Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.05.15. 19:23:39

Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják

Ne is mond :D Én már hozzá se merek szólni eme magasröptű beszélgetésekhez... :?

Egyébként örülnék mind a két,esetleges érkezőnek, hiszen kell egy CSATÁR balosra,amit Villa meg tud szvsz oldani, illetve kell egy KÖZÉPPÁLYÁS,aki nem lehet más csak Cesc 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.15. 19:15:58

Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.15. 18:53:44

AdamqO írta: Emlékezz a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármasra,ott is Ronnie középpályás volt igaz játszott csatárként is sokszor de legtöbbször középpályás volt.
Jó, hagyjuk.....
( :roll: :roll: :roll: :roll: )

(az érdekelne csak h ha SOKSZOR vt csatár akkor h lehetett LEGTÖBBSZÖR középpályás)
AdamqO
Barça C

2010.05.15. 18:44:20

Varatrix írta:
AdamqO írta:új Tridente: Messi-Villa-Fabregas
Ez hogy jött össze?
Fabregas középpályás.
Emlékezz a Ronaldinho-Eto'o-Messi hármasra,ott is Ronnie középpályás volt igaz játszott csatárként is sokszor de legtöbbször középpályás volt.
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.15. 18:38:15

davidvillabest írta:Valaki esetleg nem tud valamit Villa ügyről kb 2 napja semmit nem hallotam róla!
Persze,hogy nincs hír. Itt a hétvége mindenki a meccsekkel foglalkozik és ez így van rendjén.
Elvileg 19.-én Laporta bejelent(het)i Villa érkezését.
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.15. 18:36:19

Valaki esetleg nem tud valamit Villa ügyről kb 2 napja semmit nem hallotam róla!
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.15. 18:36:07

danko94 írta:
Sanama írta:Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
Nekik pénz kell,nem játékos.
Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.
Ez itt nagyon OFF de ha pénzre van szükségük, hogy nem menjen csődbe a csapat akkor nincs választás. Pénzt kell teremteni bármi áron. Majd ha részben rendeződnek az anyagiak akkor lehet újra építkezni. Persze benne van, hogy pár évet a középmezőnybe húznak le. A törzsszurkolóik kitartanak mellettük és gondolom (habár ilyenkor nyilván van visszaesés) ha Silva és Villa is elmegy akkor is kimennek a meccsekre. Az eladásokból pénzhez jutnak a fizetéseken meg spórolnak.

ON: Villat már tavaly el kellett volna engedjék jobban járt volna a Valencia azért szép árat kínáltunk akkor is érte. Mostmár nem hiszem, hogy akadály gördül az átigazolás elé. Villa biztosan megegyezik a csapattal a Valenciának meg nincs választása. Megkockáztathatnák, hogy megtartsák a VB ideje alatt de ha véletlenül lesérül akkor nagyot bukhatnak.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.15. 18:35:32

danko94 írta:
Sanama írta:Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.
Miért ne lenne csapat?
Ott szerinted nincs utánpótlás?

Olyan tehetségeket vehetnek,mint anno Villa... stb.

Zigic ott marad csatárnak Pablo H., Joaquin,Banega,Mata
Azért ez minden csak nem nehéz helyzet.
Oké,lehet,hogy Euroliga lesz,nem BL,de első 6ban így is lazán bent lesznek.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.15. 18:33:27

danko94 írta:Jó de ha nincs játékos, akkor nincs csapat...és ha Villa és Silva elmegy, akkor elég nehéz helyzetben lesznek.
Hidd el, még nehezebb helyzetben lesznek ha nem fizetik ki az adósságaikat (ld. Portsmouth)
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.15. 18:24:01

Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.15. 17:53:43

kristop írta: Xavi 30 éves. de úgy írod mintha már levezetnie kellene. gyakorlatilag teljesen végigjátszotta a szezont és bírta, sőt a végére jobban bele is jött még a sérülése ellenére is. nem látom rajta, hogy a kiégés szélén lenne fizikailag, a technikát meg ugye nem felejti el. szóval ez MÉG nem érv Cesc mellett, hogy már 30éves. mi az hogy már tejóég.
Xaviban lehet még 3-4 év ilyen magas szinten is akár, reméljük van is. Ez kiszámíthatatlan, mindenkinél máshol van az a kor amikor pályája emiatt leívelő ágba kezd. De Fabregas nem helyette jönne, nem az ő pótlására, egy ideig legalábbis. Inkább Keita helyett véleményem szerint, mert nézzük csak meg Keita idén 27 mérkőzésen lépett pályára csak a ligában, összesen 40 meccsen, ez igencsak magas szám, főként, ha figyelembe vesszük, hogy nem nyújtott kimagasló teljesítményt.
sokan panaszkodtak, hogy nem elég mély a keret, ez talán így is van és szerintem nem megoldás, hogyha padra igazolunk. Cescnek, Xavi és Iniesta mellett is meglenne a helye a csapatban (Keita rovására) és majd ha Xavi kiöregszik megmarad a folytonosság középpályán, nem kell majd nagy átalakítás. Tehát tavalyhoz képest nekem változott a véleményem érdemes leigazolni Fabregast mivel mind rövid mind hosszútávon nyerhet a Barca avval ha egy ilyen klasszis játékost tud a keretében.
sjd
Llegenda del Barça

2010.05.15. 17:48:43

danko94 írta:Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest?
De nem 400 millát kell kifizetniük, csak egy részét
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.15. 17:48:28

danko94 írta:
fanbarca írta:Hát ez a mi szempontunkból mind szép és jó, de viszont ha a Valencia érdekeit nézzük nem pont ilyen rózsás a dolog. Nekik nagyon sok pénzre lenne jelenleg szükségük és ezért a Levante-EMV cikke is hibás lehet, mivel a Valencia vezetősége kijelentette, hogy nem fogadnak el játékost csakis PÉNZT! Tehát sajnos nem lehet mindig a mi érdekeinket nézni, mert úgy nem biztos, hogy az üzlet bejön!
Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest? Semmi. Viszont egy játékossal kevesebb van a csapatba. 20 milla + Hleb + Bojan (kölcsön) ezzel jobban járnának szerintem, mert kapnának pénzt is és 2 olyan szintű labdarúgót, amilyen alap helyzetben nem menne Valenciába.
Cseszhetik hogy kinek kell mondjuk csak fél fizut adni,ha közben elárverezik a csapatot...
danko94
Entrenador del Barça

2010.05.15. 17:44:03

fanbarca írta:Hát ez a mi szempontunkból mind szép és jó, de viszont ha a Valencia érdekeit nézzük nem pont ilyen rózsás a dolog. Nekik nagyon sok pénzre lenne jelenleg szükségük és ezért a Levante-EMV cikke is hibás lehet, mivel a Valencia vezetősége kijelentette, hogy nem fogadnak el játékost csakis PÉNZT! Tehát sajnos nem lehet mindig a mi érdekeinket nézni, mert úgy nem biztos, hogy az üzlet bejön!
Szerintem neki, pont az lenne a jó, hogyha játékosokat kapnának, mert mi az a 40 milla a 400 millás tartozáshoz képest? Semmi. Viszont egy játékossal kevesebb van a csapatba. 20 milla + Hleb + Bojan (kölcsön) ezzel jobban járnának szerintem, mert kapnának pénzt is és 2 olyan szintű labdarúgót, amilyen alap helyzetben nem menne Valenciába.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 17:37:26

Hát ez a mi szempontunkból mind szép és jó, de viszont ha a Valencia érdekeit nézzük nem pont ilyen rózsás a dolog. Nekik nagyon sok pénzre lenne jelenleg szükségük és ezért a Levante-EMV cikke is hibás lehet, mivel a Valencia vezetősége kijelentette, hogy nem fogadnak el játékost csakis PÉNZT! Tehát sajnos nem lehet mindig a mi érdekeinket nézni, mert úgy nem biztos, hogy az üzlet bejön!
més que un club
galamb
Jugador del Barça

2010.05.15. 17:31:51

barcafan0911 írta:"Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak meg, amit fiatalokkal vagy távozó játékosokkal csökkenthetnek. " by madridista.hu

Silvát elengedik 32-ért, tőlünk meg kérnek 40-et Villáért? Lehetne itt még alkudni az árából. Tekintve Villa korára, egy 30 millió eurós vételár az teljesen reális lenne.
Szerintem is 30 millió körül van a reális ára, de mondjuk max. 35-ért el kellene, hogy engedjék.:D
kristop
Entrenador del Barça

2010.05.15. 17:18:38

LM10 írta:Teljesen mindegy már, hogy Cesc miért ment el, vagy mi lett volna ha marad. De az biztos, hogy Xavi és Iniesta posztjára Cesc a legmegfelelőbb. Hogy minek fizessünk ennyit egy olyan posztú játékosért ami nem hiányposzt? Mert Xavi is már 29 éves. Iniesta meg sérülékeny, vagy fellép baloldali támadónak. És ilyenkor kell Cesc, és mivel csak 23 éves, ezért a középpályánk így jó pár évig lerendezett lenne.
Xavi 30 éves. de úgy írod mintha már levezetnie kellene. gyakorlatilag teljesen végigjátszotta a szezont és bírta, sőt a végére jobban bele is jött még a sérülése ellenére is. nem látom rajta, hogy a kiégés szélén lenne fizikailag, a technikát meg ugye nem felejti el. szóval ez MÉG nem érv Cesc mellett, hogy már 30éves. mi az hogy már tejóég.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.15. 17:05:37

"Valenciai hírek szerint David Silva és a Real Madrid között teljes a megállapodás, már csak a kluboknak kell egyezségre jutniuk. A Levante-EMV szerint 32 millió eurós vételárban állapodtak meg, amit fiatalokkal vagy távozó játékosokkal csökkenthetnek. " by madridista.hu

Silvát elengedik 32-ért, tőlünk meg kérnek 40-et Villáért? Lehetne itt még alkudni az árából. Tekintve Villa korára, egy 30 millió eurós vételár az teljesen reális lenne.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Varatrix
Director del Fútbol

2010.05.15. 16:56:06

AdamqO írta:új Tridente: Messi-Villa-Fabregas
Ez hogy jött össze?
Fabregas középpályás.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LM10
Director del Fútbol

2010.05.15. 16:55:28

Az utóbbi napokban több vicces dolgon is megy a vita: Fabregas jó játékos-e, és megérdemli-e a Barcát, és hogy mennyit költsünk.

Teljesen mindegy már, hogy Cesc miért ment el, vagy mi lett volna ha marad. De az biztos, hogy Xavi és Iniesta posztjára Cesc a legmegfelelőbb. Hogy minek fizessünk ennyit egy olyan posztú játékosért ami nem hiányposzt? Mert Xavi is már 29 éves. Iniesta meg sérülékeny, vagy fellép baloldali támadónak. És ilyenkor kell Cesc, és mivel csak 23 éves, ezért a középpályánk így jó pár évig lerendezett lenne.

Az igazolási pénz: Természetesen rossz azt hallani, hogy csak úgy dobálóznak manapság a csapatot 50-60 millákat 1 játékosért. DE a vezetőség tudja, hogy mennyit szabad kiadni, hogy ne legyen gáz. Szvsz a sikerek és más marketing dolgok nagyon megerősíthették a pénzügyi keretünket, ez is Laportáékat minősíti. És mivel ő hozta ki a sz*rból anno a klubot, biztos, hogy nem fogja oda visszajuttatni.

A hírekről: Henry 100% távozó lesz. Villa is szerintem majdnem 100. Cesc meg kemény menet lesz, de a sajtó úgy tudja, hogy már ő sincs a váltás ellen, és Wengert megkéri, hogy kevesebbet költsünk rá. Örülök neki, hogy Montoya hosszabbított, ezzel biztos vagyok, hogy Alves hiányában fog lehetőséget kapni. Körülbeli ennyi lehet nyáron nálunk a mozgás, én még Márquez távozását "várom".
Mr. Master
Director del Fútbol

2010.05.15. 16:55:19

House írta:
Mr. Master írta:
Lionel85 írta:A másik meg a pénz. Mennyiért adtuk el 15 évesen? És most mennyiért vennénk meg??? :roll: Hatalmas üzleti bukás lenne ez a Barcelonának :!:
Másfél milláért vagy kettőért, nem emlékszem pontosan, illetve ennyivel kevesebbért vettük meg van Bronckhorstot, ha jol emlékszem. De az is biztos, hogy most nem lenne ekkora sztár, ha nem ment volna Angliába. Piqué se lenne ennyire jó, ha végig itt játszott volna.
Teljesen igazad van, Michael Jackson is a halálakor lett híres. Pqué egy nagy sz*r most, ha nem lett volna Angliában, most nem is játszana itt. Most kéred a pofont, vagy valaki úgyis megfogja adni? :)
Add most. Nem a szél fújta rá a 15 kiló izmot, amit spanyolországban nem kellett volna felszednie, nem ott tanult meg úgy helyezkedni és szerelni ahogy... Puyolra emlékszel, amikor az első meccseit játszotta a Barcában? Alig volt jobb az elején, mint szegény Oleguer, pedig nem hiszem, hogy változott volna az utánpótlásnevelés és idővel érett be a tehetsége? Piqué tavaly hány éves volt és hányadik szezonját játszota a felnőttben? Még szerencse, hogy végig csak csere volt és nem alapember... Szerintem adhatnál két pofont is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mr. Master 2010.05.15. 16:55:45-kor.
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
AdamqO
Barça C

2010.05.15. 16:50:43

Thiago?Hagyjuk már...ő még nem elég érett a kezdőhöz... majd 1 3-4 év múlva már talán lehetne az...Fabregas kell ide,és Villa is....Ibra meg kár h nem fog elmenni,nem neki való ez a játékstílus....Ha jön Villa és Fabregas is akkor itt az új Tridente: Messi-Villa-Fabregas
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.15. 16:45:16

Javítsatok ki ha rosszul tudom de Spanyolországban 17 éves korukig nem írhatnak alá profi szerződést a kölykök, Angliában viszont már nagyon fiatalon busás szerződéseket lehet kötni.

Palesz77, ne nevezzük már tékozlónak és (tudom nem mondtad ki) hazaárulónak a srácot. Az vesse rá az első követ aki nem ment volna el olyan fiatalon, egy vastag szerződésért , hihetetlenül csábítóan hangzó ígéretekért, rendszeres PL játéklehetőségért az Arsenalban. Gondoljatok bele milyen spílerek voltak akkor nálunk a csapatban és az utánpótlás bázisban, semmi garancia nem volt arra, hogy ő ebben a Barcában majd meghatározó alak lesz ha végigjárja a ranglétrát. Emberileg nincs ebben semmi kivetnivaló, én nem tudok rá haragudni egy cseppet sem, másnak sem szabadna.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.05.15. 16:44:32

Sokan nagyon sokallják Cesc árát, de szerintem teljesen reális. Néhány játékos van a világon akik posztjukon az egyik legjobbak és meghatározóak a klubjuk számára. Ilyen Messi, Rooney, Torres........és Fabregas. Adott ez a szűk elit, akiket "röpke" 20-30 milláért néhány évig biztosan nem fognak eladni. Szóval meg kell barátkozni mindenkinek a ténnyel, hogyha kell Fabregas akkor őt csak bőven 30-on fölül fogjuk tudni elhozni. :)
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2010.05.15. 16:43:39

BlauGranaGroc írta:Nem írtam egy szóval se, hogy ne kellene megerősíteni a keretet.
A padra kell igazolnunk, de nem 1/2 100 millás játékosokat.
Még mindig két álláspont között őrlődök. Én sem vagyok túlzott híve a nagy költekezésnek, de ha muszáj...

Először is, a tervezett igazolásoknál kicsit a kockázat, így akár jobban is megérheti. Hlebről senki nem hitte volna szerintem, hogy ennyire 0 lesz, gyak. pénzkidobás az utolsó eurocentig. Villa, még ha dupla árban is lesz, de feltételezhetően beválik, akkor már megérte kifizetni érte az irdatlanul sok összeget.

Younggal pl. megint csak ott járnánk, hogy 20 millió mínusz, aztán vagy beválik, vagy nem.
Az meg már megint csak zárójeles, hogy Villa a kezdőbe érkezne, tehát nem a padra jönne drága játékos.

Cesc esetében már másabb a helyzet, viszont azt megint nem lehetne mondani, hogy a padra jön. Keita pl. "pad-szintű" játékos, mégis megért 14 millió eurót. Cesc viszont egy hosszú távú befektetés, a nagy 87-es generáció egyik tagja, vele szerintem nehéz lenne mellé lőni. Figyelembe véve, hogy Xavi mögött már több van, mint előtte, megint nem elvetendő ötlet leigazolni, akár nagy pénzért is, mert optimális esetben akár 10 évig nem nagyon kell a középpályára igazolni (főleg, ha Thiago és Jonathan is megveti itt a lábát).
Lezárt