Ezt mondtam Etoo megvillanhat, s meg is tette a kis kameruni
ezzel az a bibi,hogy már megmondták neki,h idény végén biztos távozik, addig meg biztos marad. elvileg.fanbarca írta:Ez igen benne van a pakliban. Szerintem az Inter továbbmegy és menesztik Van Gaalt.
Hát kb ezzel egyet is értek,bár:daffy írta:bayern-inter 2-4
mu-marseille 4-0
chelsea-köbenhavn 2-0
real-lyon 3-1
Ez az eredmény ugrott be nekem is az első meccs utánS.Agüero írta:Csak én érzem úgy, h a MU ki fog esni?![]()
1-1-el továbbjut az OM.
Úgy legyen!S.Agüero írta:Csak én érzem úgy, h a MU ki fog esni?![]()
1-1-el továbbjut az OM.
Jogos.LG írta: Ez pont a szerdai Schalke-Valencia után?
OFF:Nem szabad atigazolasokrol beszelni nyarig,azert nincs hova irjal....samy85 írta:először is bocs h ide írok, de nem tudtam hogy hova kéne írnom!
Mit gondoltok arról hogy a cesc nem jön tegyük fel, és más után kell bézni, én ever Banegát mondanám!!!
sztem labdabiztos jol lát a pályán jo a testfelépítése, jok a rövidpasszai is védekezni is tud és az egy az egyeket is jól tolja! ezen kívül még kreatív is!
szerintem egyértelműen beleillene a Barcelonába!!!
Egy szó sem esett a Valenciáról.LG írta:?Fecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után?
szép volt sárgák!
Ez pont a szerdai Schalke-Valencia után?
?Fecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után?
szép volt sárgák!
Ezek közül csak a Szpartakkal vitatkoznék. Nem láttam a meccset, de a statisztikák árulkodóak. Folyamatos nyomás alatt volt az orosz kapu. Én képesnek tartom az Ajaxot hogy továbbjusson.csababarca írta:Mai meccsek alapján már van pár,szinte biztosak mondható továbbjutó.
Villareal,Porto,Szpartak Moszkva,Twente. Ezeket 100%ra mondanám.
Dinamo Kyiv meg olyan 80%ra.
Többi meccs még érdekes lehet.
A harmadikat pont nem láttam, mert megszakadt a net a 90+3. percben. Nem gondoltam volna, hogy más lesz az eredmény, mint 2-2.Fecooo írta:nah a Villarreal beárazza a német ligát is az olasz után?
szép volt sárgák!