Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Brian 20 írta:Hát az év meglepetés csapata spanyolban a Malaga. a villarreal meg bl-t játszik. És még esély is van a továbbjutásukra. Na erre varrjál gombotpety27 írta:Szerintetek Villareal-Malaga X ??? már csak ezen múlna a szelvényem.![]()
(Chievo Verona - AC Milan V (0-1) )
(FC Bayern München - Eintracht Frankfurt H (4-0) )
(Sunderland AFC - Manchester United V (1-2) )
Aki ért hozzá attól kérdezném, hogy melyik internetes portálon érdemes online fogadásokat kötni?
szorzók kezelhetőség stb miatt érdekelne
hát én az interbe biztos voltam hogy nem nyernek kettővel, scak simán raktam az egyik szelvényen hát el is ment...isti010 írta:szelvényem:
inter-palermo (0-1) H
lazio- roma V
genoa-juventus V
mönchengladbach-wolsburg V
Barcelona-recreativo huelva H
200 FT -> 5205 remmélem hogy bejön
Hát az év meglepetés csapata spanyolban a Malaga. a villarreal meg bl-t játszik. És még esély is van a továbbjutásukra. Na erre varrjál gombotpety27 írta:Szerintetek Villareal-Malaga X ??? már csak ezen múlna a szelvényem.![]()
(Chievo Verona - AC Milan V (0-1) )
(FC Bayern München - Eintracht Frankfurt H (4-0) )
(Sunderland AFC - Manchester United V (1-2) )
Amikor mondtad,már feladtam a szelvényt..gekkodan írta:Ezt mondtam tegnap srácok, a Celtic hatalmas X szagú meccs volt.
hát igen. lászló csabi nem rossz kis csapatott rakott összesocio66 írta:...socio66 írta:Hearts-Celtic V
Szolnok-FTC V
Inter-Palermo H
PSV-Utrecht H
Porto-Amadora H
Barca-Rec.Huelva (0-1) H
Zenit-Perm H
Lyon-Monaco H
ZTE-Diósgyőr H
tudtam h a celticet nem kellett volna megtenni..
...socio66 írta:Hearts-Celtic V
Szolnok-FTC V
Inter-Palermo H
PSV-Utrecht H
Porto-Amadora H
Barca-Rec.Huelva (0-1) H
Zenit-Perm H
Lyon-Monaco H
ZTE-Diósgyőr H
Ezt csak annyival lehet amennyi az ujságban van!Nem sokszor szokott olyan lenni hogy:0:2 0:3 stb. Max kosárban vagy kéziben...Caesarka írta:Ezt még mennyivel lehet így megrakni? Gondolok én itt 0:2; 0:3; stb.
Ezt még mennyivel lehet így megrakni? Gondolok én itt 0:2; 0:3; stb.Master19 írta:Ez azt jelenti,hogy a Valladolid 1 gólos előnnyel kezdi a meccset.Szóval a madridnak minimum 2-vel kell nyernie.Remélem érthető voltultrasur írta:Az lenne a kérdésem *(0-1)madrid-Valladolid H 1,65
meg lesz nekik most kapaszkodnak és kipihentekHouse írta:hát, sztem a real - valladolid necces.lluisllach89 írta:Sokat gondolkodtam mit kéne rakjak, de végül is nem volt merszem bosszút állni PSG-n, pedig a Lille elintézte otthon a Lyont meg a Bordeaux-t is
Szelvényeim:
Boro-Hull City H 2,03
Chelsea-Bolton H 1,25
Inter-Palermo H 1,38
PSV-Utrecht H 1,38
*(0-1)Barca-Recre H 1,42
*(0-1)madrid-Valladolid H 1,65
500 Huf5.660 Huf illetve ugyanez csak Boro-Hull D 3,25-s szorzóval 300 Huf
5.440 Huf
de most tényleg..
Ez azt jelenti,hogy a Valladolid 1 gólos előnnyel kezdi a meccset.Szóval a madridnak minimum 2-vel kell nyernie.Remélem érthető voltultrasur írta:Az lenne a kérdésem *(0-1)madrid-Valladolid H 1,65
hát, sztem a real - valladolid necces.lluisllach89 írta:Sokat gondolkodtam mit kéne rakjak, de végül is nem volt merszem bosszút állni PSG-n, pedig a Lille elintézte otthon a Lyont meg a Bordeaux-t is
Szelvényeim:
Boro-Hull City H 2,03
Chelsea-Bolton H 1,25
Inter-Palermo H 1,38
PSV-Utrecht H 1,38
*(0-1)Barca-Recre H 1,42
*(0-1)madrid-Valladolid H 1,65
500 Huf5.660 Huf illetve ugyanez csak Boro-Hull D 3,25-s szorzóval 300 Huf
5.440 Huf
hát, city 2. félidőre hihetetlenül elfáradt. szerintem, ezt még ők sem gondolták volna.Sharky írta:Tegnap megtettem az Uefa kupa meccseket, de hülye voltam, mert a City-ből kinéztem egy döntetlent6600-at nyerhettem volna