Varatrix írta:Lehet hogy sokak nem örülnek annak ami én gondolok. De szerintem Marquez és Pique játéka sokkal meggyőzőbb, mint tavaly Militoé. (persze azóta változott csapat játéka!) Tizenegyeseket kaptunk miatta... Szerintem egy meccsen kezdenie kéne. Ha jól játszik onnantól nincs kifogásom ellene. De szerintem bizonyítania kell! Nem feltétlen egyből megbízni benne.
Ja, de tavaly ki játszott jól

Puyol és Rafa is igen gyengék voltak a védelemben, a két szélsővédőnkről meg ne is beszéljünk Idén érdekes módon Puyol zseniálisan játszik, Rafára se lehet panasz, a sérülése előtt Abidal is kezdett pörögni, és Zambrotta is jól nyomja új csapatában. Szóval egyátalán nem lehet kiindulni a tavalyi évből, amikor szét volt esve a csapat. De a mostani formákból se lehet....Azért most nagyon nagy formában van a csapat, mindenki nagyon nagy szinten pörög, de nagyon valószinű, h ez nem fog sokáig tartani, mert egy idő után törvényszerű a vissaesés...Nem azt mondom, [auto_cenzúra] leszünk, csak nem fogunk minden meccsen gálázni, szorosabb meccsek lesznek. Majd akkor derül ki, ki mennyire jó játékos, mert MOST nagyon sokan nyujtanak klasszis teljesitmény a csapatból, de ettől függetlenül, kövezzetek meg, de én hiszem, h ebben a csapatban mindenki klasszis lenne. Szóval majd meglátjuk, h szűkösebb időkben ki mit tud.
Militonak nehéz dolga lesz, ha visszatért, eleve egy ilyen sérülés után nehéz újra felpörögni, ráadásul vannak kemény riválisok a posztjára.