CFirpo3 írta:Txiki Begiristain-t nagyon jó döntés volt kinevezni. Neki és Laportának rengeteget köszönhet a klub.
Ugye Txiki marad jövőre is? Nagyon remélem, mert tényleg jól intézi az ügyeket.

És jó lenne, ha még sokáig Ő felelne az igazolásokért.
Furcsa, hogy ezt írod, én pont az ellenkezőjét érzem Txikivel kapcsolatban. Én spec kimondottan nem tartom egy jó tárgyalónak.
Az igazolásai egyáltalán nem sikerültek túl jól tavaly sem, idén sem tud eredményesen tárgyalni (hogy mást ne mondjak az egyértelmű vagy Masch megy, vagy Xabi vonalon is a madridiak nyertek, holott mi többet ajánlottunk az argentínért - és most többet Cescért is, mégis ők vitték Alonsot.).
De ezen túllépve Caceres nagyon sokba volt, Hleb is, Keita is jóval áron felül jött, komoly erősítést egyikük sem jelent pedig mind 15 környékén voltak, egyedül Keita érte meg a második évet, Henrique leigazolását sem értem elvégre most megint kölcsönbe adják és a helyére üldözik az ukrán medveölőt.
Azok akik igazán jó biznisznek bizonyultak egyikért sem kellett küzdeni, komolyan tárgyalni elvégre Piquet is, Maxwellt is el akarta passzolni a klubja, Busquets is csak Pepnek köszönhető, Dani és Ibra pedig hiába vált be/válik be valószínűsíthetően ennyi pénzért ez a minimum. És akkor ha ehhez hozzáveszem, hogy Pep bővebb keretért fordult Txikiékhez ehhez képest jött két ember (s lévén Syl és Samu távozott így ott sem vagyunk beljebb), pluszba távozott Hleb és Caceres (meg VS is, ha úgy vesszük), azaz eddig csak karcsúbbak vagyunk.
És akkor itt van ez a loan-to-buy (nem találtam a megfelelő magyar kifejezést rá) cuccos dolog, amivel csak rosszul járhatunk. Ha remekül játszanak akkor sem profitálhatunk a kölcsönből elvégre meg van szabva az áruk, ha meg nem válnak be, akkor jöhetnek vissza és mehetnek még olcsóbbér.
Összességében én igen elégedetlen vagyok Txikivel, akinek egyetlen szerencséje, hogy az utánpótlásbázis ennyire megbízhatóan hozza a bevethető játékosokat, de összességében nézve anno Rosell idején sokkal jobban működött ez a dolog...