Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó jó, most lehet ilyeneken fennakadni, de lényeg h nem az első támadó, akit igazoltak. Jött már Anderson, meg... ööööGame90 írta: Tevez az első csatárigazolásuk ezen a nyáron, mivel a töbi kp volt.
Rosszul tudodBalika Gaucho írta:Úgytudom már elment a Sunderlandbe Keane barátjához? vagy rosszul tudom?Game90 írta: Scholes tuti kezdő lesz még
Úgytudom már elment a Sunderlandbe Keane barátjához? vagy rosszul tudom?Game90 írta: Scholes tuti kezdő lesz még + a MU sem játszhat 12 játékossal
De a MU áron felül szerezte meg ezeket a játékosokat. Mert Hargreaves, Anderson és Nani sem ér 25, 30 és 25 milliótnoname írta:Az MU-nak eddig se volt gyenge csapata, és mégis 120 milla eddig és még alig kezdődött el az átigazolási szezon.
Pique szokott szélen játszani? Scholes tuti kezdő lesz még + a MU sem játszhat 12 játékossalVan der sar-Heinze(Evra),Vidic,Ferdinand,Neville(Piqué)-
Carrick,Hargreaves,C.Ronaldo,Giggs,Nani-Rooney-Tevez
de ők már sztem senkit nem fognak venni.Ferguson meg a legjobb edző,ő tud igazolni.összejöhet mondjuk egy ilyen kezdő 11:noname írta:Az a 130 azért volt mert előtte egy idióta volt a elnökünk és rossz volt a csapat.Az MU-nak eddig se volt gyenge csapata, és mégis 120 milla eddig és még alig kezdődött el az átigazolási szezon.
Amire BL-t nyertünk mi is költöttünk vagy 130 millát 2 év alattlionelmessi19 írta:Kivéve, ha olyan csapatuk van mint nekünk
Nálunk a védelmet kell erősíteni, plusz Henry már van.
És a végére kijövünk 50 millió körül. Euróban. És a MU hiába vesz még 20 csatárt, akk se lesznek jobbak.
Kivéve, ha olyan csapatuk van mint nekünkel fuero írta:Ha vki bajnokok ligáját akar nyerni akkor mélyen a zsebébe kell nyúlni a presidentének.
Bakker már hányszor be lett írva,és le is lett reagálvaVictorValdes19 írta:hovaÁdám02 írta:Tevez is most odament!![]()
ott van bouba diop is!!!!!!!!!!!!!!!!VictorValdes19 írta:én annak örülnék a legjobban a FULHAM nyerné meg a Premier League-tde most komoly
hovaÁdám02 írta:Tevez is most odament!
Jó igazolás volt.KaboulTottenham
Pato állítólag a Cselzié
Hát tudhatod,h nekem isSharkinho írta:Mondjuk ennek én nem örülnék, mert a kedvenc angol csapatom a Man. Utd.
Yah,mert majd azt hiszik,h yééé itt a verhetettlen Barca,és már le is vonúlnak,így meg 3-0 al a Chelsea az összes meccsSharkinho írta:Nembiztos, hogy behúzzák. A cselzi új, idegenbeli meze ugyanolyan, mint a mi neonsárgánk volt. Az ellenfelek meg fognak ijedni tőlük, és csak nyerni fognak....ozsimiki írta:M.U. behúzza a cuccot!!! Jose papa meg elköltözik,remélem vmi gyengébb csapathoz,ott lehet majd nagy pofájaMint mi a neonsárgába
Nembiztos, hogy behúzzák. A cselzi új, idegenbeli meze ugyanolyan, mint a mi neonsárgánk volt. Az ellenfelek meg fognak ijedni tőlük, és csak nyerni fognak....ozsimiki írta:M.U. behúzza a cuccot!!! Jose papa meg elköltözik,remélem vmi gyengébb csapathoz,ott lehet majd nagy pofája
Hát igen több mint 8000 napja van a Man Utd-nál.Bodi írta:Hát sokat költött a MU,de szükség is volt rá.Csodálkoztam rajta,hogy a tavalyi keretükkel bajnokok lettek,a szezon előtt semmi esélyt nem adtam rá.
Ráadásul elég lett volna egy komolyabb sérülés elöl,és vége lett volna a bajnoki álmoknak.Most még tovább erősödött az eddig is nagyon jó kezdőcsapatuk,ráadásul a kispad is nagyon kemény lett.
Nagyon jól építkezik Ferguson,nálam mindig is ő lesz a világ legnagyobb edzője,több,mint 20 évig edzősködni egy ilyen nagy klubnál nem kis dolog.