Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 19:08:11

Karashu írta:
Szted ki kéne ide Gudjohnsen, Ronaldinho és Ezquerro helyére?
Hát ezqueroról kár beszélni mert ugyanúgy nem tűnne fel a hiánya mint ahogy most sem tűnik fel hogy itt van. Guddy meg már nem csatárt játszik. Amúgy sztem Lampard kéne a kp-jára, ha még megvan a katalán nője akkor összejöhetne. R10 meg természetesen maradjon. Esetleg ez a modrics jöhetne Deco helyére, bár nem tom milyen poszton nyomja.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 19:02:40

Bányász írta:
Semmi se lesz belőle. Alaptalan hír ezis
Főleg úgy,h a Valencia ha jól tudom most vette meg Madurót...

Ha edzőt akarnának váltani nem hinném,h hagynák Koemannak,h össze vissza vásárolgasson.

Ráadásul amikor odakerült Koeman már akkor is szabad volt Mourinho.(lehet rosszul tom,bocs)
Tökéletesen tudod 8)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.29. 19:02:15

Varga írta:
Karashu írta:Sztem a catársor így lenne jó: Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Bojan és Agüero (Giovanni menne kőccsönbe vhova máshova :D )
6 csatár? mellesleg szerintem nem kell drogba ide se agüero.
Szted ki kéne ide Gudjohnsen, Ronaldinho és Ezquerro helyére?
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Varga
Capitá del Barça

2008.01.29. 18:15:13

Karashu írta:Sztem a catársor így lenne jó: Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Bojan és Agüero (Giovanni menne kőccsönbe vhova máshova :D )
6 csatár? mellesleg szerintem nem kell drogba ide se agüero.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:36:22

Hát pedig idény közben szint biztos hogy nem megy, max ha kiesünk a Celtic llen a BL-ből és a Kupát is elbukjuk.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:27:25

Csak már unom, hogy a vezetőség nem látja be, hogy új edző kéne!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.29. 15:24:36

Főleg úgy,h a Valencia ha jól tudom most vette meg Madurót...

Ha edzőt akarnának váltani nem hinném,h hagynák Koemannak,h össze vissza vásárolgasson.

Ráadásul amikor odakerült Koeman már akkor is szabad volt Mourinho.(lehet rosszul tom,bocs)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 15:13:32

Karashu írta:Nagyon király, hogy Mourinho megy a Valenciához! :evil:
Dugja fel Reikaard-ot a vezetőség ahova gondolom! :evil:
Ne legyél már ennyire primitív! Rijkaardnak elég sokat köszönhet eza klub, még akkor is ha most már nem megy vele. Ha meg mindenképpen fikázni akarod legalább a nevét próbáld meg helyesen leírni.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 15:06:59

szergoka írta:
Dehogy megy a Valenciához, ez még csak feltételezés.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
szergoka
Jugador del Barça

2008.01.29. 12:19:59

Dehogy megy a Valenciához, ez még csak feltételezés.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.29. 12:08:15

Nagyon király, hogy Mourinho megy a Valenciához! :evil:
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.28. 22:22:52

barcamessi írta:Decoról jut eszembe, hogy most nyilatkozta, ha idén nem nyer semmit a Barça, akkor veszi a sátorfáját és olvastam a minap, hogy Modriccsal tárgyal a csapat, állítólag Laporta személyesen ment Horvátországba tárgyalni a klubjával és maga a játékos is mondta, hogy szívesen jönne. Deco lehet hogy egy kicsit már eltelt, ahogy Ronaldinho is
Csak annyi a különbség h Ronnie akar ezellen tenni Deco nem. Hasznos játékos Deco is, de ha valaki ilyen kijelentéseket tesz mint ő már tavaly is (rossz az öltözői légkör stb...) akkor aztmondom az ilyen mennyen is el, ugyis mindig a Mourinhoja után sírt :roll:
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.28. 22:03:07

Zozzy 5 írta:Ez nagy hiba volt, most le fogja írni :D
Pedig ha hiszed, ha nem, pont ez érdekel. :) Kíváncsi vagyok ki maradna meg a mostani keretből, milyen taktikával állna fel ez a sok támadó, és kik padoznának a sztárok közzül.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.01.28. 21:56:24

barca99 írta:Engem csak az érdekelne, hogy hogyan nézne ki nálad a 2008/2009-es keret. Milyen taktika, kik a kezdők, és hogyan nézne ki a cserepad. :roll:
Ez nagy hiba volt, most le fogja írni :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.01.28. 21:38:54

barcamessi írta:Az biztos hogy a védelemre nem lehet panasz eddig a szezonban. A probléma nem is hátul kezdődik, hanem a támadószekcióban. Hiába vannak úgymond nagy nevek a csapatban, akik eddig nagyon sokat bizonyítottak, de az utóbbi 2 évben nem csináltak SEMMIT!!! Ami pedig nem megy azt nem kell erőltetni. Olyan játékosok kellenek ide akik nem a múltjukból akarnak megélni!!! Meg azt nem értem hogy miért van az hogy például a Milannal egy Seedorf vagy egy Maldini nem szállt el magától és az elért eredményeitől 25 évesen?! Ők miért voltak képesek tovább küzdeni a további címekért?! Azok, akik azt hiszik ebben a csapatban, hogy 2 bajnoksággal és 1 BL-lel a zsebben ők a világ legjobbjai, akkor azok mehetnek amerre akarnak, hívják az illetőt akár Ronaldinhonak vagy akár Deconak!
Decoról jut eszembe, hogy most nyilatkozta, ha idén nem nyer semmit a Barça, akkor veszi a sátorfáját és olvastam a minap, hogy Modriccsal tárgyal a csapat, állítólag Laporta személyesen ment Horvátországba tárgyalni a klubjával és maga a játékos is mondta, hogy szívesen jönne. Deco lehet hogy egy kicsit már eltelt, ahogy Ronaldinho is, mert ugye ő már a Barça előtt is egy nyerő csapatban volt kulcsember. Modrics megmondom őszintén nem tudom milyen játékos, mert még soha nem láttam játszani, csak arra emlékszem, hogy ballábas, de lehet hogy rosszul. A támadósor nem gyenge, csak egyszerűen nem jön össze ennek a csapatrésznek szinte semmi, sok sérülés, illetve formán kívüliség nem engedi, hogy a Messi-Henry-Eto'o+Ronaldinho négyesből valamelyik háromösszeálljon.
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.28. 20:57:54

Lennon! Már számtalanszor felsoroltad ezeket a neveket. Engem csak az érdekelne, hogy hogyan nézne ki nálad a 2008/2009-es keret. Milyen taktika, kik a kezdők, és hogyan nézne ki a cserepad. :roll:
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.28. 20:10:47

Az biztos hogy a védelemre nem lehet panasz eddig a szezonban. A probléma nem is hátul kezdődik, hanem a támadószekcióban. Hiába vannak úgymond nagy nevek a csapatban, akik eddig nagyon sokat bizonyítottak, de az utóbbi 2 évben nem csináltak SEMMIT!!! Ami pedig nem megy azt nem kell erőltetni. Olyan játékosok kellenek ide akik nem a múltjukból akarnak megélni!!! Meg azt nem értem hogy miért van az hogy például a Milannal egy Seedorf vagy egy Maldini nem szállt el magától és az elért eredményeitől 25 évesen?! Ők miért voltak képesek tovább küzdeni a további címekért?! Azok, akik azt hiszik ebben a csapatban, hogy 2 bajnoksággal és 1 BL-lel a zsebben ők a világ legjobbjai, akkor azok mehetnek amerre akarnak, hívják az illetőt akár Ronaldinhonak vagy akár Deconak!
V I S C A E L B A R C A
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.28. 20:07:07

ezek közül csak Fabregast tartom jó ötletnek a többiek rizikóssak. ha igazolsz csak jobbat vegyél mint amilyennel jelenleg rendelkezzel. Azért mert valaki egyszer jól játszott egy a spanyoolnál gyengébb bajnokságban még nem jelenti azt, hogy befér a Barcába más kérdés, hogy figyelni kell rá, s ha megérdemli jöhet
Lennon
Barça B

2008.01.28. 20:00:03

Most néztem a francia bajnokságot a Marseille-Caien mecsset.
Azt a mindenitt! az a Valbuena remélem jó írom a nevét,rúgott két akkora bomba gólt kb.25-ról hogy csak néztem mint a moziban.Nagyon jól játszik bombalövései vannak jól cselez és rengetteget szerez labdát.Hát mit mondjak jobban járnák vele
szerintem mint Decóval mert ő azontúl hogy csak a bírónak magyarázz azon kivűl semmit nem csinál.Én szivesen látnám a csapatnál Valbuénát,Nasrit,Mirallast,Fabrégast,Kerlont,Diegót,Lenonn,Agüero-t és ti mit gondoltok?
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.28. 19:14:17

Nézzétek szerintem a Barcával 2 gond van.
1. Motíváció hiánya.
Ennek oka, hogy a kétszeres bajnokcsapat és Bl győztes csapat több tagja jól lakott. nem erőltetik már magukat nem szakadnak meg a pályán. Ez a mentalitás sajnos terjed, egyre több játékos kapja meg.
Felelős: Rijkaard 60% az edző dolga lenne motiválni a játékosait, vagy ha ez a sztárokkal ez nem működik, akkor szerényebb képességű de sikerre éhes játékosokat kell játszatni.
Felelős: 40% magauk a játékosok. Olyan emberek, kik eurómilliókat keresnek meg kellene szakadniuk a pályán, régen sokkal jobb játékosok kevesebbért is jobban játszottak.
2. Formahanyatlás. Ez szorosan összefügg az első okkal. Ha a játékos nem teszi oda magát teljesen a meccsen az edzésen előbb -utóbb a formája is romlik. A felelősek ugyanazok esetleg itt nagyobb a játéksok szerepe.

Aronba!
Örülnék, ha a hsz-idet nem másolgatnád be minden topikba vagy nem mondanád el ugyan azt több helyen, ahova egyébként nsm is való! Kösz

Z.
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.28. 18:59:53

sztem egy 3-4-3-as rendszert kéne összehozni, amolyan rusholósat, hogy ha kapunk egy gólt, tudjunk 2-t rúgni a helyébe!
OvaMind
Jugador d'estrella

2008.01.28. 18:56:37

Mondjuk nevek alapján tényleg erős a középpálya, de amúgy támadásépítésben egy nulla. Deco , Xavi már közel nem oylan formában nyomják mint 1-2 éve és mivel 3 középpályás van csak a felállás miatt így elég cink a helyzet. Eto'o, Messi, Henry együtt jók lennének sztem. + Touré ha visszatér. Viszont vkinek osztania kéne a labdákat. Iniesta?
Karashu
Jugador d'estrella

2008.01.28. 18:35:13

Sztem a catársor így lenne jó: Henry, Eto'o, Drogba, Messi, Bojan és Agüero (Giovanni menne kőccsönbe vhova máshova :D )
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.01.28. 18:05:28

aronba írta:NEM CSAK AZ EDZŐVEL VAN BAJ
Senki nem állítja azt, hogy csak az edző a híbás, de sok dologban van benne a keze. :wink:
És hagyjuk már ez a Nisterooyos összehasonlítást. Őt jobban kiszolgálták tavaly/jobban illik hozzá a játékrendszer amiben van, meg aztán centerben játszik, nem pedig a vonal mellett kell futkosnia. Henry nem játszik úgy ahogy tud/várhatnánk, de ebben a potenciálatlan Barcában nem ő főludas.

Az hogy a Bilbaotól gólt kaptunk, nem azt jelenti hogy rossz a védelmünk, mert gólt egy harmadosztályú csapat is találhat bármikor.
aronba
Jugador d'estrella

2008.01.28. 17:10:36

legjobb védelem ugyan már, ha az Atletic Bilbao gólt tud rúgni akkor nincs mit tárgyalni a védelmen. Meg az is egy süketelés, hogy Eto-nak meg Henrynek azért nem megy annyira idén a góllövés mert nem kapnak jó labdát. Nem kifogásokat kell keresni...
Azt állítják róluk ők a legjobbak, akkor bizonyítsanak, főleg Henry, van Nistelrooy a Madridban megtette ott sem volt erősebb a középpálya mégis 25 gólt rúgott egy szezonban.
Nem szavak kellenek hanem tettek, szóban a paron a barca mindenkit ver gyakorlatban...
ELÉG A DUMÁBÓL? NEM CSAK AZ EDZŐVEL VAN BAJ
Lezárt