Bocs b+,hogy nem jutott eszembe visszaolvasni..nem figyeltem ezt a topicot,csak nekem most tunt fel eloszor..ennyi,sry,hogy erdeklodni mertem majd maskor jobban figyelek..a hszt meg toroljetek.Perrero írta:nehéz visszaolvasni kicsit
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
,,Azt hitted, hogy mi történt."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Köszi szépen!Enrique írta:Ozsimiki, megrefolmáltam a Labrarúgás részleget, megtalálod remélem amit keresel.![]()

Jó lessz így,legalább nem kell majd offolni

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy lehetne-e egy új topicot nyitni a Labdarúgáson belül?
Konkrétan erre gondoltam: A Világ Válogatottjai,vagy Fociválogatottak...
Itt lehetne írni, bármelyik nemzeti csapat eredményeiről,játékáról,pl most is az Eb-selejtezők idején...
Érdeklődnék,hogy lehetne-e egy új topicot nyitni a Labdarúgáson belül?
Konkrétan erre gondoltam: A Világ Válogatottjai,vagy Fociválogatottak...
Itt lehetne írni, bármelyik nemzeti csapat eredményeiről,játékáról,pl most is az Eb-selejtezők idején...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Valóban, köszi, hogy szóltál

[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egy csomó kamureg volt már megint. Azokat törölte Enrique, amúgy csak oldalakat reklámoztakPerrero írta:nem én voltamEnrique írta:Ma történt pár érdekes dolog itt a fórumban, így gondolom ez is ennek a része...
Szerintem kaptál egy privit valakitől, akinek a regjét később, mielőtt elolvastad volna az üzenetet, töröltük.![]()
Ti csak így találomra törölgettek...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Capitá del Barça
nekem 8x elküldte...

Més qué un Club!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Olvass lejjebb.visca el barca írta:hali.
kis segitseg kene.
az e-mail postamban volt 3 uzenetet, hogy itt az eurobarcan vki kuldott 3 privit.
na most én ezt az ertesitot kitoroltema fiokomban, mire itt az euzrobarcan kitorolte az a kapott uziket (eddig nem volt ilyen)
előtudjatok keriteni vhonnan a kapott uziket v bukó?

- visca el barca
- Presidente del Barça
hali.
kis segitseg kene.
az e-mail postamban volt 3 uzenetet, hogy itt az eurobarcan vki kuldott 3 privit.
na most én ezt az ertesitot kitoroltema fiokomban, mire itt az euzrobarcan kitorolte az a kapott uziket (eddig nem volt ilyen)
kis segitseg kene.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Llegenda del Barça
Barcaboy!Barcaboy08 írta:Van egy kis problémám,mivel nem tudok feltölteni képet a nevem mellé szeretnék megkérni minden moderátort,vagy szerkesztőt hogy ha lehet lépjenek ez ügyben.!!!!Köszi előre is!!!Bár már tegnap jeleztem ezt,valamelyik forumon.Közönöttel Barcaboy08
az avatarképpel kapcsolatban ITT találsz információt Enrique első hsz-ben.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemvolt semmi érdekes abban a privátban küldött egy linket ahol sorozatokat lehet letölteni gondolom nem csak nekem.
in to exile
- Barcaboy08
- Jugador d'estrella
Van egy kis problémám,mivel nem tudok feltölteni képet a nevem mellé szeretnék megkérni minden moderátort,vagy szerkesztőt hogy ha lehet lépjenek ez ügyben.!!!!Köszi előre is!!!Bár már tegnap jeleztem ezt,valamelyik forumon.Közönöttel Barcaboy08 

„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ma történt pár érdekes dolog itt a fórumban, így gondolom ez is ennek a része...
Szerintem kaptál egy privit valakitől, akinek a regjét később, mielőtt elolvastad volna az üzenetet, töröltük.
Szerintem kaptál egy privit valakitől, akinek a regjét később, mielőtt elolvastad volna az üzenetet, töröltük.
-
- Entrenador del Barça
Kaptam ma e-mailben egy üzenetet, hogy itt az eurobarcán privát üzenetem érkezett. Be is léptem, és láttam, hogy 1 új privát üzenetem van. Amikor rákattintottam erre, nem jött be semmi, hanem onnantól kezdve megváltozott Nincsen új privát üzeneted-re, és üzenetnek semmi nyoma. Azt szeretném kérdezni, hogy én vagyok a hülye, vagy itt ilyen érdekes dolgok történnek.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
- Silva, az Original Magyar Barca topicot lesd meg.
- Csongor, engedélyeztelek
- Nóbi, egyelőre sajnos még mindig problémák vannak a Wap-szolgáltatással, elnézést kérünk érte, de mihelyst újra üzemelni fog, a főoldalon olvasni fogod. Kitartás.
Üdv Allz
Enrique
- Csongor, engedélyeztelek
- Nóbi, egyelőre sajnos még mindig problémák vannak a Wap-szolgáltatással, elnézést kérünk érte, de mihelyst újra üzemelni fog, a főoldalon olvasni fogod. Kitartás.

Üdv Allz
Enrique
- Nóbi
- Capitá del Barça
sziasztok!
kb egy hónapja tettem fel a kérdést, h mikorra várható, h a honlap wapon keresztül is elérhető lesz. akkor azt mondtátok néhány nap.
változott az oldal elérése, vagy csak egyszerű csúszás van a folyamatban?
köszi!
N
kb egy hónapja tettem fel a kérdést, h mikorra várható, h a honlap wapon keresztül is elérhető lesz. akkor azt mondtátok néhány nap.
változott az oldal elérése, vagy csak egyszerű csúszás van a folyamatban?
köszi!
N
-
- Director del Fútbol
Kedves szerkesztők, illetve modik!
Nem tudom, hogy ki illetékes ebben, de nem látom a Magyar Barcelona topikban a fórum topikunkat, illetve a Zártosztályban sem!!! MIÉRT?
Köszi a segítséget előre is.
Nem tudom, hogy ki illetékes ebben, de nem látom a Magyar Barcelona topikban a fórum topikunkat, illetve a Zártosztályban sem!!! MIÉRT?
Köszi a segítséget előre is.
"Més Cuen un Club"