BlauGranaGroc írta:Nem írtam egy szóval se, hogy ne kellene megerősíteni a keretet.
A padra kell igazolnunk, de nem 1/2 100 millás játékosokat.
Még mindig két álláspont között őrlődök. Én sem vagyok túlzott híve a nagy költekezésnek, de ha muszáj...
Először is, a tervezett igazolásoknál kicsit a kockázat, így akár jobban is megérheti. Hlebről senki nem hitte volna szerintem, hogy ennyire 0 lesz, gyak. pénzkidobás az utolsó eurocentig. Villa, még ha dupla árban is lesz, de feltételezhetően beválik, akkor már megérte kifizetni érte az irdatlanul sok összeget.
Younggal pl. megint csak ott járnánk, hogy 20 millió mínusz, aztán vagy beválik, vagy nem.
Az meg már megint csak zárójeles, hogy Villa a kezdőbe érkezne, tehát nem a padra jönne drága játékos.
Cesc esetében már másabb a helyzet, viszont azt megint nem lehetne mondani, hogy a padra jön. Keita pl. "pad-szintű" játékos, mégis megért 14 millió eurót. Cesc viszont egy hosszú távú befektetés, a nagy 87-es generáció egyik tagja, vele szerintem nehéz lenne mellé lőni. Figyelembe véve, hogy Xavi mögött már több van, mint előtte, megint nem elvetendő ötlet leigazolni, akár nagy pénzért is, mert optimális esetben akár 10 évig nem nagyon kell a középpályára igazolni (főleg, ha Thiago és Jonathan is megveti itt a lábát).