Frank Rijkaard #2
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Antics nem kéne, ahogy van Basten se, de ezen csak akkor érdemes rágódni, ha Frank tényleg elmegy.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sztem se fog elmenni Frank, de Koeman-t én se akarom, meg Scolarit se, én max. Anticot próbálnám meg visszahívni, mert őt nagyon bírom.
Vele nem is tudom mi lehet most.
Vele nem is tudom mi lehet most.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Mindegy nekem ki jon edzonek csak Koeman ne, semmi bajom a csavoval, de o Edzokent nem csinalt semmit, az Ajaxnal lemondott, a bajnoksagot nyero benficanal szinte semmi, most a kesz csapat PSV-vel vezeti a bajnoksagot...sztem max Scolari johetne
de A mester nem megy sehova es az lesz a legjobb !

Tiziano Crudeli fan 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Igen! Drogba meg Marquezt verte át,és Essien hozta fel aszthem mégpedig úgy,h Zambi nem tudott becsúszva az útjába állni...huevos írta:Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
Frank kirohanása teljesen jogos

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Subinho
- Director del Fútbol
nem tudom figyeltétek-e, de a mindíg nyugodt reikard a végén odarohant a bíróhoz és ordibált vele... még őt is kihozta a sodrából ez a hentes munka!!!
gio helyett mindenképp sylvinhonak kellett volna kezdeni!!! gio alig ment fel és roni nagyon egyedül volt!!!
gudy sérülése után pedig saviolának kellett volna bejönni, nem giulynak!!!
remélem a werder elleni meccsre összekapja magát!!!!
gio helyett mindenképp sylvinhonak kellett volna kezdeni!!! gio alig ment fel és roni nagyon egyedül volt!!!
gudy sérülése után pedig saviolának kellett volna bejönni, nem giulynak!!!
remélem a werder elleni meccsre összekapja magát!!!!
- huevos
- Jugador d'estrella
Terry volt, és aki meg lemaradt az Edmilson....LG írta:az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.

never let the children cryin'!
Ha rijkaard reálisan látja a dolgokat akkor Saviola a kezdő,de mostanában oan dolgoka képes gondolok itt a minden mecsen másféle kezdőcsapatokra akkor még azt is kinézem belőle h ezquerro lesz a kezdő vagy giuly játszik jobboldalon és ronaldiho középcsatár
...amugy sztem eza rotáció csak oan csapatoknak megengedett mint a cselzi mivel ott ien robotemberek jáccak rádásul tömegével szal ők megtehetik h minden meccsen máscsapattal áljanak ki,mi nem de tavaly se ezvolt a módszer szal akko mé kellett ezen változtatni?? 

50 sucks,The Game and big pac the kings of hip hop...

Sajnos akármennyire is szimpatikus Rijkaard, megint kritizálnom kell.
Mottát beálitani nagy hiba volt, nem csinált semmit, csak majdnem kixoratta magát, és bizony jogos is lett volna, perxe a cselzinél meg simán a fél csapatot.
Aztán Zambrottát sem értem miért erőlteti, a 7végén Béla nagyot játxott, és Messi is jobban el lett volna vele. Ugyanez a baloldalon is elmondhato, és aki azt mondja h Gio jobban védekezik mint Sylvinho, az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
A legrosszabb viszont h Eidur sérülése után gyulát hozta be...Megint ék nélkül játxottunk, ami eleve faxság, ráadásul Gyulában megint csak elakadtak a támadások, és a gol előtt is ő adta el a labdát
Mottát beálitani nagy hiba volt, nem csinált semmit, csak majdnem kixoratta magát, és bizony jogos is lett volna, perxe a cselzinél meg simán a fél csapatot.
Aztán Zambrottát sem értem miért erőlteti, a 7végén Béla nagyot játxott, és Messi is jobban el lett volna vele. Ugyanez a baloldalon is elmondhato, és aki azt mondja h Gio jobban védekezik mint Sylvinho, az nézze meg a második gol előtt, Gio hány méterről figyelte azt a játékos(nem emlékxem ki volt) akitöl a Drogba a labdát kapta.
A legrosszabb viszont h Eidur sérülése után gyulát hozta be...Megint ék nélkül játxottunk, ami eleve faxság, ráadásul Gyulában megint csak elakadtak a támadások, és a gol előtt is ő adta el a labdát

- visca el barca
- Presidente del Barça
örömmel olvasom riijkard önkritikus nyilatkozatat...
remélem be is tartja ígéretét és a csapat újra a régi lesz..
remélem be is tartja ígéretét és a csapat újra a régi lesz..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Subinho
- Director del Fútbol
reikard érdemeit senki nem vitatja, hiszen honnan hozta föl a barcát és mikor volt utoljára duplázás a ligában és BL győzelem??? egyszóval reikard nagyon jó edző, de valahogy a csapattal együtt idén nem megy neki. hibát hibára halmoz! ezért mondtam, talán nem is ő a hibás, hanem neeskens. tavaly henkkel nagyon jól megértették egymást, idén neeskenssel nem megy, tehát a szakmai stábbal van hiba, akikkel nem biztos, h olyan gördülékeny az út!
pl.: henk lehet, h erőltette a vkp-t és frankie hallgatott rá, neeskens meg azt mondja, ugyan már, lenyomjuk a margót... és reikard könnyen meggyőzhető... ennyi! persze ez csak egy ötlet...
pl.: henk lehet, h erőltette a vkp-t és frankie hallgatott rá, neeskens meg azt mondja, ugyan már, lenyomjuk a margót... és reikard könnyen meggyőzhető... ennyi! persze ez csak egy ötlet...

-
- Director del Fútbol
A véleményem az utolsó három oldalnyi eszmecseréről az, hogy lehet szeretni, és utálni is Rijkaardot, ez természetes, de két vereség után 'második esélyről', meg menesztésről, meg hozzá nem értésről beszélni badarság, nevetséges!!!
Rijkaard óriási edző tehetség, és még hol van a pályálya csúcsa, vagy a vége... én bízom benne messze még!!!
Anno a Holland válogatott edzőjeként nem rajta múlt, hogy nem kerültek döntőbe, aztán volt egy [auto_cenzúra] éve valami no name csapatnál, de aztán honnan hozta fel a Barcát? És azóta...? Most meg menesztené itt egy-két ember? Édes Istenem...
Az meg hogy Henk lett volna az agy, és most ezért van bajban Franky... nem mondom, Henknek biztos óriási volt a szava, és a tapasztalata is persze, de azért ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy nélküle már nem is megy a Barca henger?! DEHOGY NEM!!!
Forcá Barca, Forcá RIJKAARD!!!
Ui.: És azért az új másodedzőt, Neeskenst (nem tudom, hogy kell írni, bocs) se feledjük, aki nem kissebb figura, mint Henk!!! Vele is több lehet majd a csapat...
Rijkaard óriási edző tehetség, és még hol van a pályálya csúcsa, vagy a vége... én bízom benne messze még!!!
Anno a Holland válogatott edzőjeként nem rajta múlt, hogy nem kerültek döntőbe, aztán volt egy [auto_cenzúra] éve valami no name csapatnál, de aztán honnan hozta fel a Barcát? És azóta...? Most meg menesztené itt egy-két ember? Édes Istenem...
Az meg hogy Henk lett volna az agy, és most ezért van bajban Franky... nem mondom, Henknek biztos óriási volt a szava, és a tapasztalata is persze, de azért ezt senki nem gondolhatja komolyan, hogy nélküle már nem is megy a Barca henger?! DEHOGY NEM!!!
Forcá Barca, Forcá RIJKAARD!!!
Ui.: És azért az új másodedzőt, Neeskenst (nem tudom, hogy kell írni, bocs) se feledjük, aki nem kissebb figura, mint Henk!!! Vele is több lehet majd a csapat...
"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Majd ha megtanulsz jól védeni, hajlandó leszek gólt lőniCharlie írta:Anti-t nem szeretem, ilyen egyszerűMajd ha Anti meg tanul gólt lőni, akkor változik a véleményem
Bocs Mester!
![]()
C.

- Charlie
- Öreg Harcos
Muszáj meghúznia dolgokat egy edzőnek, ezért lehet szeretni és nem szeretni. Szeretjük ha bejön az elképzelése, és nem ha nem úgy sikerül. Ezekután lépünk Rijkaard-helyettesbe ,és jönnek a meglátásaink.
Rijkaardot szeretem, Anti-t nem szeretem, ilyen egyszerű
Majd ha Anti meg tanul gólt lőni, akkor változik a véleményem
Bocs Mester!
C.
Rijkaardot szeretem, Anti-t nem szeretem, ilyen egyszerű

C.
-
- Director del Fútbol
Így van, felőlem már bármit nyerhet a Barcával, szeretni sose fogom. Látom, ismersz márVito írta:ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igaz Ati?!

Nekem az is elég lenne, ha nem csinálna ilyen nyilvánvaló hülyeségeket, mint a múlt héten.
-
- Director del Fútbol
Rotterdamban verték a Feyenoordot 4-0-ra.Subinho írta:nem követem a holland bajnokságot. mennyi lett???sergi1989 írta:énnis ugy vélem hogy henken nagyon sok mindent múlt!az ajaxal is nem kicsit nyert a hétvégén..!
- Subinho
- Director del Fútbol
lehet, h nem is reikard-al van itt a baj, hanem neeskens-el... mert tavaly még volt egy henk ten caténk...Vito írta:Rijkaardot lehet nem szeretni Ati és Zsolti!
tudom mindkettőtökről, hogy nem a szívetek közepe.
de az érdemeit egyszerűen nem lehet elvitatni. lehet, hogy taktikailag veszítette el a meccseket a csapat, de tavaly ez fordítva volt. a Milan és a Chelsea ellen is a taktikai győzelemről beszélt a szaksajtó.
a többieknek:
ha nem szeretik, nem szeretik, rossz volna, ha mindenben egyetértenénk.
egy esetleges BL, Liga után sem szeretnék meg jobban, igazAti?!
-
- Llegenda del Barça
Rijkaardot lehet nem szeretni Ati és Zsolti!
de az érdemeit egyszerűen nem lehet elvitatni. lehet, hogy taktikailag veszítette el a meccseket a csapat, de tavaly ez fordítva volt. a Milan és a Chelsea ellen is a taktikai győzelemről beszélt a szaksajtó.
a többieknek:

a többieknek:
-
- Director del Fútbol
A lényeg, hogy értetted a dolog lényegét
Nem kell valakit csak azért b.sztatni, mert nem szeret mindenkit, aki kedvenc klubunkat körbeveszi. Játékosok, edző, elnök, szakmai stáb... nem lehet mindenkit szeretni. Az meg, hogy felvállalja a véleményét, inkább dicséretes. Az elvakultságban lehet valami, én legtöbbször igyekszem nem kommentálni rijkaard húzásait, pont ezért, de nem tudom mindig visszafogni magam. Ez van, nem vagyunk egyformák.

Nem kell valakit csak azért b.sztatni, mert nem szeret mindenkit, aki kedvenc klubunkat körbeveszi. Játékosok, edző, elnök, szakmai stáb... nem lehet mindenkit szeretni. Az meg, hogy felvállalja a véleményét, inkább dicséretes. Az elvakultságban lehet valami, én legtöbbször igyekszem nem kommentálni rijkaard húzásait, pont ezért, de nem tudom mindig visszafogni magam. Ez van, nem vagyunk egyformák.
-
- Jugador del Barça
gondoltam:)
-
- Director del Fútbol
Szerintem nem fogunk ezen összeveszni, csak ez is kb. olyan szintű példa volt, mint a kérdésed Zsoltihoz, hogy Barca-drukker-e...
-
- Jugador del Barça
akkor te nem vagy itt tul rég anti, ugyanis mig a régi oldal volt, akkor irogattam, mert akkor volt hosszászolás menüpont
forumokat meg nem szeretem, azért irok ritkán
forumokat meg nem szeretem, azért irok ritkán