Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Teljesen egyértelmű,hogy nem szabad (na) elengedni addig míg lebír hajolni felvenni a cípőjétvarga tamás írta:R10 ma zseniálisan játszott, végre! Remélem most már belátják azok, akik elvakultan az elengedése mellett voltak, hogy sokszor nélkülözhetetlen. Vannak gyengébb meccsei, de ma megint adott 4-5 olyan labdát, amelyek mindegyike világklasszis teljesítmény volt, és ebből lőttünk 2 gólt. Csak így tovább Dinho! Te vagy az Isten!
Igen, azt veszem észre, h kb. így állunk fel:Game90 írta:Tényleg jól játszott, kiemelkedett ma. A 2. gól előtti passza zseniális voltKözépen játszott, mintha egy kicsivel jobb lenne így.
Miért is?fcbarcelonazsombi írta:Neked itt a helyed ebbe a topicbaLos Banditos írta:Tényleg nem jegyzetelek, csak nem néztem Én olyan sok Barca-meccset eddig mint Ti.
A 2004/2005-ös szezontól kezdve szurkolok, és onnantól tudom a mérkőzések eredményeit és talán a gólszerzőket is.
Neked itt a helyed ebbe a topicbaLos Banditos írta:Tényleg nem jegyzetelek, csak nem néztem Én olyan sok Barca-meccset eddig mint Ti.
A 2004/2005-ös szezontól kezdve szurkolok, és onnantól tudom a mérkőzések eredményeit és talán a gólszerzőket is.
Igazad van, 2-0-nál lőtte a gólt Motta, és a 89.percben szépített a getafe.Los Banditos írta:Nem 0-2-nél?
Én úgy emlékszem hogy csak a legvégén lőtt gólt a Getafe, de az nagyon nagy volt.
Losra támaszkodhatunkgrecki írta:Utánanéztem, és Loséknak van igaza, Pernia állította be a végeredményt a 89-ik percben...
Ne féljetek, csak addig lesz ilyen jó a memóriátok, amíg el nem isszátok...mint Csongor...állítólag...![]()
![]()
De, én is úgy emléxem, ha a vége fele lőttek. És valóban, bombagól volt.Los Banditos írta:Nem 0-2-nél?
Én úgy emlékszem hogy csak a legvégén lőtt gólt a Getafe, de az nagyon nagy volt.
Egészen pontosan a 2005/06-os szezon 10. fordulójában esett ez meg a 86. percben 2-1-es vezetésünknkél - azaz a meccs vmikor2005. november elején lehetett.Los Banditos írta:A Getafe ellen volt.grecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...Nyertünk is 3-1-re.
![]()
Majd később visszatérünk rá ...grecki írta:Garcia! Mit kapok?lionelmessi19 írta:Los, a 03-04es szezonból a Bilbao elleni idegenbeli meccsről a 4. játékvezető 3. nevét ha volnál szives ...!
májkroszoft offisz.grecki írta:Már majdnem hozzád fordultam segítségért, és ezúttal sem kellett csalatkoznunk...Bazz, neked sakkozni kellene Los!Los Banditos írta:A Getafe ellen volt.grecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...Nyertünk is 3-1-re.
![]()
![]()
Hogy a túróban van neked ilyen memóriád????
Már majdnem hozzád fordultam segítségért, és ezúttal sem kellett csalatkoznunk...Bazz, neked sakkozni kellene Los!Los Banditos írta:A Getafe ellen volt.grecki írta:Nem emlékszem mikor, de max egy félévvel ezelőtt lehetett, Motta egy k*rva nagy gólt akasztott a tizenhatos jobbcsücskéről...Nyertünk is 3-1-re.
![]()