelme lenne az ellenoldal nélkül....MR. TROMORT777 írta:én nem akarok kötöszködni a madridistákkal, de eggyáltalán minek jöttök ide magyarázkodni???
egyébként pont ez a lényeg h Ti is ugyanúgy kimagyaráztok mindent(kivétel persze akadhat),ahogy mi is

Szinte látom magam előtt ahogy CR lapkirály lesz első idényében, ahogy Gravesent, Roy Keanet, de még Torghelle Sanyit is lehagyja faultokban. tör zúz miegymás.Kamarilla írta:Hülyére röhögöm magam rajtad...fly20 írta:az "angoloknak" Spanyolhonban nincs sok keresni valójuk!![]()
RvnCR nagyon fiatal korától a MU-ban játszott! Angliában más a mentalitás, előre, törni, zúzni! Ronaldonak nagyon nem megy a válogatottban, pedig ott spanyolos focival játszanak! Ha úgy fog játszani, mint ott, csúnya vége lesz! Persze nekünk annál jobb!
Akinek van még kérdése, az olvassa el MR. TROMORT777 hozzászólását vagy írjon a Télapónak!Ő talán meghallgatja szegény real madrid drukkerek panaszos sóhajait!
![]()
persze.
vkp-nek hozták, és ha beválik, Laporta 194+ért hozza Yaya helyére

veledmivan
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!