Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt majd Rijkard eldönti.redlions írta:NEM KELL!!!antiimperialista írta:Minden második, igazolási tervekről szóló cikkben meg az van, hogy "a klub anyagi helyzete nem túl rózsás...". Akkor most mi az igaz?Zsolti írta:Most mondták amugy az őszön,hogy a klub rendbe jött anyagilag.
Ronaldinhót én sem tartom pénzéhesnek, tényleg elkötelezettnek tűnik a klub iránt (mint pl. Saviola is szerintem).
Kicsit azért elkanyarodtatok a topic témájától, nem?
RIQUELMÉT VISSZA!!!!![]()
![]()
![]()
NEM KELL!!!antiimperialista írta:Minden második, igazolási tervekről szóló cikkben meg az van, hogy "a klub anyagi helyzete nem túl rózsás...". Akkor most mi az igaz?Zsolti írta:Most mondták amugy az őszön,hogy a klub rendbe jött anyagilag.
Ronaldinhót én sem tartom pénzéhesnek, tényleg elkötelezettnek tűnik a klub iránt (mint pl. Saviola is szerintem).
Kicsit azért elkanyarodtatok a topic témájától, nem?
RIQUELMÉT VISSZA!!!!
Minden második, igazolási tervekről szóló cikkben meg az van, hogy "a klub anyagi helyzete nem túl rózsás...". Akkor most mi az igaz?Zsolti írta:Most mondták amugy az őszön,hogy a klub rendbe jött anyagilag.
mondom a szurkolóknak nem kell ezzel foglalkozni a vezekőknek már annál inkább. más kérdés hogy nincs az 300 millaboggabor írta:Ezzert van 300mEur tartozasunk mert igy gondolkodtak emberek
Jól vanna....ebben nincs,én nagyon bírom a brazilokat!De az előzőben télleg igaza volt sztem.Badi írta:boggabor írta:]Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
Igaza van ebben is?
Termeszetesen bar Ronaldinho eddig meg mindig idoben megerkezettBadi írta:boggabor írta:]Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
Igaza van ebben is?
boggabor írta:]Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
Boixos írta:az általad felsorolt négy brésilből talán csak a ronaldoban van igazad. de a többi? riva a csapat királya volt, miért kellett volna engednie a lóvéjából? a ronninál uez a helyzet, romariot meg te is mondtad, h nem a pénzéhsége vitte el tőlünk.boggabor írta:Ronaldo azert huzzot el mert Nunez nem volt hajlando uj szerzodest adni nekiBoixos írta:
szerintem egyáltalán nem pénzéhesek, v legalábbis nem jobban, mint mások. aki a barca környékén pénzéhes volt, az a figo. ő megkereste magyarország féléves nemzeti jövedelmét nálunk és mégis elment a madridba, mert ott egy kiló babbal többet ajánlottak. ő igazán pénzéhes, az általad felsorolt brazilok nem.
Rivaldo azert jott hozzank mert 3X tobbet keresett nallunk mint a Deportban azert ment el mert nem volt hajlando a 10MEur fizetesebol engedni
Romario honvagya volt (de othon a legjobban keresett futbalista volt)
Ronni -azonal uj szerzodest irt alla es mar irna alla az ujat 10 evre
Akire felnezek Gabri aki belement, hogy kevesebbet fog keresni meg Cocu tavaly
Miért ne lehetne.Csak ez a CSernus imre egy kicsit durvus volt.Inkább eezt a humorba kellett volna írni,mert ezen csak röhögni tudtam.Boixos írta:mán viccelni se' lehet?Zsolti írta:na perszeBoixos írta: eszemben sem volt fikázni őket. és frankón csernus imrének hívnak.
na jó, akkor Juan Roman Riquelme...
az általad felsorolt négy brésilből talán csak a ronaldoban van igazad. de a többi? riva a csapat királya volt, miért kellett volna engednie a lóvéjából? a ronninál uez a helyzet, romariot meg te is mondtad, h nem a pénzéhsége vitte el tőlünk.boggabor írta:Ronaldo azert huzzot el mert Nunez nem volt hajlando uj szerzodest adni nekiBoixos írta:boggabor írta:Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
szerintem egyáltalán nem pénzéhesek, v legalábbis nem jobban, mint mások. aki a barca környékén pénzéhes volt, az a figo. ő megkereste magyarország féléves nemzeti jövedelmét nálunk és mégis elment a madridba, mert ott egy kiló babbal többet ajánlottak. ő igazán pénzéhes, az általad felsorolt brazilok nem.
Rivaldo azert jott hozzank mert 3X tobbet keresett nallunk mint a Deportban azert ment el mert nem volt hajlando a 10MEur fizetesebol engedni
Romario honvagya volt (de othon a legjobban keresett futbalista volt)
Ronni -azonal uj szerzodest irt alla es mar irna alla az ujat 10 evre
Akire felnezek Gabri aki belement, hogy kevesebbet fog keresni meg Cocu tavaly
Ronaldo azert huzzot el mert Nunez nem volt hajlando uj szerzodest adni nekiBoixos írta:boggabor írta:Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
boggabor írta:Utalom a brazilokat penzehesek : Ronaldo,Rivaldo,Romario,Ronaldinho es mindig kesnek
mán viccelni se' lehet?Zsolti írta:na perszeBoixos írta:eszemben sem volt fikázni őket. és frankón csernus imrének hívnak.Zsolti írta:Ne fikázd a pszihológusokat!Énis annak készülök!!
na perszeBoixos írta:eszemben sem volt fikázni őket. és frankón csernus imrének hívnak.Zsolti írta:Ne fikázd a pszihológusokat!Énis annak készülök!!Boixos írta:igen.
üdvözlettel,
dr. csernus
eszemben sem volt fikázni őket. és frankón csernus imrének hívnak.Zsolti írta:Ne fikázd a pszihológusokat!Énis annak készülök!!Boixos írta:igen.
üdvözlettel,
dr. csernus