A tegnapi derbi tényleg semmi meglepit nem okozott,ilyesmi meccsre számítottam.Jobban féltem ettől a csörtétől,mint a reál ellenitől.Bejött.Gusztustalansági világbajnok a zeszpánnyol,de ezzel olyan tettet hajtottak végre,mint náluk jócskán nagyobb csapatok nem:pontot szereztek ellenünk.Jó kis felkészítés volt ez az inter elleni derbikre,ott is hasonlóan szívélyes playák vannak,uh meg volt a csibészelés ellenük.
Játszottunk egy x-et,na és?Ettől még nem értem ezt az erősödő világvége hanglatot.A reál még le sem játszotta a (papíron) rangadóját este.Akármi is lehet,bár kétlem,h botlanak a blankók.De etől függetlenül még mindig mi maradunk elöl és a világon semmi sincs még elveszve.Rossz látni,h ennyi idő után még mindig bizalmatlanok vagytok a csapatunkkal szemben.Pedig asszem sokszor bizonyították a srácok,h helyén van a szívük/eszük/tudásuk.Igenis meg fogjuk nyerni a bajnokságot.Perec meg egyesével tologathatja fel a pengőket oda ahova gondolom

A pénz nem minden!Amíg minket nem tudnak megvenni,addig a fejük tetejére is állhatnak bíróstól,mindenestől.Ha hozzuk a szintünket -márpedig miért ne hoznánk- akkor igenis behúzzuk mindkét sorozatot.És akkor akár "el is lehet osztvA idén,h ki mit nyerjen",nem tudnak velünk mit kezdeni.
I BELIEVE!
VISCA EL BARCA!