Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
haze71
Entrenador del Barça

2008.01.30. 14:25:57

barcamessi írta:
Zsolti írta:A másik pedig Fabre. Xavi helyett. Xavi játékában idén még semmit sem véltem felfedezni,csak annyit,hogy a mellette lévőnek odapasszolja a labdát,esetleg hátra...ez semmi.
Nah végre még valaki aki rajtam kívül észre vette ezt!!! :D =D>
Olvass vissza a Xavi topikban. Én már rég pedzegetem ezt a témát.
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.01.30. 14:23:34

Zsolti írta: Egyik Diego lenne Deco helyett,azt hiszem érthető okokból.
Ezt én is támogatom. Bár Deco nagy kedvencem, de a mostani formája nagyon gyenge, és egyre öregebb lesz :( De Diegoért lazán megbocsájtanám 8)
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.30. 14:16:45

Zsolti írta:A másik pedig Fabre. Xavi helyett. Xavi játékában idén még semmit sem véltem felfedezni,csak annyit,hogy a mellette lévőnek odapasszolja a labdát,esetleg hátra...ez semmi.
Nah végre még valaki aki rajtam kívül észre vette ezt!!! :D =D>
V I S C A E L B A R C A
barca99
Llegenda del Barça

2008.01.30. 13:38:07

Én meg inkább Iniestát játszatnám Xavi helyett. Egyenlőre Ronaldinho meg nem kérdéses.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 13:36:45

Én két kp-t hoznék a nyáron!
Egyik Diego lenne Deco helyett,azt hiszem érthető okokból.
A másik pedig Fabre. Xavi helyett. Xavi játékában idén még semmit sem véltem felfedezni,csak annyit,hogy a mellette lévőnek odapasszolja a labdát,esetleg hátra...ez semmi.
sabres
Barça B

2008.01.30. 10:16:23

ha mar csapatosszeallitasrol van szo!
itt a csapat
kapu: V.V
vedok ..... Puyol Milito Abidal + a cserek
kp: Xavi, Toure, Iniesta, .....
csatarok: Etoo , Henry, Messi , Ronnie + a kicsik(Boyan + Dos S.)

innen latszik h mi kellene nekunk

1. egy jo vedo nem artana Zambrotta helyett, nem rossz a csavo de vhogy nem illik a Barcaba en ugy latom.
2. egy vedekezo kozepp. kellene Edmilson helyett, egyertelmu.
3 egy szervezo kozepp. Deco helyet, egy ilyen mint Diego, Deco maradhat cserenek ha akar esetleg.
kb. ennyi
sabres
Barça B

2008.01.30. 10:06:06

Lennon írta:Bocsánat Piquérért!Elfelejtettem hogy Lahm jön ide.
Ehhez mi szóltok akkor:
K:Vádes

BHV: Abidal KHV: Puyol JHV:Lahm

KVK:Fabrégas

BK:Valbuéna KK:Diégó JK:Ronaldinhó

KT: Messi

BCS:Eto JCS:Agüero.

Csere:Nasri,Lenonn,Zambrotta,Marquéz,J.Toúré,Xavi,Iniesta,Helton,Henry G.Millito,Bojan,Giovanni.
Edmilsont-Gudhjonsent-Oleguer-Decót-Silvinhót ezzek mehetnének ahová akarnak.Vélemény?Ha legalább a csapatösszeállitással nem értettek egyet akkor legalább a kerethez mit szóltok?
ne haragudjal meg, de ez az osszeallitas egyenesen remes.
mi az h abidal balbekk meg etoo balcsatar, messi meg kozepcsatar. arrol ne is besz h Fabregas vedekezo kozeppalyas.

meg hogy ronaldinho kellene visszafusson az ellenfel tamadassaival, mese.
ezt nem lehet igy h csak ugy vkit oda rakunk egy posztra s azt jatszal.
3 vedo? mindenki a vedelem moge fog kerulni..

errol az osszeallitasrol sokat nincs mit beszelni, bocsi, nem akarlak bantani de ez van.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.01.30. 10:02:23

Csak röviden:

- Ki az a Valbuéna?
- Ronaldinho nem tud klasszikus értelemben vett középpályást játszani.
- Három védővel, és pláne egy vkp-vel megesznek minket az ellenfelek.
- A sok támadó sosem jelent sok gólt, egy jól megszervezett ellenféllel szemben jól megszervezett védelem, középpálya kell, különben semmit nem érnek a támadók.
- Ki az a Helton?
- Xavi, Iniesta, Milito, Henry, Zambrotta a padon? Ne viccelj, bárhol kezdők lehetnének. Ebben a felállásban Zambrottának ráadásul nem is lenne helye.

Ez nem a Manager, bár álmodozni szép dolog. :wink:
Lennon
Barça B

2008.01.30. 09:45:55

Bocsánat Piquérért!Elfelejtettem hogy Lahm jön ide.
Ehhez mi szóltok akkor:
K:Vádes

BHV: Abidal KHV: Puyol JHV:Lahm

KVK:Fabrégas

BK:Valbuéna KK:Diégó JK:Ronaldinhó

KT: Messi

BCS:Eto JCS:Agüero.

Csere:Nasri,Lenonn,Zambrotta,Marquéz,J.Toúré,Xavi,Iniesta,Helton,Henry G.Millito,Bojan,Giovanni.
Edmilsont-Gudhjonsent-Oleguer-Decót-Silvinhót ezzek mehetnének ahová akarnak.Vélemény?Ha legalább a csapatösszeállitással nem értettek egyet akkor legalább a kerethez mit szóltok?
Ákocka
Jugador d'estrella

2008.01.29. 23:39:05

Én most mellőzném azt a részt, hogy kiket igazolnék le többszáz milkáért.
De meg kell kérdeznem, tud valaki valalmit arról, hogy miért nem szerzünk egy középpályást télen? Voltak tervek, és egyértelműen hiányposzt, szóval nem értem. Txikinek lépnie kellene még valamit, persze Pinto megszerzése jó döntés volt. De nem szeretnék többet Xavi, Rafa, Guddi kp-sort látni.
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.29. 20:27:52

Varga írta:Csak 1 dolog, mien alapon mondod hogy nem értik meg egymást elöl Eto'o ék négyen ha még nem is játszottak együtt.
Az hagyján hogy négyen nem játszottak még együtt, de még hárman se sokat!
V I S C A E L B A R C A
Varga
Capitá del Barça

2008.01.29. 20:25:09

Meiso írta:Na én most csak pár hozzászólást olvastam de elmondom hogy szerintem miert nem megy a játék úgy ahogy kell. szerintem hiányzik a csapatból az irányító. ronaldinho hiánya ezért annyira égető. messi néha megvillan és ebből élünk elől. a két friss játékostól (krikcs, santos) szerintem nemkell várni semmi egetverőt, mert bár nagoyn jó játékosoknak tartom őket, főleg bojant, túl fiatalok ahhoz hogy megmentsék most a kreatív, szép játékot. eto nagyon jól játszott azon a pár meccsen amin volt a sérülés után és most nagyon jól jönne de afrika kupa... henry pedig szerintem a legrosszabb igazolás volt a nyáron.. már kiégett, rég nem olyan mint anno az arsenalnal. nem robbanékony, nem kreatív, nem gyors. ő az az ember aki rutinosan jól helyezkedik elől, a lepattanókat bevágja és néha ki tudja szolgálni a többieket egy-egy jó labdával, de ő sosem lesz a megmentő a barcában. azthiszem senkit nem hagytam ki a támadók közül. ezquero egy kalap ***, ezt már sokszor bizonyította, gudi pedig már nem csatárként játszik. deco-t én sosem tartottam olyan nagyra, bár kétségtelenül jó játékos, de utána nem fogok sírni ha elmegy, főleg egy ilyen nyilatkozat után. iniesta sokat fejlődött és néha vannak jó meccsei de sajnos van amikor halványabb, ugyanúgy ahogy xavi is. én középre vennék legalább 1, de inkább 2 játékost a nyáron. fabregas nagyon jó játékos de nemtudomhogy jó lenne-e még 1 sztár. szerintem egyébként a csatársor is itt lett elcseszve.. hiába van 4 világklasszis csatár.. ha nem értik meg egymást. semmire nem mennek, mert sok sztár még nem csapat és ez az amivel most jobb a reál mint mi. ők csapat! mi meg sokszor csak jó focistákból álló csürhe.. ezért kéne egy új edző, pár új ember (főleg középre) és ezért kéne kirúgni pár embert a csapatból.. én decoval kezdeném és henryval fejezném be. talán sokan nem értenek velem egyet, de henry ennél már szerintem nem lesz jobb és azért tőle ennél sokkal többet várna az ember minden körülmények közt.. ha a nyári igazolásokat nézem akkor abidal, milito nagyon jó vásár volt, tourerol sem volt rossz, de henry.. :S

na ennyi a kis monológom.. ennyi jutott eszembe hirtelen.. várom a kritikákat :D
Csak 1 dolog, mien alapon mondod hogy nem értik meg egymást elöl Eto'o ék négyen ha még nem is játszottak együtt.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 20:23:50

Varga írta:Én sem kritizálnám ezquerrot egyszerűen nem fér be a keretbe.Szerintem minél hamarabb el kéne igazolnia hogy még legyen néhány jó éve.

Hát az hogy nem fér be a keretbe, ahol pl. bojan meg Dos Santos egy csomót játszik az elég kritika. De én sem akarom bántani, semmi rosszat nem tett egyszerűen a csapatnak semmi hasznára nem volt sztem ( ha csak nem tud jól viccet mesélni az öltözöben vagy vmi hasonló)
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 20:23:33

Lennon írta: Az én keretem ilyen lenne:
Kapusok:Váldés,Hélton,Pinto
Védők:Abidal,Puyol,Marquez,Piqué,Zambrotta,G.Millitó,Touré
Vegyük vissza Piuquét? Valbuéna sem nagy játékos egykát nagy gólt lő és ennyi. Minek 3 kapus? :lol: Ne haragudj meg érte de ez nem az álmok színháza és nemis egy futball menedzseres játék. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barcamessi
Jugador del Barça

2008.01.29. 20:22:59

Lennon írta:Szervusz barca99!
Az én keretem ilyen lenne:
középályások:C.Fabrégas,Valbuéna,Diégó,Xavi,Vicente,K.Mirallas,Lennon,
Támadók:Lísandro lópez,Messi,Ronaldinhó,Eto,Henry,S.Agüero.
Edző:Louis van gaal vagy Henk ten cate vagy Mourinhó.

A Csapat Összeálításom ez lenne:
Váldés

Abidal Piqué Marquez

Fabrégas

Valbuéna Diégó Ronaldinhó

Messi

S.Agüero Eto

Lehet hogy rossz a kezdő 11-em de szerintem a keret az jó nem?
Hombre!!!!
Frontátvonulás van nálatok vagy mi a szösz?!
Ád1: Piqué nem középső védő!
Ád2: Puyol tán felszívódott a kezdőből?!
Ád3: A 3 védős felállás öngyilkosság hosszú távon!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcamessi 2008.01.29. 20:24:13-kor.
V I S C A E L B A R C A
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 20:20:39

Varga írta:Én sem kritizálnám ezquerrot egyszerűen nem fér be a keretbe.Szerintem minél hamarabb el kéne igazolnia hogy még legyen néhány jó éve.
Szerintem itt már mki elkönyvelte mint egyí rosz játékost mert megszokta h kimarad a keretből, és megsem lepődik rajta. Szerintem ha más lenne az edző biztosan többet játszott volna. Nem moondhatnám, hogy sokat bizonyíthatott volna. De Rijkaard-is ittvan egy mondhatni tapasztalt játékos a lelátón és neki 17 éves játékosokkal kell kiállnia minden meccsen? Legalább a keretbe behívná...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.01.29. 20:19:15

Lennon írta:Szervusz barca99!

Váldés

Abidal Piqué Marquez

Fabrégas

Messi

S.Agüero Eto

Iniesta?Puyol?Eto'o?És különben is,ez 7-8 új ember!Vagy ide az álmaink Barcáját is le lehet írni?Ne értsd félre,nem akarok belekötni meg ilyenek,csak azért ez egy csapat új játékos!Na remélem nincs harag!
Hy!
.
Varga
Capitá del Barça

2008.01.29. 20:17:10

Én sem kritizálnám ezquerrot egyszerűen nem fér be a keretbe.Szerintem minél hamarabb el kéne igazolnia hogy még legyen néhány jó éve.
Lennon
Barça B

2008.01.29. 20:16:25

Szervusz barca99!

Váldés

Abidal Piqué Marquez

Fabrégas

Messi

S.Agüero Eto

Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 20:12:59

dr. Mezey írta:
Fernando írta: Ha aztsem tudod h milyen poszton játszik mi alapon jöjjön? Amugy Deco helyére képzelek el valaki mást. Amugy Modric csatár. És 21 éves ha több adatot szeretnél róla kérdezz
Hát ebben igazad van :D Csak annyira sztárolják a sajtóban, biztos nagyon franyák. Amúgy a soccernet meg az UEFA szerint középpályás, ettől függetlenül lehet hogy neked van igazad.
Éncsak horváth válogatott meccsen láttam jáccani csatár (lehet csak azon a meccsen) volt, a klubjában tényleg támadó középpályást jáccik. - utánanáztem (Dinamo Zagreb). Ennek ellenére fél év alatt 1 gólt lőtt csapatában.

nekem nemkell
dr. Mezey írta:Itt azért elég jól álcázta a képességeit. amikor bizonyíthatott volna akkor nem nagyon villogott. Nem fog hiányozni egy cseppet sem, ráadásul neki is jobb lesz, ha többet játszhat.
Ha a meccs jó játék vagy gól arányt veszed szerintem többet bizonyított mint Henry pl. Csakház Henry világsztár lett az Arsenalban (v. Juve) Ezquerronak egy Bilbao jutott.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 20:11:43

Itt azért elég jól álcázta a képességeit. amikor bizonyíthatott volna akkor nem nagyon villogott. Nem fog hiányozni egy cseppet sem, ráadásul neki is jobb lesz, ha többet játszhat.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 20:08:33

Hagy védjem meg Ezquerrot. Egyáltalán nem rosz játékos, akkor nem figyelte volna a Barca és én még emlékszem az Athletic-es éveire. itt nemsok játéklehetőséget kap

http://www.youtube.com/watch?v=jcyITjh9 ... re=related

Személy szerint nagyon szeretem, de a képességei nem valóak a Barcába vagy nem használjuk ki jol
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.01.29. 20:03:25

Fernando írta: Ha aztsem tudod h milyen poszton játszik mi alapon jöjjön? Amugy Deco helyére képzelek el valaki mást. Amugy Modric csatár. És 21 éves ha több adatot szeretnél róla kérdezz
Hát ebben igazad van :D Csak annyira sztárolják a sajtóban, biztos nagyon franyák. Amúgy a soccernet meg az UEFA szerint középpályás, ettől függetlenül lehet hogy neked van igazad.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.01.29. 19:55:35

dr. Mezey írta:
Karashu írta:
Szted ki kéne ide Gudjohnsen, Ronaldinho és Ezquerro helyére?
Hát ezqueroról kár beszélni mert ugyanúgy nem tűnne fel a hiánya mint ahogy most sem tűnik fel hogy itt van. Guddy meg már nem csatárt játszik. Amúgy sztem Lampard kéne a kp-jára, ha még megvan a katalán nője akkor összejöhetne. R10 meg természetesen maradjon. Esetleg ez a modrics jöhetne Deco helyére, bár nem tom milyen poszton nyomja.
Ha aztsem tudod h milyen poszton játszik mi alapon jöjjön? Amugy Deco helyére képzelek el valaki mást. Amugy Modric csatár. És 21 éves ha több adatot szeretnél róla kérdezz
Meiso
Barça B

2008.01.29. 19:50:37

Na én most csak pár hozzászólást olvastam de elmondom hogy szerintem miert nem megy a játék úgy ahogy kell. szerintem hiányzik a csapatból az irányító. ronaldinho hiánya ezért annyira égető. messi néha megvillan és ebből élünk elől. a két friss játékostól (krikcs, santos) szerintem nemkell várni semmi egetverőt, mert bár nagoyn jó játékosoknak tartom őket, főleg bojant, túl fiatalok ahhoz hogy megmentsék most a kreatív, szép játékot. eto nagyon jól játszott azon a pár meccsen amin volt a sérülés után és most nagyon jól jönne de afrika kupa... henry pedig szerintem a legrosszabb igazolás volt a nyáron.. már kiégett, rég nem olyan mint anno az arsenalnal. nem robbanékony, nem kreatív, nem gyors. ő az az ember aki rutinosan jól helyezkedik elől, a lepattanókat bevágja és néha ki tudja szolgálni a többieket egy-egy jó labdával, de ő sosem lesz a megmentő a barcában. azthiszem senkit nem hagytam ki a támadók közül. ezquero egy kalap ***, ezt már sokszor bizonyította, gudi pedig már nem csatárként játszik. deco-t én sosem tartottam olyan nagyra, bár kétségtelenül jó játékos, de utána nem fogok sírni ha elmegy, főleg egy ilyen nyilatkozat után. iniesta sokat fejlődött és néha vannak jó meccsei de sajnos van amikor halványabb, ugyanúgy ahogy xavi is. én középre vennék legalább 1, de inkább 2 játékost a nyáron. fabregas nagyon jó játékos de nemtudomhogy jó lenne-e még 1 sztár. szerintem egyébként a csatársor is itt lett elcseszve.. hiába van 4 világklasszis csatár.. ha nem értik meg egymást. semmire nem mennek, mert sok sztár még nem csapat és ez az amivel most jobb a reál mint mi. ők csapat! mi meg sokszor csak jó focistákból álló csürhe.. ezért kéne egy új edző, pár új ember (főleg középre) és ezért kéne kirúgni pár embert a csapatból.. én decoval kezdeném és henryval fejezném be. talán sokan nem értenek velem egyet, de henry ennél már szerintem nem lesz jobb és azért tőle ennél sokkal többet várna az ember minden körülmények közt.. ha a nyári igazolásokat nézem akkor abidal, milito nagyon jó vásár volt, tourerol sem volt rossz, de henry.. :S

na ennyi a kis monológom.. ennyi jutott eszembe hirtelen.. várom a kritikákat :D
Lezárt