Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Andris
Adminisztrátor

2010.05.15. 21:04:34

Ne tőlem kérdezzetek, két kezemen meg tudom számolni hogy hány nem-barca meccset láttam az utóbbi 2 évben. :)

Mutassatok valamit, mondjatok dolgokat róluk. Kiváncsi lennék.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 21:04:01

Victor_Valdes írta:Garrido aki a citybe van? Ö balbunkó, és nem ez a szint . :roll:
Hát elvileg rá gondoltam, de szinte lényegtelen, és mi a helyzet a német (Bayernes) Badstuberrel! Szerintem ő jó lenne arra a posztra!

De esetleg Maxwell is ki tud a bal-szélre húzódni! Nem? Szerintem ő is jó! S akkor lehet a balszélre venni!
més que un club
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.15. 21:02:04

Garrido aki a citybe van? Ö balbunkó, és nem ez a szint . :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 21:01:04

Andris írta: Sokkal inkább lennék kiváncsi a jobbszélső alternatívákra, oda nincs valami tuti megoldásotok? Alves második éve tisztán láthatóan nem bír egy teljes szezont, ahogy senki se bírná.
És Garrido arra a posztra nem lenne jó? Vagy Badstuber?
més que un club
Andris
Adminisztrátor

2010.05.15. 20:57:21

Na ja, idén hányszor is? legalább 43szor kitolt velem, nem birom a képét.
Mindemellett szerintem nem ez volt a legjobb szezonja, sőt. És ez utóbbi már komoly. Persze így se nagyon ért senki a nyomába. Xavi közelített nagyonsokszor.

Azért ha Villa után itt köt ki még Cesc is, akkor lassan kiállíthatnánk a keretből egy világverésre alkalmas spanyol válogatottat. Najó, szélsővédők nélkül. Kőkemény.

Nagy nevek ezek, nem hiányposztokra alapvetően.

Sokkal inkább lennék kiváncsi a jobbszélső alternatívákra, oda nincs valami tuti megoldásotok? Alves második éve tisztán láthatóan nem bír egy teljes szezont, ahogy senki se bírná.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.15. 20:51:54

davidvillabest írta:Hát kb én is igy gondolkodnék Villát nem szélre Tolnám ki hanem középre!
Ha belegondoltaok villámgyors Villa !!! De akkor ibra hol játszik? Szélen? ááh kizárt!
Ha kakadarab lesz, akkor a cserepadon :wink:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 20:51:41

bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót?
Hát igen, ez a baj, hogy csak azon a meccsen mutatott valamit...
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.15. 20:50:31

Hát kb én is igy gondolkodnék Villát nem szélre Tolnám ki hanem középre!
Ha belegondoltaok villámgyors Villa !!! De akkor ibra hol játszik? Szélen? ááh kizárt!
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.05.15. 20:49:55

Messithebest írta:
Andris írta:egyedül szerencsétlen Messi bénázott idén annyit, hogy padra szoruljon.
bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót? :) :D
Andrisnál nem lehet tudni, de szvsz az iróniát érezni kell azért :D.

Szerk.: fanbarca: 3 betű. o.m.g. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.05.15. 20:50:54-kor.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 20:49:39

Értem, kösz ezt a hozzászólást Andris, sokat segített!

Mellesleg tényleg, lehet Ibrát is vagy esetleg Villát is más poszton használni, mert például Henry is középcsatárként került ide, s átalakult jobb-szélsővé! Ezt esetleg mással is meg lehet csinálni. És még mennyire kisülhet jó is. Az a lényeg, hogy meglegyen a kellő hozzáállás, s akkor szinte bárhol megállhatja a helyét! Na mondjuk azért kapusnak ne akarjuk betenni!

Apropó kapus, nem kéne kapus posztra valakit igazolni? (nem Valdés helyére) Vagy kezdjünk el lehetőséget adni Oiernek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fanbarca 2010.05.15. 20:50:11-kor.
més que un club
Messithebest
Director del Fútbol

2010.05.15. 20:48:52

Andris írta:egyedül szerencsétlen Messi bénázott idén annyit, hogy padra szoruljon.
bénázott??Te nézted az Arsenal elleni visszavágót? :) :D
Andris
Adminisztrátor

2010.05.15. 20:40:51

fanbarca írta:Szerintem nem kell új metaforát kitalálni, a fő, hogy guruljon a szekér, bármilyen hármassal is állunk fel.

A közeljövőben sajnos kialakulhatnak viták azzzal kapcsolatban, hogy ki hol játsszon, de remélem megoldódnak! Szerintetek Villa mennyire jó a bal széleN?
Ezen tavaly nyáron is alaposan elmélkedtünk már, amikor arról volt szó hogy Ibra/Eto'o és Villa is itt lesz erre az évre.
Én nagyon amellett voltam, hogy annál bőven képes lényegesen jobb teljesítményre, mint Henry vagy Bojan a balon. Ugyanakkor mostanra átalakult annyira a játékunk képe, hogy nem teljesen baltámadót játszik az, aki 3.ként fentvan Messi és a középcsatár mellett.

Villa kétségtelenül megoldhatja bármely kapuhoz közeli pozícióban. Ugyanakkor én valószínűleg középcsatárként próbálgatnám az elején, Ibra kárára (legyen az padozás, vagy más poszt), arról az emberről beszélünk ugyanis aki a spanyol liga legjobb góllövője. Bárki is volt ott góllövő lista csúcsán az elmúlt 4-5 évben (Forlan, Dinho, Samu, Messi, mittudomén már) ő mindig ott loholt a nyomában, talán olyan is volt h gólkirály lett. Pedig a Valenciában aztán nem azok a jellemzően kreatív és gólpasszkirály középpályások mozognak mögötte.

Ibrával és vele is, sőt Bojannal is próbálni kell a centert, mert ez szolgálja a csapat érdekét, a legjobb fog ott várni a labdákra, nem pedig az előre leosztott kártyával valaki.

Akárhogy is, Ibrahimovicnak jövőre piszok kemény évkezdés lesz, mert jelenleg jobb nála Bojan és Pedro, Villa majd eldől, de neki is jó sansza van beelőzni, egyedül szerencsétlen Messi bénázott idén annyit, hogy padra szoruljon.
- József Attila
Messithebest
Director del Fútbol

2010.05.15. 20:40:17

Hali,még új vagyok de már 7 éve a Barcának szurkolok.Én nagyon örülnék ha Villa jönne,és Fabregas is,mert hatékonyabb lenne mind a csatársorunk,mind a középpályánk.De ami azt illeti még várjunk mindennel mert még ugye hátra van 1 meccsünk,és csak utána van vége,főleg h a bajnokságért megyünk.
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.05.15. 20:32:54

Szerintem nem kell új metaforát kitalálni, a fő, hogy guruljon a szekér, bármilyen hármassal is állunk fel.

A közeljövőben sajnos kialakulhatnak viták azzzal kapcsolatban, hogy ki hol játsszon, de remélem megoldódnak! Szerintetek Villa mennyire jó a bal széleN?
més que un club
Andris
Adminisztrátor

2010.05.15. 20:17:05

Kalap1988 írta: Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.

Biztos láttad őket játszani? :) Már csak azért is, mert Messi már 17 évesen is volt akkora ász, ha a játék képéről van szó, mint bármelyik támadónk a jelen keretből valaha is, őt magát leszámítva.
A tavalyi hármas, amennyiben Henry volna a harmadik, minden volt csak nem gördülékeny. Emlékezz már hogy játszik Henry nálunk.
Talán eredményesebb lehetett, de tavaly Messi-Xavi-Iniesta csinálták a játékot, nem Samu, és végképp nem Henry.
Sanama írta:Hatékony volt? Igen.
Több gólt lőtt,mint az Henry-Eto'o-Messi ? Nem.

Úgyhogy számomra a Tridente az utóbbi 3mast jelentette, és igen támadó hármast jelent. Háromágú szigony, nem tudod metaforáról hallottál-e már?
Én valóban nem tudtam, hogy mit jelent a tridente, így a kérdő mondatra voksoltam. De ha harapós kedvedben vagy, ám legyen, csak túlzásba ne vidd.

Emlékszem, ők akkoriban megkapták ezt a nevet, és úgy gondolom, régebben is (mikor Henry érkezett) meg mostanság is, hogy ezt meg lehetne hagyni nekik. Persze a sajtó sose tette lehetővé. Nem arról szól ez, hogy melyik támadósor milyen, nekik voltak bizonyos jellemzőik, voltak utánozhatatlan dolgaik, egyszerűen van egy olyan véleményem, hogy egy új metafora jobb volna.
- József Attila
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.15. 20:16:01

Andris írta:
Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják
A Tridente támadóhármast jelentene? Bár ő nyilván úgy gondolta. :)

Tridente volt Dinnye,Samu és Messi. Olyan gördülékenyen hatékonyan és szépen játszó támadósorunk egyszer volt, és nem esélyes hogy mostanában lesz még egy hasonló.

fcb4ever, nemespatro, irány a moderálás részleg - felhívások topic, különben hamar kirakunk innen titeket.
Hatékony volt? Igen.
Több gólt lőtt,mint az Henry-Eto'o-Messi ? Nem.

Úgyhogy számomra a Tridente az utóbbi 3mast jelentette, és igen támadó hármast jelent. Háromágú szigony, nem tudod metaforáról hallottál-e már?
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.15. 20:13:30

Andris írta:
Sanama írta:Ez a topik addig igen nevetséges lesz,ameddig néhányan Ronaldinhot középpályásnak, Fabregast pedig egy esetleges Tirdente egyi ktagjának tartják

Tridente volt Dinnye,Samu és Messi. Olyan gördülékenyen hatékonyan és szépen játszó támadósorunk egyszer volt, és nem esélyes hogy mostanában lesz még egy hasonló.

fcb4ever, nemespatro, irány a moderálás részleg - felhívások topic, különben hamar kirakunk innen titeket.
Szerintem azért a tavalyi volt olyan gördülékeny, mint a Dinnye-Samu,Messi trió. Mégpedig azért, mert Messi akkoriban (2005-2006) még nem volt akkora ász 18 éves kora miatt. Ellenben tavaly igen. Úgyhogy körülbelül egy szint.
Andris
Adminisztrátor

2010.05.15. 20:09:25

- József Attila
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.05.15. 20:06:34

Én nem félek az igazolásoktól, mert Pep egy dologban mindenképp a világ legjobb edzője: A motiválásban, emberek beépítésében a csapatba. Ibra esetében sem azzal volt a baj, hogy nem vette fel a csapatstílusát és nem építette be rendesen Guardiola, hanem azzal, hogy rosszul mérték fel az adottságait. Persze nem állítom, hogy jövőre nem lesz jobb, de alapjáraton neki sokkal nehezebb az adottságai miatt ide beilleszkedni. Ide egy Eto'o vagy Villa típusú csatár illik a legjobban. Fabregas és Villa beépülne rendesen, ráadásul ők karakterileg is beleillenek a csapatba. Henry távozásával Bojan nem lenne annyira elnyomva, az első számú középcsatár csere lenne, mint idén is sokszor. Pedro pedig Villa első számú cseréje lenne. Sérülések úgy is lesznek, eb-selejtezők is lesznek az ősztől, szóval lehet keverni a lapokat (persze nem a klasszikus rotáció, mert annak nem vagyok a híve, hanem inkább a szükségszerű rotáció, amit Guardiola is alkalmaz:amikor lehet, akkor legjobb csapattal áll ki, kivéve esetleg a másodosztályú csapatok elleni kupameccseket). Pedro és Bojan bőven tudna 10-15 bajnoki meccset (plusz az egyéb meccsek, bl és a kupa)játszani kezdőként így a szezonban, Fabregas meg még többet ismerve Iniesta sérülékenységét. Emellett csereként is kaphatnának még bőven lehetőséget.Nem lesz ezzel gond.
davidvillabest
Jugador del Barça

2010.05.15. 20:00:21

Csak hogy mindenkit felvilágosítsak Villa 2 Hónappal fiatalabb mint Ibra!Ezt azért kellet leirnom mert Sokan Szidták Villát hogy igy idős meg ugy id ős meg bla bla bla!
[quote="Igaz! Villa majd' 30, pályája csúcsán van, nem kell nekünk, leszálló ágban lesz lassan... Itt van Ibra, ha nem jó, akkor majd megy és a helyére egy fiatalabb villa. Pedro jó, Bojan zseniális, nem szeretném, h elnyomják őket. félek megint rengeteg pénzt költünk, és jót sem tesz a csapatnak.[/quote]
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.15. 19:56:44

House írta:
kabekabe írta:Én továbbra is azt gondolom, h Villa nem baloldali támadó, ráadásul sokszor elmondtam már, nem kell túl sok új a csapatba. Két sztár pluszba szerintem sok, még ha Titi megy is. elég lenne Cesc, és esetleg Keirrison(ha előre akarunk vikit...). Rosell nyilatkozata tetszik, de továbbra sem neki drukkolok.
Nem kell szerintem Villa, fölösleges. Ibrától én egy jó 2. évet várok, hamár ekkora bizalmat kapott. Villa csak arra lenne jó, hogy elnyomja Pedrot. Nem jó ötlet, brilliáns a Don, csiszolatlan gyémánt, csiszoljuk csak. Bojant se lenne jó még jobban elnyomni, fejlődjön csak, kapja a lehetőséget, 2 éven belül még ennél is jobb csatársorunk lenne. :) Én személy szerint ellenzem Villa érkezését, 30 éves - nem ér ennyit.
Igaz! Villa majd' 30, pályája csúcsán van, nem kell nekünk, leszálló ágban lesz lassan... Itt van Ibra, ha nem jó, akkor majd megy és a helyére egy fiatalabb villa. Pedro jó, Bojan zseniális, nem szeretném, h elnyomják őket. félek megint rengeteg pénzt költünk, és jót sem tesz a csapatnak.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.05.15. 19:54:38

nyugi
Més que un club.
nemespatro
Jugador del Barça

2010.05.15. 19:52:17

Még egy ilyet már nem nézünk el. És valóban: tagolhatnád a mondataid kicsit jobban. Egy sor, egy mondat, például. A hat sor egy mondat vessző és zárójelek, kötőszavak nélkül nem annyira olvasható.
House
Entrenador del Barça

2010.05.15. 19:36:11

kabekabe írta:Én továbbra is azt gondolom, h Villa nem baloldali támadó, ráadásul sokszor elmondtam már, nem kell túl sok új a csapatba. Két sztár pluszba szerintem sok, még ha Titi megy is. elég lenne Cesc, és esetleg Keirrison(ha előre akarunk vikit...). Rosell nyilatkozata tetszik, de továbbra sem neki drukkolok.
Nem kell szerintem Villa, fölösleges. Ibrától én egy jó 2. évet várok, hamár ekkora bizalmat kapott. Villa csak arra lenne jó, hogy elnyomja Pedrot. Nem jó ötlet, brilliáns a Don, csiszolatlan gyémánt, csiszoljuk csak. Bojant se lenne jó még jobban elnyomni, fejlődjön csak, kapja a lehetőséget, 2 éven belül még ennél is jobb csatársorunk lenne. :) Én személy szerint ellenzem Villa érkezését, 30 éves - nem ér ennyit.
Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!
Kép
kabekabe
Entrenador del Barça

2010.05.15. 19:31:33

Én továbbra is azt gondolom, h Villa nem baloldali támadó, ráadásul sokszor elmondtam már, nem kell túl sok új a csapatba. Két sztár pluszba szerintem sok, még ha Titi megy is. elég lenne Cesc, és esetleg Keirrison(ha előre akarunk vikit...). Rosell nyilatkozata tetszik, de továbbra sem neki drukkolok.
Lezárt