Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem.Sajnos ők csinálnak rosszul mindent.andris871120 írta:Ti hülyék vagytok...Akármit csinálnak az rosz...Pfffffff
A tizi teljesen jogos volt nincs miért vitatkozni...(ezt akkk is befújják ha a bajnoki cím múlik rajta sztem)Pavel írta:A tizinél várható volt, hogy a múlt hét után könnyedén fognak ilyenekért tizit adni. Legalább a fanyalgók be fogják fogni a szájukat.
Nem ilyen durván, de én is hasonlóan látom! Nem kell tulreagálni, és mindent pozitívabban kéne látni! Szerintem azért az utóbbi idő meccsei után annak is örülhetünk, hogy nem bekkelést látunk egy góllal, hanem kitámadás és eddig 2 gól! Már több lehetett az öröm!andris871120 írta:Ti hülyék vagytok...Akármit csinálnak az rosz...Pfffffff
Én nem látom ennyire tragikusan senki produktumát és úgy összességében a csapatét sem. 2. félidőben még rugunk párat azt viszlát.Aprieto írta:Ronaldinhot nem tudom megfogalmazni mit játszik. Mintha... én nem tudom.
Ratyi.
Persze ívelt kettőt jó helyre, de ez tőle nagyon nagy nulla.![]()
Messi sem pörög olyannyira, mégis jól játszik viszonylag, avi nagyon ott van, Iniesta... felejthető produkció. Eto'o... jó. Nem több nem kevesebb.
De hát nincs igazam?Ilúvatar írta:itt azért gondold át....Demonhunter írta:Védekezés egy nagy nulla,támadás egy nagy nulla.Mindig túljáccuk,az utsó passz mindig [auto_cenzúra]!Ha meccset 10-1-re nyerjük is elégedetlen leszek!