Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, csak a két csapat mutatott produkcióját nem lehet összehasonlítani. Mi akkor szenzációsan nyomtuk, az Fc Bayern real pedig brusztol, és mákjuk is van, nem is akármekkora.Boixos írta: egyébként nem példa nélküli, amit csináltak. nekünk is ilyen állat tavaszunk volt 2004ben, csak mi sokkal lentebbről jöttünk fel.
remélem, a végső helyezésük is olyan lesz, mint nekünk anno.
Nem szentségtörés,és én sem vagyok vak,látom,hogy hajtanak,ezt el is ISMEREM!Boixos írta: Miki, nem követ el szentségtörést az, aki azt mondja h a margit megérdemli a bajnoki címet, amennyiben tényleg leesik nekik.
ha valaki, akkor én soha nem fogom tisztelni azt a klubot, akármit és akármennyit nyertek, le.sza.rom. de vak lennék, ha nem látnám, h nálunk LÉNYEGESEN TÖBBET TETTEK a végső győzelemért. ha úgy fordultak egy meccsen, h 3-0ra égtek, akkor azt a 2.fidőben helyretették. ha hátrányba kerültek egy meccsen, akkor mindent elkövettek azért, h egyenlítsenek, vagy megfordítsák az eredményt. ezek után nem lehet elismerni, h hajtottak??? ha mi fele olyan motiváltak lettünk volna, mint ők, akkor már februárban bajnokok vagyunk! de a "ha" nem játszik.
nagyon elbsztuk ezt a szezont, minden egyes elvesztett pontunk egy újabb adag "doppingbomba" volt a margónak.
annyi igaz, h nem nagyságrendekkel voltak jobbak nálunk, mert akkor 10-15 ponttal lennének bajnokok, de ez a kutyát nem fogja érdekelni, ha végülis ők lesznek az elsők. ettől még úgy fognak ünnepelni, mintha veretlenül értek volna oda, és sajnos igazuk lesz.
Miki, nem követ el szentségtörést az, aki azt mondja h a margit megérdemli a bajnoki címet, amennyiben tényleg leesik nekik.ozsimiki írta:Egyetértek! Nem kell őket csesztetni,de az mellett ma sem tudok elmenni írás nélkül,h: Madrid számára pocsék eredmény tükrében még jó hgy kiteszik a belüket! Végig futottak a meccs után...amikor hátrányban voltunk egy szavunk nem lehetett a mentalitásra nálunk sem! És nem kell félni,ha Madrid vezetett volna,ugyanúgy ráülnek az eredményreBoixos írta:h nem kell a madridot b.szogatni a mákjuk miatt, éleg vastagon tettek is azért, h hozzák a meccseket, ha kellett, akkor még a 95. percben is.
tegnap mi már a 70.ben lesz.artuk az egészetSzóval IGAZ,h mi csesztük el,IGAZ,h megérdemeljük,de SZERINTEM NEM IGAZ,hogy a Hajtásukért dicsérni kellene őket,vagy ebben előrébb helyezni Őket Nálunk..mivel nem volt hasonló szituban a két csapat!!!!
2004ben a Porto nyerte a BL-t,Ők 2003ban nyerték 11sekkel a Juve ellen...Capon írta:2004 Bajnok a Milan + BL.
G-Jay írta: Ja és valaki magyarázza már meg h a Milán pl, mért tud minden évben a topon lenni, és valamit behuzni???
Egyetértek! Nem kell őket csesztetni,de az mellett ma sem tudok elmenni írás nélkül,h: Madrid számára pocsék eredmény tükrében még jó hgy kiteszik a belüket! Végig futottak a meccs után...amikor hátrányban voltunk egy szavunk nem lehetett a mentalitásra nálunk sem! És nem kell félni,ha Madrid vezetett volna,ugyanúgy ráülnek az eredményreBoixos írta:h nem kell a madridot b.szogatni a mákjuk miatt, éleg vastagon tettek is azért, h hozzák a meccseket, ha kellett, akkor még a 95. percben is.
tegnap mi már a 70.ben lesz.artuk az egészet
Annyira azért nem olyan szerencsétlen társaságról van szó.visca el barca írta: nézd meg mégis mi csinál ezzel a szerencsetlen milannal...
nézd meg mégis mi csinál ezzel a szerencsetlen milannal...Slither írta:Erröl lehetne sokat vitázni, de a lényeg hogy Ancelotti azért nem olyan hiper-szuper, sokáig csak mint "örökvesztesként" ismerték a futballban.visca el barca írta: a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.
télleg...el is cserélhetnénk oket...milanban uis annyira akarjak ezt a pancsert...
Erröl lehetne sokat vitázni, de a lényeg hogy Ancelotti azért nem olyan hiper-szuper, sokáig csak mint "örökvesztesként" ismerték a futballban.visca el barca írta: a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.
télleg...el is cserélhetnénk oket...milanban uis annyira akarjak ezt a pancsert...
a válasz rövid és egyszerű: náluk a világ legtehetségesebb, míg nalunk a legluzerebb edzoje ul a kispadon.G-Jay írta:Ja és valaki magyarázza már meg h a Milán pl, mért tud minden évben a topon lenni, és valamit behuzni??? Nálunk mért kell elcseszni mindig valamit?
Én azt álmodtam h a mi meccsünkből még van 5 perc és Messi egy átemelős lövéssel 3-2re alakítja a meccset, de sajnos utána egyből felébredtemRonal.10 írta:ki hogy aludt??? én 23.15 kor feküdtem le...02.30 körül aludtam el közbe gondolkodtam, dühömet a a takaro szétszaggatásával probáltam csillapitani...(kezem megfájdult...)
ilyeneken gondolkodtam hogy ha visszamennék a a multba mit tennék ezen a meccsen ha ott lennék... valszeg befutottam volna a pályára abba a percbe...