Na befejeztem a Roma-val az első idényemet! Végül a 6. helyre fel tudtam jönni de úgy, hogy az utolsó fordulóban még 10.!!! voltam! Utolsó meccsen a Palermo-t vertem 2-0-ra és így megelőztem a Lazio-t 1 ponttal!
Nem nyertem semmit amúgy!

BL-ből a MU vert ki, a kupából pedig a Juventus! Bajnok lett az Inter(szerintem túl erősre sikerült egy kicsit), az Olasz Kupát a Juve nyerte, BL győztes a BARCA!!!(Barca-Inter: 5-3)

UEFA-kupa győztes pedig a Marseille!
Ahogy vége lett egyből átadólistára tettem Huntelaar-t! (38 meccsen 5 gólt lőtt

) Meg is vette a Sevilla 21,5 milláért! Leigazoltam helyette Ronaldo-t és Crespo-t akiknek lejárt a szerződése így ingyen eljöttek!(még jó, hogy megszereztem őket mivel Totti lesérült 3 hónapra

)

Eladtam még Taddei-t az Atletico-nak 17 milláért! Helyette a jobb oldalra elhoztam Quaresma-t 37 millióért!!!

, valamint hoztam egy bal oldali védőt Taiwo személyében (a Marseille legjobbja volt) 20 milláért.
Most van még 14,3 millióm és szeretnék még egy aránylag fiatal, bal oldali középpályást Mancini cseréjének! Tud valaki ajánlani valami jó playert ennyiért?

Én nem nagyon találtam.

Köszi előre is.
A következő szezonban mostmár a Bajnokságot, a Kupát, vagy az UEFA-t meg kéne nyernem! A Kupa és az UEFA még elérhető is szerintem!
Na bocsi, hogy egy "kicsit" hosszúra sikerült!

Várom a tippeket!

Csáó mindenki