Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
rhynn írta:visca el barca írta:ejha. örömmel tapasztalom törtekvéseiteket. csak így tovább!
legyünk mi is olyan jók mint a csapat!
Nagyon örülnék. Egyébként cikkírókat és modikat keresünk, esetleg jutalmazni is tudjuk őket, Arénás csomagokkal. Majd lesz róla kinn hír valahol.
ozsimiki írta:Na akkor mindent bele,nem lenne semmi,ha sikerülnerhynn írta:
Egyenlőre üzleti titok, hogy mit tervezünk. Jó lenne, ha bemondogatnák a nevünket, meg pár extra dolog. Majd meglátjuk. Egyébként a Barcával is tárgyalgatok, hogy hivatalos honlap legyünk magyarországon.![]()
![]()
Amúgy engem is nagyon kiváncsivá tettél ezzel az üzleti titokkal,de akármi is legyen,szerintem csak a hasznunkra fog vállni
visca el barca írta:ejha. örömmel tapasztalom törtekvéseiteket. csak így tovább!
legyünk mi is olyan jók mint a csapat!
Na akkor mindent bele,nem lenne semmi,ha sikerülnerhynn írta:
Egyenlőre üzleti titok, hogy mit tervezünk. Jó lenne, ha bemondogatnák a nevünket, meg pár extra dolog. Majd meglátjuk. Egyébként a Barcával is tárgyalgatok, hogy hivatalos honlap legyünk magyarországon.
Lujo írta:Csak egy ötlet, de ez persze nem tőlünk függ. Pl. az el classico alatt, ha a Sport TV adja, nem a megszokott szakértők lennének, hanem pl az eurobarca, illetve a madridista vezetői közül valakik. Ez nekem tetszene. Már csak azért is, mert úgy érzem, mi igazi szurkolók sokszor sokkal többet tudunk a csapatunkról, esetleg még az ellen csapatáról is, mint akik odaülnek szakkomentálni. Ja jó ez csak egy kis ábrándozás volt.visca el barca írta:rhynn!rhynn írta:A héten lesz elvileg válasz, tárgyalnak a közvetítésről, annyit igérhetünk, ha a sporttévé lesz, vmi szorosabb együttműködést megpróbálunk elérni. RTL Sport Klub már neccesebb, de velük is próbálkozunk.
mit takar ez a szorosabb együttműködés?
lehet a farkasnorbival vodkamartinizni majd a közvetitesek alatt?
Csak egy ötlet, de ez persze nem tőlünk függ. Pl. az el classico alatt, ha a Sport TV adja, nem a megszokott szakértők lennének, hanem pl az eurobarca, illetve a madridista vezetői közül valakik. Ez nekem tetszene. Már csak azért is, mert úgy érzem, mi igazi szurkolók sokszor sokkal többet tudunk a csapatunkról, esetleg még az ellen csapatáról is, mint akik odaülnek szakkomentálni. Ja jó ez csak egy kis ábrándozás volt.visca el barca írta:rhynn!rhynn írta:A héten lesz elvileg válasz, tárgyalnak a közvetítésről, annyit igérhetünk, ha a sporttévé lesz, vmi szorosabb együttműködést megpróbálunk elérni. RTL Sport Klub már neccesebb, de velük is próbálkozunk.
mit takar ez a szorosabb együttműködés?
lehet a farkasnorbival vodkamartinizni majd a közvetitesek alatt?
rhynn!rhynn írta:A héten lesz elvileg válasz, tárgyalnak a közvetítésről, annyit igérhetünk, ha a sporttévé lesz, vmi szorosabb együttműködést megpróbálunk elérni. RTL Sport Klub már neccesebb, de velük is próbálkozunk.
Lujo írta:Ezt sajna még nem lehet tudni, bár legutóbb olyan hírek voltak, hogy valószínüleg a Sport TV adja a spanyol bajnokikat. Azért amíg nem jelenti be egyik társaság sem (Sport TV, vagy Sport Klub), addig semmi komolyat nem lehet tudni. Persze azért reménykedünk (azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez esetben a RM drukkerekkel közösen), hogy nem kell Léderert hallgatnunk.lionelmessi19 írta:Hali!
már kérdeztem pár topicban, de vmiért nem válaszolt senki:
Nem tudja vki, h mely csatorna közvetíti idén a spanyol bajnokságot élőben?
Illetve, h nem tudja vki, h a szuperkupa meccseit leadják e a sport klubbon majd?
előre köszönöm a választ!
Lujo,a legutóbbi hírek alatt mire gondolsz?A levélre,vagy azóta is volt valami,amiről esetleg lemaradtam?Lujo írta:Ezt sajna még nem lehet tudni, bár legutóbb olyan hírek voltak, hogy valószínüleg a Sport TV adja a spanyol bajnokikat. Azért amíg nem jelenti be egyik társaság sem (Sport TV, vagy Sport Klub), addig semmi komolyat nem lehet tudni. Persze azért reménykedünk (azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez esetben a RM drukkerekkel közösen), hogy nem kell Léderert hallgatnunk.lionelmessi19 írta:Hali!
Illetve, h nem tudja vki, h a szuperkupa meccseit leadják e a sport klubbon majd?
Ezt sajna még nem lehet tudni, bár legutóbb olyan hírek voltak, hogy valószínüleg a Sport TV adja a spanyol bajnokikat. Azért amíg nem jelenti be egyik társaság sem (Sport TV, vagy Sport Klub), addig semmi komolyat nem lehet tudni. Persze azért reménykedünk (azt hiszem bátran mondhatom, hogy ez esetben a RM drukkerekkel közösen), hogy nem kell Léderert hallgatnunk.lionelmessi19 írta:Hali!
Sportklubbot nemtudom,delionelmessi19 írta:Hali!