Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barca99
Llegenda del Barça

2008.02.06. 16:58:37

Gondolom azért igazoltak középhátvédet, mert tudnak vmit. :)

-Fiatal, tehetséges, még viszonylag olcsó is.
-Thuram 36, lejáró szerződéssel, csodálkoznék, ha maradna.
-Marquezért biztosan bejelentkezik az Atleticó. Mi van, ha el is megy?

Sztem ez simán az ésszerű igazolás kategóriájába tartozik.

Drigo hszével annyiban nem értek egyet, hogy még alig vagyunk túl a szezon felén. Tehát ilyenkor nem igazán várható, hogy igazolásokról publikusan beszéljen a csapat. So-so biztos nem ő az egyetlen érkező, nyáron jönni fog még 1-2 ember. Az, hogy most ez így kitudódott, egy egyedi eset.

Meg egyébként is, ha jön egy új edző, akkor ő tudja, hogy milyen játékosok, ill. kik azok a játékosok, akikre szüksége van a csapatnak ahhoz, hogy ismét olyan, vagy hasonló támadó erőnk legyen, mint pár éve.

Amúgy "félelmetes", hogy mennyire rá vagyunk cuppanva a keleti frontra Hlebbel, meg Modriccal. :roll:

Reméljük a legjobbakat. 8)
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 16:55:22

Mivel Garay nagyon fiatal szerintem előre tekintve igazolt a klub.
Puyol sem fiatal már,Thuram egyidős az országúttal,Zambi jövője nem garanciás(óriás kedvencem,maradjon)Sylvinho is tul a harmincon.
szóval egy kis fiatalitás nem árt.
Balika Gaucho
Jugador d'estrella

2008.02.06. 16:54:15

Drigo írta: Amit még nem értek, hogy miért kellett egy védőt elhozni, főleg egy alapjában középső védőt.

Valószínűleg meg Yaya Touré nem fogja végigbírni az összes meccset + még lesznek eltiltások is. Ezért Touré és Marquez lesznek a védekező középpályások és Garay lesz a középső védő , rotálva Militoval. Vagy ha elmegy Zambrotta akkor Puyol megy ki jobb oldalra és megvan a 2 belső védő. Akkor már csak egy jobb oldali védő cserét kell igazolni.
Javaslatom hozzuk vissza Belletti a Bl döntőre
Mes que un Dream Team !

Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Lennon
Barça B

2008.02.06. 16:48:32

Nem réggen olvastamróla valamelyik focioldalon meg ebbe a fórumban is sokat halottam már hogy irták hogy Decó úr azt mondta hogy ha idén nem nyer semmit akkor lelép.Na most kedves Decó úrnak csak azt mondanám hogy minket szurkolókat a csapatott de legfőbbképpen a játékvezetőket kimélné meg ezzel a döntésell.Azért mondom hogy a játékvezetőkket mert ő a mecseken általában velük foglalkozik nem inkább a játékkal.De egyáltalán hogy lehet ilyet nyilatkozni egy játékosnak és pont ő neki aki nem tesz a csapatért semmit.Ahozz hogy győzzön az ember ahozz akarat és persze tudás is kell egy kicsi csak az a baj hogy Decó úrban mind a kettő hiányzik.Valaki még a fórumban azt is irta hogy adjanak neki egy esélyt ilyen embernek aki igy viselkedik meg ilyeket nyilatkozik az ilyenek felesleges.Remélem a nyáron megszabadulunk tőle de nem hiszem hogy más csapatnál is elfogadják a viselkedését.pl:A Juventusnál mert most azzal hozták szóba hogy a juve Tiagót adná cserébe érte.Szerintem a barcánál a portugálok már bemutatkoztak úgy hogy szerintem tényleg jobban járnánk egy Diégóval vagy egy Nasrival.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.02.06. 16:47:01

Nekem furcsának tűnik ez az igazolás. Garayról sok jót hallottam már. Játszani még nem sokat láttam, de biztos jó erősítés lesz, nem ezzel van gondom.

Én azt furcsállom, hogy miért most ütötték nyélbe ezt az üzletet. Fél év alatt nagyon sok minden történhet, nem akarom a falra festeni az ördögöt, de akár meg is sérülhet Garay vagy akármi más.

Az ára egész túrhető, de gondolom a Barça név 2-3 millióval megdobta az árát, de ez érthető is.

Amit még nem értek, hogy miért kellett egy védőt elhozni, főleg egy alapjában középső védőt.
Egyrészt azt, hogy még most is biztatóan áll a csapat azt egyértelműen a védelemnek köszönhetjük. Lehet Messi így, vagy úgy, nem vitatom az érdemeit, badarság is lenne, de én azt mondom a védelemnek többet köszönhetünk. A négy védő, Valdés és a védekező középpálya(hú ez kicsit furcsán hangzik) a csapat gerince, és nálunk jelenleg ők emberfelettit teljesítenek. Hogy a kupában állunk még az a védelem érdeme elsősorban. Szóval nem értem, hogy miért a védelmet, és annak is a közepét kell tovább erősíteni.
A másik dolog összefügg ezzel. Ezt a csapatot fel kell rázni, ez szrintem egyértelmű mindenki számára. Vagy új edző kell, vagy új játékosok vagy mindkettő. De nem a védelembe kellenek új játékosok, mert a védelem tökéletesen teljesít. A támadó szekciót kell felrázni, mert ott nem mennek úgy a dolgok, ahogy kéne. Mert amikor csúcson voltunk, nem a védelmünkről beszéltek az emberek, hanem a fantasztikus támadójátékunkról. De ez nem csak ránk igaz, ha egy csapatot csodálnak, akkor azt a támadójátéka miatt teszik.(Nem véletlen, hogy az év végi szavazások általában a támadók ünnepléséről szólnak) Emlékezzetek csak vissza 2004 nyarára mekkora "felháborodást" keltett a görögök EB győzelme, csak azért, mert a védelmüknek köszönhették azt. Ha a védelem jó, sőt kitűnő akkor az természetesnek veszik, ha hibázól, egyből elővesznek, ez saját tapasztalat is. Fel kell rázni a csapatot, de azt egy védóvel nem lehet, ezért is tartom furcsának ezt az igazolást.

Félreértés ne essék, nem hibának tartom, nem is bánom, bár ezt előre fölösleges találgatni, csupán kicsit érthetetlen számomra, de kiváncsían várom a többi új nevet...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 16:36:46

sztem nem Ezquerro maradása vagy távozása itt a legfontosabb
mert mint látjuk ő sok vizet nem zavar.hogy még egy csatárt hozzunk?????
Eto'o alap,Henry sztem még mindig nem találja a helyét,de padozni biztos nem fog,Bojan,Guddy,Messi.Ezekután szerintem mégegy sztár előre?
háááááát :?:
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 16:24:29

Karashu írta:Remélem Ezquerro helyére nyáron elhozzuk Modric-ot! Én örülnék neki!
Zambrotta helyére meg Garay kéne... Sylvinho->Lahm, Thuram->Maicon --- teljesen jó lenne így a védelmünk sztem!
Gondolod hogy ez lenne az ideális?
Zambrotta, Puyol, Marquez, Milito, Garay pedig második sor, vagy épp rájuk nincs is szükség? Sylvinho jobb oldalon? :wink: Ezt még gondold át, ez nem a football Manager, s ha az is lenne, akkor írj egy jobb sort: A. Cole, Terry, Puyol, D. Alves... :lol: Persze izlések és pofonok...

Karashu írta:Remélem Ezquerro helyére nyáron elhozzuk Modric-ot! Én örülnék neki!
Zambrotta helyére meg Garay kéne... Sylvinho->Lahm, Thuram->Maicon --- teljesen jó lenne így a védelmünk sztem!
Bocsi, rendben, rosszul értelmeztem, rájöttem!
Sylvinho helyére Lahm, ecetera...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.06. 16:15:48

Remélem Ezquerro helyére nyáron elhozzuk Modric-ot! Én örülnék neki!
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 16:13:07

Nagyszerű, remek hír, okos igazolás, ahogy azt megszokhattuk! Azért gondoljatok bele, talán jobb lett volna 40 millióért inkább Pepét!!!! :lol: Azt hiszem, értitek mire célzok... :lol: Visszatérve a transferhez: Egyrészt Garay már világbajnok, fiatal kora ellenére alapvető rutinnal rendelkezik, másrészt roppant tehetséges és fejlődőképes, s a La Liga legnagyobb tehetségei között tartják számon.(nemcsak mi, a szakértők is) A Racing jelenleg is hihetetlen jól védekezik, s ennek a falnak az argentin a lelke, ő irányítja. Mindamellett gólerős, de ez nem számít. A lényeg, hogy átvegye azt a szellemmet, amivel Puyol rendelkezik, tőle sokat tanulhat, nem kérdés. Ha ezt megteszi, s fejet hajt a Barca előtt a világ egyik legjobb defendere lesz! :roll: S az ő esetében az sem gond, hogy nincs EU-s útlevele, van hely számára! Welcome Ezequiel!

Más poszton... érdekes, hogy felhoztátok Vicente-t. Én nagy csodálója voltam (talán még most is), s nálam abszolút favorit balszélső volt... Sajnos múltidőben! Az elmúlt 3-4 évben nem jött ki számára a lépés, sem klub, sem válogatott szinten. Visszaesett a teljesítménye is. Ez nekem nagy fájdalom. Azt leszögezhetjük, hogy egyelőre nincs helye a Barca kezdőjében.

Diego más kérdés, nekem év végére vált egyértelművé, hogy Deco-t nyáron el kell adni, s még pénzt is lehet érte kapni. Tetszik a hozzáállása, néha már kicsit brutális, de ez jelen esetben kell. Azonban az ő feladatkörét már nem klasszis szinten látja el, kevés gólt szerez, sok eladott labda jellemzi, és már nem tud olyan jól irányítani, mint anno. S, ha úgyis azt nyilatkozta, hogy máshol tervezi a jövőjét... ám legyen. Mindennek eljön egyszer az ideje...
Ideális lenne D. Silva, vagy Diego!

Szakvezető poszton még mindeig változást tartanék ésszerűnek, persze, ha a Barca újabb tavaszi csodát visz véghez (legyen úgy, Ámen!!!), s címeket nyer, nem hiszem, hogy a katalán szellem engedné Rijkaard távozását, ahogyan azt Capelloval tették, vagy épp Capello tette! (bár stílusos megoldás lehet, miért ne? Szépen, könnyes búcsú, utoljára még nagy sikerrel ünnepelve menetel mindenki emlékezetébe a Camp Nou teltháza előtt 8) )

Esetleges érkezőként..., én Spanyol-párti vagyok! Legyen E. Valverde, R. Benitez, s ha egyik sem, akkor Mourinho!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2008.02.06. 16:20:41-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 15:46:20

Én azóta szeretem Garayt mióta tavaly megnyerte a meccset a Racingnak, a Madrid ellen!!! Az pedig, plusz indok, hogy a Newell's-ben focizott, onnan csak jó focisták kerülnek ki!!!
Nem baj, az hogy ide jött, Thuram elmegy, Zambrotta is, Sylvinho öreg!! Jövőre lesz Abidal, Milito, Puyol, Garay (Marquez) hátvédsorunk! Nem lehet csak a kezdőbe igazolni!!!!
..................................
Karashu
Jugador d'estrella

2008.02.06. 15:27:31

Gomezinho írta:JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!! :oops:
Ne sértődj meg, de sztem te hülye vagy! Valdes a legjobb kapus a világon! (a meccseket nézve azzá nőtt a szememben)
És Vicente helyett inkább Diego! Bár a Valencia meccsit nem nézem, szóval nem tudok sokat róla! Jól focizik legalább?
Edmilson meg máris húzhat a p*csába! Essien szívesen látnám! :)
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Frányó István
Jugador del Barça

2008.02.06. 14:41:45

Gomezinho írta:VAldes annyit vétett hogy nemtehetségnek született:D csak egy kapusnak:)
Viszont szorgalommal és kitartással a világ 5 legjobb kapusa közé emelkedett!
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.02.06. 14:40:31

Mit nekünk Vicente! Akkor már inkább Joaquin...
De amugy meg egyik sem kell! Garay meg azért lesz jó igazolás, mert Marquez se nagyon akar már maradni, Thuram tuti visszavonul, vagy elmegy, szal kell középhátvéd, de emellett egy jó kis szélső védő is jöhetne! Lahm, Dani Alves...

G.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G-Jay 2008.02.06. 15:02:24-kor.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:40:18

Lehet vmi elkerülte a figyelmemet de
mi a helyzet ezzel Garay-i gyerekkel?leigazoltuk volna?
mikor?nem csak opcios jogunk van rá?
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.06. 14:29:02

Gomezinho írta:ÁÁÁ a szpari kispad tulnagy kihiváslenne nekem:) ekkora nevekkel én nem tudok megbirkózni:D de viszont Garaynak nemtudom hogy örülnöm kellene-e mert sztem max 3 évig padozni fog, aztán elfog menni sajnos ő is oylan eset hogy kishal a nagytengerben nem él meg:D
Uhh...micsoda bölcselet... :shock: ezt még nem hallottam, pláne tőled! :D

Szerintem igen is jó vétel volt Garay mivel Thuram nyáron elmegy vagy visszavonul és ilyenkor pl. amikor Puyol sérült, mindenképpen kell egy jó védő középre! Ráfért szerintem a védelemre is egy kis fiatalitás, méghozzá nem is akármilyen fiatal védőt igazoltunk! Sokat fog tanulni szerintem a többi védőnktől! Jó lesz ő, majd figyeljétek meg... :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:24:56

VAldes annyit vétett hogy nemtehetségnek született:D csak egy kapusnak:)
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:20:01

ÁÁÁ a szpari kispad tulnagy kihiváslenne nekem:) ekkora nevekkel én nem tudok megbirkózni:D de viszont Garaynak nemtudom hogy örülnöm kellene-e mert sztem max 3 évig padozni fog, aztán elfog menni sajnos ő is oylan eset hogy kishal a nagytengerben nem él meg:D
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:13:48

Gomezinho írta:Don Gamper!! lehet most nevetsz rajtam meg a hozzászólásomon de hidd el eleget értek a focihoz és szerintem amit mondtam tökéletes lenne!!Vicente világklasszis!!Silva csak jó, majdnem kitünő!!!a másik dolog meg egyik álmom hogy edző lehessek szóval...:D
Sajnos nem nevettem a hoszászóláson.....
azt pedig,hogy tökéletes lenne remélem sose fogjuk megtudni
hacsak nem te leszel az edző :wink:
De a mai Laporta nyilatkozatból ugy tünik még egy darabig
csak a Szpari kispadjára lesz esélyed :lol:
noname
Llegenda del Barça

2008.02.06. 14:10:00

Szegény Valdes mit vétett már megint?
:lol:
A Fifa egy szégyen
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.02.06. 14:08:56

Aprieto írta:Na ez az... minek még egy középhátvéd?
Úgy tudom,hogy Thuram az idény végén vagy visszavonul vagy elmegy innen!Szal kell!Ezenkívűl szerintem nagyon jó igazolás volt!Fiatal,bármikor el tudja majd látni azt a posztot!Azt viszont én sem értem és remélem hogy elkezdenek tárgyalni egy kp-val!Egy olyannal,aki vissza is jön,viszont kreatív,pl Tiago!Feküdne neki a spanyol stílus,hiszen portugál!Védekezni tudna,viszont nagyon jól támad!Ha meg Deco elmegy,jöhetne Diego!
.
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:06:37

Don Gamper!! lehet most nevetsz rajtam meg a hozzászólásomon de hidd el eleget értek a focihoz és szerintem amit mondtam tökéletes lenne!!Vicente világklasszis!!Silva csak jó, majdnem kitünő!!!a másik dolog meg egyik álmom hogy edző lehessek szóval...:D
don gamper
Capitá del Barça

2008.02.06. 14:02:37

Gomezinho írta:Silva játéka nem tetszik meg nemis szimpatikus nekem!!A játékosok akiknek örülnék a nyáron az Vicente, Buffon, Edző:Lippi taktika 4-4-2 ezzel a garnitúrával és ezzel a felálással Az egekbe szökhetnénk!!! :D :D :oops: JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!! :oops:

Tyhűűű ez aztán a szakmaihsz!!! =D>
:evil:
Titinho
Director del Fútbol

2008.02.06. 13:41:51

Gomezinho írta: JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!! :oops:
OFF: Ezzel a hsz-el, itt most írtad alá a halálos ítéletedet! :lol: :lol: :twisted:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.02.06. 13:34:56

Silva játéka nem tetszik meg nemis szimpatikus nekem!!A játékosok akiknek örülnék a nyáron az Vicente, Buffon, Edző:Lippi taktika 4-4-2 ezzel a garnitúrával és ezzel a felálással Az egekbe szökhetnénk!!! :D :D :oops: JA és a VAldeses doog miatt megszoltok majd páran e Szerintem Valdes nemide való kapus!! :oops:
Lezárt