mindorokke_barca írta:szanalmasak vagytok ezzel a hirteln felkapott arshavin lazzal... komlyan... mint vmi hue pisis gyerekek akik meglatnak egy csillogo piros autot a kirkatban h nekik rogton o kell... hova tunt a diego,benzema, huntelaar mania? ok mar kimentek nalatok a divatbol... pedig h nyaladzottatok utanuk is....
OFF:
Az természetes, h most ő van a középpontban. Pont, h ez a normális, az lenne a szánalmas, h ha még mindig Benzema és Diego lenne itt a téma. Eleve unalmas lenne és amúgy sincs semmi esély a szerződtetésükre.
Itt a lehetséges igazolásokról beszélünk, akikről cikkeznek, akik felmerülnek, nem pedig mindenki egyéni kedvencéről és álomcsapatáról.
Ezért téma most Adebayor azoknál is akik eddig nem az ő érkezését várták.
Ezért téma most Arshavin azoknál is akik eddig Silvat vagy Mancinit láttak volna szívesen a Barcelona színeiben.
ON:
Ha Anglia, akkor én Arsenal. Ezért elég sok meccset láttam. Adebayor nagyon nagy játékos. Sokan írják, h lassú, de ez egyáltalán nem igaz. A nagy lábaival jól tud szaladni, emelett pedig kitudja használni a testi fölényét is ilyen sprinteknél. Hiába néz ki botlábúnak, földön is megállja a helyét. A fejjátékára nem áldozok külön részt, ezt még a kritikusai is elismerik. A rövidpasszos játékban is otthon van, az Arsenal is ezt játsza.
Mindezek ellenére én nem szeretném Barcelonában látni. Nem szimpatikus, egyszerűen nem tudnám elképzelni Barca mezben. Lehet, h meg fog változni a véleményem, ha itt játszik majd, de egyelőre Eto'o mellett állok teljes mellszéleséggel.
Arshavinról már leírtam a véleményem. Tetszik a játéka, szerintem hasonló kvalitású, mint Hleb. De pont ezért ( vagy lehet az elfogultságom miatt) én Hlebet preferálom.
Ami Arshavin ellen szól:
- sokkal több lenne a fizetése
- nem játszott olyan magas szinten még annyit, mint Hleb
- értelemszerűen ezért nem is bizonyított annyit