2006.08.21. 14:11:34
Egy- két észrevétel a tegnapi, illetve a csütörtöki napról.
Megértem, hogy sokan nyaralnak dolgoznak stb a modik és az adminok közül, ez így is van jól, nem lehet elvárni, hogy mindenki mindig ott legyen netközelben és figyeljék az esetleges renbontáésokat túlkapásokat stb.De a jövőben sztem mindenképpen kéne, h legalább egy modi felügyelje itt a dolgokat, főleg, ha meccs van, általában ez így szokott lenni, de ezen a két napon szerintem igen nagy káosz volt.
A számomra legidegesítőbb az volt, amikor már az 50. ember kérdezte meg, hogy hol, meg mikor lehet nézni neten a meccset, hát öcsém, ha nem képes visszaolvasni 2-3 oldalt, sztem megérdemli, hogy töröljék a hsz-ét a másik, hogy egyszerűen nem tudják melyik topic mire való tnap sikerült Silvanusnak átterelni a népet a Távkapcsolós topicból az Élő közvetítéses topicba, de ha Ő nincs, sztem mindkettőn leközvetítik a meccset.(csütörtökön annyi volt[szintén a mikor és hol lesz a meccs?], hogy egy csomó hsz egy-két szavas volt, nem iylenre gondolok, h GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓl és xy lőtte, hanem iylenekre, h "labdakezelés" ez az már nem is emlékszem mik voltak pontosan, én próbáltam, szólni, de mire beírtam, h mi van már 2x annyi ilyen lett, meg most mit ér az, ha egy mezei forzmozó szól?)Azért a régebbiek, nem pont magamra gondolok, mert azért vannak sokkal régebbiek is nálam, nah szóval Ők/Mi már tudjuk, hogy mit szabad/illik és mit nem, de az újjak nem - honnan is tudnák ezzel nincs semmi baj, hiszen ha ez nem lenne, akkor minek lennétek TI? - és ezért lenne szükség mindenképpen legalább egy modira.
A másik, ajánlom figyelmetekbe (Charlie, ahogy néztem a hszeket, úgy láttam, h Te most itt vagy vagy lehetsz fórumközelben, szal sztem léphetnél is) Az ellenfeleink játékosai topicot, volt egy kis gubanc egy eszement madridistával sztem azt nyugodtan lehetne törölni, nem is kell visszakeresni ott van rögtön az elején, mert sztem nem illik oda, persze nem akarom megmondani, hogy mit, meg hogyan csináljatok, de ezért van ez a topic.Ezek miatt is kéne az egy modi, hiszen ez már nem az első "összetűzés" egy idiótával, eddig mindig volt, aki rendett tett, most sajnos nem.
Nah gondolom, hogy kezdődik a szezon iylenek egyre kevésbé fordulnak majd elő, mármint, h modi nélkül maradunk, de gondoltam megosztom gondolataimat Veletek.Nem tom, h lehetne az iylet kiküszöbölni(esetleg korlátozott modi rang pl a rangidősnek, vagy ilyesmi) de ha együtt lesz mindenki újra ezt mindenképpen érdemes lenne megvitatnotok én úgy érzem.
Elnézést ha hüleségeket írtam és idegesítő voltam, de ez kikívánkozott belőlem.
Üdv:
Drigo/Dani