Sylvinho balhátvéd Garay középső...Karashu írta:Sztem Yaya Touré nagyon jó választás volt! De én Essien-t is elhoznám, mert ő is egy nagyon jó játékos!
A cikk, hogy a Lazio és a Wolfsburg elvinné Oleguer-t, máris örömmel tölt el, mert akkor Lahm helye biztosított a csapatban! De Sylvinho is távozni fog, és jöhet a helyére Garay! Ha Zambrotta el akar menni, menjen, helyére és Kolo Touré-t hoznám! A többi igazolásomat pedig kb. fél oldallal lejjebb megírtam már.
Csakhogy most átgondolom, egy kicsit "beafrikásodna" a csapat, és egy Afrika Kupa lehet sokkoló lenne a számunkra! De ha a csere játékosokat jól megválasztjuk, teljesen jó lenne a csapat, és egész Európát bealáznánk úgy ahogy van!![]()
Amit leírtam, sztem Mourinho tudná csak teljesíteni, ezért is mondom, hogy jöjjön ide! Nagyot nyernénk vele...
Oleguer csak kiegészítő emberke Lahm alap hogy kezdő...
Zambrotta jobbhátvéd... Kolo touré középső védő...
Nem értem a logikádat felesleges 2 középső védőt venni
Ezquerro helyére felesleges bárkit is mert jó ha a szezonban 10 percet játszott Santi...
+ tökfelesleges a félcsapatot lecserélni! minek? nem velük van a probléma! A világ legerősebb keretével rendelkezünk csak egy két erősítés szükséges de azis csak amiatt mert Edmilson, Thuram, Zambrotta és Eidur valszeg távozik a csapattól... (halkan megjegyzem Ronnie islehet

Szóval azért badarságokat nem kéne összehordani az igazolásokkal kapcsolatban ez az egyik a másik ,hogy nem vagyunk mi Real Madrid!