Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rikinho, szntem Dani neten fogadgekkodan írta:Alonso pontszerzése 1.4-et fizet. Simán be fogom rakni, mert bőven az első 8-ban végez.
Győztesre új szabályok és ismeretlen erőviszonyok mellett nem rakok. De az tuti, hogy Alonso egy Force Indiát is behoz pontszerzőnek.
Ilyeneket kell heggeszteni.
én még a tegnapi sportot néztem... ott nem volt pontszerzés-ről szó...gekkodan írta:Alonso pontszerzése 1.4-et fizet. Simán be fogom rakni, mert bőven az első 8-ban végez.
Győztesre új szabályok és ismeretlen erőviszonyok mellett nem rakok. De az tuti, hogy Alonso egy Force Indiát is behoz pontszerzőnek.
Ilyeneket kell heggeszteni.
Grat ha ebből 1 is bejönpety27 írta:Portugál -Svéd D 3,40*
Mexiko-CostaR. V 5,25*
Uruguay-Paraguay V 2,85*
Kolumbia-Bolívia V 6,35*
200ft->64,610ft
vélemények?![]()
Esélytelen vagypety27 írta:Portugál -Svéd D 3,40*
Mexiko-CostaR. V 5,25*
Uruguay-Paraguay V 2,85*
Kolumbia-Bolívia V 6,35*
200ft->64,610ft
vélemények?![]()
Inkább adtad volna nekem vagy a vöröskeresztnekpety27 írta: vélemények?![]()
Csomó olyan meccs van, ami nem élőben fogadható. Azokat általában lezárják a meccs kezdete előtt 5 perccel és az eredmény jóváírásánál láthatod, hgoy nyertél-e.ggbuffon írta:srácok mi ez h sportingbeten pl ma fogadtam a Barca B-re még délután erre most nézem a listát a mai Segunda B meccsekről és ott meg már fent sincs a meccs...
és ezt már nem először csinálják velem h leveszik a meccset utólag a listáról de a fogadási szelvényemen ugye jelen van..
wtf?
nem is értem miből gondoltad,h a bíró által jelzett hosszabbítás nem számít bele egy meccs eredményébe. ha 25percet hosszabbít akkor a meccs nem 90,hanem 115perces, és az felel meg a rendes játékidőnek. mindig is így volt,és így is lesz.pety27 írta:neeee márAprieto írta:A rendes játékiődre fogadsz. Azaz vesztettél.![]()
én biztosra tudtam hogy az csakis a 90 percre vonatkozik.....mert ha csak arra akkor jó mert 1-0 volt ,és a hosszabbításban egyenlítettek
neeee márAprieto írta:A rendes játékiődre fogadsz. Azaz vesztettél.