Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak mindig mínuszban tévedjünk, akkor nem lehet baj!Enrique írta:Öhm... Gyerekek..
Szerintem elrontottuk a szavást... Az a 21-25 gól mindjárt meg is van!!!
Hát nem jott be! De ha minden meccset 1et lo, én azzal is kiegyezek!Enrique írta:Hát jah.. Nem lenne rossz.Barcaforever írta:Nézzétek ma a meccset, mert lehet jön az Eto'o tripla.Jó is lenne.
Mindenképpen tétje lesz. A Bajnoknák gyozelemmel illik a bajnokságot bucsusztatnia!Cooltiszo írta:Én meg remélem hogy addigra már nem lesz tétje a meccsnek számunkra!:DLG írta:[Azért remélem a Nou Camoba tokéletesen visszavágunk!
Ja télleg!Zsolti írta:Tavaj csak elődöntősök voltak....nagyon drukkolok nekik is.márcsak tesóm miatt is,akinek kék-sárga vér csörgedezik az ereiben.LG írta:Azért nem mondanám, h kis csapat. Hisz tavaly 2.ak lettek az Uefába, és topcsapatokat elytettek ki. A Villareal ha néha elkapja a ritmust, akkor bárkit képes legyozni.Zsolti írta:Kár valóban.Nekem egyébként nagyon szimpatikus kis csapat annak ellenére,hogy megverek minket.
Tavaj csak elődöntősök voltak....nagyon drukkolok nekik is.márcsak tesóm miatt is,akinek kék-sárga vér csörgedezik az ereiben.LG írta:Azért nem mondanám, h kis csapat. Hisz tavaly 2.ak lettek az Uefába, és topcsapatokat elytettek ki. A Villareal ha néha elkapja a ritmust, akkor bárkit képes legyozni.Zsolti írta:Kár valóban.Nekem egyébként nagyon szimpatikus kis csapat annak ellenére,hogy megverek minket.Bodi írta:Villarel most tényleg nagyon ott van,ká,hogy a Reallal nem játszanak mostanában....
Azért nem mondanám, h kis csapat. Hisz tavaly 2.ak lettek az Uefába, és topcsapatokat elytettek ki. A Villareal ha néha elkapja a ritmust, akkor bárkit képes legyozni.Zsolti írta:Kár valóban.Nekem egyébként nagyon szimpatikus kis csapat annak ellenére,hogy megverek minket.Bodi írta:Villarel most tényleg nagyon ott van,ká,hogy a Reallal nem játszanak mostanában....
Kár valóban.Nekem egyébként nagyon szimpatikus kis csapat annak ellenére,hogy megverek minket.Bodi írta:Villarel most tényleg nagyon ott van,ká,hogy a Reallal nem játszanak mostanában....
Mivel ez Eto'o topic így rá vonatkozik!LG írta:Na ez jo hsz! Azért mer nem tudjuk, h Forlánrol vagy Etoorol van szo, de mind1, mind2re igaz.Scorpio írta:Nem hiába már nyáron tudta, hogy hova kell igazolnia ha sikeres csapat tagja akar lenni!