Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
antiimperialista
Director del Fútbol

2006.10.24. 22:07:50

Jó lenne, ha nem esnétek neki Zsoltinak csak azért, mert keményen kiáll a véleménye miatt. Nekem is ugyanez a véleményem, lehet ódákat zengeni rijkaardról, de attól még tény, hogy jó pedagógus, de a taktikai csatákat rendre elveszti. Amíg Henk ten Cate mellette volt, nem volt baj, de idén úgy tűnik, problémái vannak nélküle.

Apropó, Sir Maxwell, Te divatszurkoló vagy? Mert Zsolti jóval korábban kezdett el ide írogatni, mint Te... Téged meg csak azóta látlak itt, amióta megy a csapatnak. Látod, ilyen hülyén más is hozzá tud állni ehhez a dologhoz...
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2006.10.24. 21:45:20

divatdrukker: ha megy egy csapatnak, akkor szurkol nekik, ha vesztenek, vagy hullámvölgy jön, akkor meg pikk pakk eltunnek
ez a rövid megfogalmazás:)
csak hogy tudd mirol van szó:)
zsolti: képzeld az vagyok, sőt, mikor 16.ok voltunk a tabellán, és jött radomir, akkor is az voltam:)
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.24. 21:26:41

érdekes, elmult 2 évben senki nem szolt 1 rossz szót sem
divatdrukker szagokat érzek...
Azért ha vissza olvasnál, látnád, h ez nem igy van. A divatdrukkerezés meg 1 faxság, mindenhol divatrukerezés van, de én még mindig nemtom mit jelent 1átalán :?: :roll:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 21:19:23

Sir Maxwell írta:zsolti te amugy barca vagy real drukker vagy? :lol:
amugy serginek lejjebb igaza volt, mert henk nagy érvágás, ő volt itt a koponya, ellenben rijknek voltak olyan átütő 5letei, amik meglepték az enemyt.
látszik hogy holland, mert a támadofocit preferálja, és nagyon is igaza van
szerintem nem őt kell leirni, mert 1-2 embert rosszul rak be
érdekes, mindenki követelte hogy thuram meg zambo játszon
most ők se voltak jobbak, mint a többi
szoval majd meglátjuk, de én bizom rijkban
ez a baj az egész focivilágban, ha 1-2 meccset veszit 1 edző, rögtön kirugják
mi a tabella alsó felében voltunk anno, mindenki rijk fejét akarta, laporta hitt benne, és be is jött
ha rám célzol akkor már mondtam kummára de nem érdekel mit gondolsz,ha divat vagyok divat vagyok..oszt?
rijkaardot meg azóta utálom mióta ittvan...
és ha már személyeskedünk az ilyenektől fordul fel a gyomrom,hogy zsolti te barca drukker vagy? :lol: :lol: mer te az vagy? :roll:
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2006.10.24. 21:07:25

zsolti te amugy barca vagy real drukker vagy? :lol:
amugy serginek lejjebb igaza volt, mert henk nagy érvágás, ő volt itt a koponya, ellenben rijknek voltak olyan átütő 5letei, amik meglepték az enemyt.
látszik hogy holland, mert a támadofocit preferálja, és nagyon is igaza van
szerintem nem őt kell leirni, mert 1-2 embert rosszul rak be
érdekes, mindenki követelte hogy thuram meg zambo játszon
most ők se voltak jobbak, mint a többi
szoval majd meglátjuk, de én bizom rijkban
ez a baj az egész focivilágban, ha 1-2 meccset veszit 1 edző, rögtön kirugják
mi a tabella alsó felében voltunk anno, mindenki rijk fejét akarta, laporta hitt benne, és be is jött
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 20:59:13

Ajjaj...igen elvakult vagyok..lehet..De nem érdekel..én így gondolom és kész..jó pedagógus,de a taktikai csatákat rendre elveszti,és mindig csak másodjára sikerül neki,vagy még akkor sem...igen,a nagy taktikai géniusz..végigvertük erurópát,de a játékosoknak sokkal nagyobb szerepe volt ebben,mint rijkaadrnak..engem nem tudtok meggyőzni..tartom életem végéig is,hogy Rijkaardnál milóegy jobb eddző van..ha hülyének néztek,ha nem ..nem tud érdekelni
A két bajnoki cím meg nagyon szép,de télleg, csak nem volt ellenfelünk se nagyon,úgy meg nem nehéz
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 20:47:49

Zsolti,

Már ne is hargudj, de annyira elfogult vagy Rijkaarddal szemben, hogy nem is tudsz reális véleményt alkotni róla. Mindenki hibázik, de csak kevesen ismerik be - Rijkaard e kevesek között van, ahogy Replay is mondja. Ő nem fogja a partjelzőre, a labdaszedő gyerekre, a pályára, a rossz időre, semmire. Ő KÉPES ELISMERNI, hogy hibázott. S ráadásul, ahogy Ozsmiki is mondja, a legdiplomatikusabb, legsportszerűbb edző, akit valaha is láttam dolgozni. Ezt nem csak azért mondom, mert a Barçát edzi.

Másrészt, az eredmények kit igazolnak? 3 év alatt 2 bajnokság, 1 BL, akinek ez nem elég(!), az totálisan elfogult. Aki elér ennyit ilyen rövid idő alatt, arra már nem lehet azt mondani, hogy [auto_cenzúra], rossz, hozzá nem értő ember.
Rijkaard igenis egy jó edző, egy remek pedagógus, még ha néha hibázik is - hiszen ember, ő is hibázhat.

Erre meg mit reagáljon az ember?
"Nemcsak erre a szezonra értettem amit mondtam..amúgy meg ilyne kerettel még Lopez Caro is BL-t nyert volna tavaj."
Ekkora marhaságot már ne is haragudj, de hogy írhatsz? Milyen csapatok hullottak el sorban tavasszal? Lenyomtuk a Chelseat, a Milant, többek között RIJKAARD taktikusságával. Mert újat tudott nyújtani, és a játékosok is partnerek voltak ebben...

... A Madrid ellen is ezt próbálta: Vajon miért volt egyszerre 3 "játékos" kápé a pályán? Mert úgy gondolta, hogy nálunk lesz a labda, és akkor a RM nem tud támadni, labdatartásban pedig ők hárman a legjobbak. S igaza is lett volna, csak sajnos néhány egyéni hiba keresztülhúzta a számításait.

De mint már leírtuk, képes volt önkritikát gyakorolni, ami szintén az edzői nagyságát mutatja.

S meglátjátok majd, Rijkaard bebizonyítja, hogy valóban remek szakember. Amúgy is marhaság '2. esély'-ről beszélni, még SEMMI NINCS veszve.

... Vezetjük a bajnokságot, állunk a BL-ben. Amíg ez változatlan marad, nincs miről beszélni. S hogy valóban ne változzon, arról tenni fog. Biztos vagyok benne.

Üdv
Enrique
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.24. 20:36:04

Replay írta:Személy szerint nagyon örülök, hogy felhagy a rotációval.
Nagyon kevés olyan edző van a világon, aki önkritikát tud gyakorolni.
Ez is egy tök pozítív tulajdonsága,és mindig normálisan nyilatkozik+tanul a hibákból!
Lásdd: tavaszi Londoni meccs,sokkal fegyelmezetebbek voltunk,nem mint az azelőtti szezoban amikor 3-0 ra secc perc alatt elhúztak,és ki is estünk(bár szabálytalan góllal).

Idén ismét visszaálltt a bátrabb játékra a nagy rangadókon,egy formán kivüli csapattal,és ez lett,nem is meglepő! Most majd eltöpreng és ismét normálisan fogunk kiállni,remélhetőleg a Csapat formája is a normálishoz fog közelíteni,és meglátjuk majd,h jönnek a nagy meccsek,jönnek a kisebb meccsek,és ismét rólunk szól majd minden!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Replay
Director del Fútbol

2006.10.24. 20:26:34

Személy szerint nagyon örülök, hogy felhagy a rotációval.
Nagyon kevés olyan edző van a világon, aki önkritikát tud gyakorolni.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 20:16:33

ozsimiki írta:
Zsolti írta:néha ja...majdnem minden fontos meccsen. :evil:
Igen! EBBEN A SZEZONBAN! Kicsit gondoldd már át,mielőtt nekiesel!

Tavaly nem hozta a fontos meccseket? DE! Idén ez 1hullámvölgy,amiben a Játékosok is k*rva nagy szerepet töltenek be! Mivel nincsenek semmilyen formában sem!

Frank is formán kívűl van,ENNYI!

Ő is megérdemelné,ha nem úgy beszélnél róla,mint 1 utolsó x*rháziról :!: :evil:
nemcsak erre a szezonra értettem amit mondtam..amúgy meg ilyne kerettel még Lopez Caro is BL-t nyert volna tavaj :evil:
Bodi
Director del Fútbol

2006.10.24. 20:09:13

Ez a Rijkaard nyilatkozat teszik,úgy tűnik elismeri a hibáit,és változtatni is fog rajtuk.
Ha azt mondja,hogy vissza kell térni a tavalyi védekezéshez,ami azt jelenti,hogy már a csatáraink is letámadnak,és labdát szereznek,akkor Saviolát végre be kell rakni,mert sokkal inkább képes erre.
Hiába rak be vkp-t,ha Edmilson úgy játszik,mint idén,ki kellene próbálni Marquezt,és ez a felállás állandósulhatna is.
Ha minden meccsen együtt játszhatna Zambrotta,Thuram és Puyol,előttük pedig Marquez,előbb-utóbb úgyis összeszoknának és még a tavalyinál is erősebb lenne a védelmünk.A BSZ posztján lehet rotálni,bár a meccsek nagy részén és a rangadókon játsszon Gio.
A középpályán nagy szükség lenne Deco újraéledésére,kaphatna pihenőt
a következő könnyebb meccseken.
Az pedig egyre egyértelműbb,hogy Iniesta csereként tud nagyot lendíteni a csapaton.
Ja és SAVIOLAT A CSAPATBA!!!!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.10.24. 20:06:23

Zsolti írta:néha ja...majdnem minden fontos meccsen. :evil:
Igen! EBBEN A SZEZONBAN! Kicsit gondoldd már át,mielőtt nekiesel!

Tavaly nem hozta a fontos meccseket? DE! Idén ez 1hullámvölgy,amiben a Játékosok is k*rva nagy szerepet töltenek be! Mivel nincsenek semmilyen formában sem!

Frank is formán kívűl van,ENNYI!

Ő is megérdemelné,ha nem úgy beszélnél róla,mint 1 utolsó x*rháziról :!: :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.24. 19:50:20

sergi1989 írta:őő nem de ha ezzzel be akartál szólni akko nagy király vagy...! :?
de vasárnap nagyon kijöt hogy ki a jobb edzőő...mondjuk ugy kicsi buktatok rajta egy klaszikust! :lol: amit be is vállal..
Capello jó edző valóban, de Rijkaard még csak 4-5 éve edzősködik. Nem volt még Frank ilyen helyzetben edzői pályafutása során, mint most.
Rengeteg nagy edző mesélhetne róla milyen nehéz motiválni egy olyan csapatot akik az előző idényben megnyertek szinte mindent csapat és egyéni szinten. Nem véletlen, hogy kevés a foci történelemben a "hosszú" siker sorozat.
Sem Wenger, sem Murinho, sem Capello sem Lippi stb. nem tudott olyan sorozatot produkálni amiben ne lettek volna vesztes és eltaktikázott mérkőzések.
Kép
PCPocok
Barça B

2006.10.24. 19:39:20

doki írta:Rijkaard jó edző ,csak néha hibázik.(Saviola kezdhetett volna például)
Törvényszerü egy hullámvölgy évente.Még nem estümk ki a BL-ből,és vezetjük a bajnokságot.Úgyhogy türelem!
szerintme is jó edző különben nem nyert volna 2 bajnokit meg egy bl-t
és szerintem is ez még nem hullámvölgy, mert kikaptunk 2 csapattol akik a világ legjobb klibjai között vannak, ez még nem szégyen, ráadásul mindkétszer idegenben. csak most etoo miatt szerintem kicsit át kell szevezni a csapatot, és ezért jó edző reejkard mert felismerte a hibát.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 19:28:47

néha ja...majdnem minden fontos meccsen. :evil:
doki
Entrenador del Barça

2006.10.24. 19:18:25

Rijkaard jó edző ,csak néha hibázik.(Saviola kezdhetett volna például)
Törvényszerü egy hullámvölgy évente.Még nem estümk ki a BL-ből,és vezetjük a bajnokságot.Úgyhogy türelem!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.24. 19:17:02

jó persze aki kicsit is ért a focihozz az tudja ki jobb edző és itt nem arra gondolok hogy mien focitt játszatt ..mer az nekem se a kedvencem de a cseréi plusz a huzásai nagyon ülnek..!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 19:14:56

Én a klasszikus előtt is tudtam,hogy ki a jobb :?
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.24. 19:13:27

FCB_gábor írta:
sergi1989 írta:sztm is lehetne jobb képeségü edzőtök,,és nekemis az a véleményem hogy HENK volt ott az ész..!
Mondjuk Lopez Caro vagy Luxemburgo? :lol: :lol:
őő nem de ha ezzzel be akartál szólni akko nagy király vagy...! :?
de vasárnap nagyon kijöt hogy ki a jobb edzőő...mondjuk ugy kicsi buktatok rajta egy klaszikust! :lol: amit be is vállal..
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.10.24. 19:09:26

sergi1989 írta:sztm is lehetne jobb képeségü edzőtök,,és nekemis az a véleményem hogy HENK volt ott az ész..!
Mondjuk Lopez Caro vagy Luxemburgo? :lol: :lol:
Kép
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.10.24. 19:08:58

Itt a vége fuss el véle... :!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.10.24. 19:07:44

Sir Maxwell írta:zsolti te annyira szánalmasan hülye vagy hogy az már fáj...
En sem értek 1et vele, de joga van elmondani a véleményét, amiért nem szabad senkit sem leugatni :!: :evil:
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.10.24. 19:04:23

Sir Maxwell írta:zsolti te annyira szánalmasan hülye vagy hogy az már fáj...
[auto_cenzúra] nem érdekel a rólam alkotott személyes véleményed,de én így gondolom..
sergi1989
Capitá del Barça

2006.10.24. 19:01:47

sztm is lehetne jobb képeségü edzőtök,,és nekemis az a véleményem hogy HENK volt ott az ész..!
Sir Maxwell
Jugador del Barça

2006.10.24. 19:01:26

zsolti te annyira szánalmasan hülye vagy hogy az már fáj...
Lezárt