Yaya Touré
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Nincs bajom Pep-el, tényleg.. De nem mer kiállni a nép, vagy Touré, vagy bárki szeme elé ?? Mert ilyenről még nem volt szó, h megbeszélték volna négyszemközt, vagy akármi ? Nem minősíteném, mert mindent megnyert ez tény, az első évében, de milyen ember az ilyen... ? Tenném fel a kérdésem, ami persze költői. Legalább álljon elé, álljon a nyilvánosság elé.. Eto esetében is ugyanez volt, akkor modnta csak el hogy mi a szitu, amikor már ott volt a szignó a szerződésen, ez szerintem nem korrekt, annak ellenére, hogy remek edzőnek tartom!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Előttem leírták...Sanama írta:Miért is?Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
De ha így lesz akkor is sok sikert kívánok neki.
Megnyert mindent amit játékos nyerhet,és ezután a padot koptatja.
Pénze annyi van amennyit nem szégyel,ott a testvére,végre játszhat és ha a Cityt megerősítik versenyezhet.
Persze bajnokságtól messze van,de ilyenkor,mikor már megnyert valaki mindent és játszani akar(mert itt nem tud),nem a kupa lesz az elsődleges szempont.
Elmegy küzdeni a 4-5. helyért...esetleg néha egy dobogó?Nagy kihívás.A testvérével meg majd játszhat együtt 30 évesen is...
Ne mondjad,h nem a kupa az elsődleges szempont.Akkor mi?Egy 27 éves sportembernél igenis a kupáknak kell lenni az elsődlegesnek.Nyert Bl-t.És?Nyerjen mégegyet...nem hiszem,h oylan rossz érzés.Küzdjön bajnoki címért vagy akár mi.De egy City...
Mindegy én mondom,h szurkolok neki.Remélem sikeres lesz bárhova is megy.
Senki ne mondja nekem,h a világ legjobb vkp-ját csak a City akarja leigazolni...Sok választása van?
Sajnálom,h így alakult.Nagy kár érte.Hajrá bárhol is köt ki!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
100%-ban adom az előttem szólók írásait!!
nem hiszem h ennyire vak lenne a nép............. és még a tűzfészek melletti katalánok is azt szeretnék h maradjon. szóval én ezért nem rétem ezt....
talán nem hiába mondják 'néhányan'(...) h elüldözik őt; de azt már nem mondom h ez kinek az érdeme.....................................................
én megértem Yaya-t nagyon is mert MÉLTATLAN ahogy vele bánnak és semmibe veszik; ill. h nem kapja meg a kellő játékpercet a pályán. de hát...
nagyon szeretném h maradjon ez KULCSFONTOSSÁGÚ döntés lehet a jövőben!!
én reménykedek.........!!!
nem hiszem h ennyire vak lenne a nép............. és még a tűzfészek melletti katalánok is azt szeretnék h maradjon. szóval én ezért nem rétem ezt....
talán nem hiába mondják 'néhányan'(...) h elüldözik őt; de azt már nem mondom h ez kinek az érdeme.....................................................
én megértem Yaya-t nagyon is mert MÉLTATLAN ahogy vele bánnak és semmibe veszik; ill. h nem kapja meg a kellő játékpercet a pályán. de hát...
nagyon szeretném h maradjon ez KULCSFONTOSSÁGÚ döntés lehet a jövőben!!
én reménykedek.........!!!
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... 87򸹕
de nézzétek meg a kommenteket!!
Senki sem akarja eladni, viszont 10ből 2 megérti, hogy elmegy.. írják is... de 10/8 pedig marasztalja, és Pep-et okolja.. áá.. senki, a világon senki se akarja elveszteni Tourét... Pep, mégis elüldözi.... Oké, hogy 6 cím az első évben, meg stbstb...de azért.. a világ legjobbját ne adjuk már el :S
de nézzétek meg a kommenteket!!
Senki sem akarja eladni, viszont 10ből 2 megérti, hogy elmegy.. írják is... de 10/8 pedig marasztalja, és Pep-et okolja.. áá.. senki, a világon senki se akarja elveszteni Tourét... Pep, mégis elüldözi.... Oké, hogy 6 cím az első évben, meg stbstb...de azért.. a világ legjobbját ne adjuk már el :S
igazad van nagyon sajnalom touret szerintem jovore megnezhessuk hogy rohangalnak at a kozeppalyankonRivaldinho írta:Csak nehogy ő legyen a mi Makeléle-nk.. Az évtized elején eladták, azóta semmit se nyertek a Blancók... Most mi készülünk eladni, a világ egyik, ha nem a legjobb vkp-ját.. Ááh, nem értem.. Oké, Busi jól fejlődik tényleg, Seydou sokat rombol, robotol, de... Sztem Touré egyesíti mindkét játkos kvalitásait. Remekül ér fel, jól cselez, benne van még a fejlődés lehetősége is, és ha kell rombol is! Több poszton is bevethető, több poszton is a világ legjobbja lehetne... nem értem, nem értem...
Szerintem, nyugodtan mondhatom hogy : Viszlát Szikla, sok sikert....![]()
- albicelesteX
- A Vadász
Tuti a távozása!Sok sikert Yaya!Mindig örömmel és szeretettel gondolok majd Rád!Örülök,hogy a csapat tagja voltál és hogy Fc Barcelona játékosként mindent megnyertél!!!Visca Yaya Touré!
http://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI
http://www.youtube.com/watch?v=D6RaU9n4ZuI

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Csak nehogy ő legyen a mi Makeléle-nk.. Az évtized elején eladták, azóta semmit se nyertek a Blancók... Most mi készülünk eladni, a világ egyik, ha nem a legjobb vkp-ját.. Ááh, nem értem.. Oké, Busi jól fejlődik tényleg, Seydou sokat rombol, robotol, de... Sztem Touré egyesíti mindkét játkos kvalitásait. Remekül ér fel, jól cselez, benne van még a fejlődés lehetősége is, és ha kell rombol is! Több poszton is bevethető, több poszton is a világ legjobbja lehetne... nem értem, nem értem...
Szerintem, nyugodtan mondhatom hogy : Viszlát Szikla, sok sikert....

Szerintem, nyugodtan mondhatom hogy : Viszlát Szikla, sok sikert....

- westerngom
- Entrenador del Barça
- noss, talán akkor lehetne "picsorogni"! Elvégre itt a történet vége!
Ismét elüldöztünk egy - a posztján a világ legjobbja - játékost, a keretből!
Nincsenek szavak..........
Ismét elüldöztünk egy - a posztján a világ legjobbja - játékost, a keretből!
Nincsenek szavak..........
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Sok választása van? Innen elüldözik, hülyének nézik. Ott van a bátyja, sztem egy álma, hogy vele játszhasson együtt. Talán korábban nyilatkozta is.Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
A menedzserét meg már igen kedvem lenne jól megrugdosni, elképesztő egy kukacoskodó ember. Bár sztem az ár tökmind1 már, így is vicc az egész, egész világ rajtunk röhöghet amúgy is, No.1 vkp-t elengedni..
Sok spanyol embert se értem.. hülye egy világ ez..
Sztem már eszébe jutott ez a remek és nagyszerű ötlet.menczel írta: Csak kérlek istenem nehogy Pep eszébe jusson leigazolni Mascheranot!!

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Miért is?Bányász írta:Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...
Megnyert mindent amit játékos nyerhet,és ezután a padot koptatja.
Pénze annyi van amennyit nem szégyel,ott a testvére,végre játszhat és ha a Cityt megerősítik versenyezhet.
Persze bajnokságtól messze van,de ilyenkor,mikor már megnyert valaki mindent és játszani akar(mert itt nem tud),nem a kupa lesz az elsődleges szempont.
Azért Yaya is megér egy misét. Elmegy egy európa-ligában induló csapathoz... Úgy néz ki a pénz mellett tette le a voksát :S
Egyáltalán nem örülök hogy elmegy, főleg úgy hogy Cesc érkezése se biztos(de legalábbis az arsenal mégtöbb pénzt tud kisajtolni belőlünk). Viszont 30 millio alatt nem is tárgyalnék a cityvel, rohadásig vannak lovéval.
Csak kérlek istenem nehogy Pep eszébe jusson leigazolni Mascheranot!!
Egyáltalán nem örülök hogy elmegy, főleg úgy hogy Cesc érkezése se biztos(de legalábbis az arsenal mégtöbb pénzt tud kisajtolni belőlünk). Viszont 30 millio alatt nem is tárgyalnék a cityvel, rohadásig vannak lovéval.
Csak kérlek istenem nehogy Pep eszébe jusson leigazolni Mascheranot!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Igazából szerintem Ő se normális ha elmegy a Citybe...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure

Bojanék biztos nem örülnek a jelenlegi helyzetnek

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Remélem olyan helyre fog kerülni ahol megbecsülik és tisztelni fogják. Rendszeres játéklehetőséget kap, és vezér lesz mint nálunk. Úgy cselez majd a kb 190 centijével, mint egy brazil és olyan stabil lesz a kp.-n mint egy igazi hatalmas Szikla. Ezek mellett pedig küzdjön úgy, ahogy tette mindig, még gerinc sérvvel is anno, mint nálunk.
Most már feladtam, hogy megértem miért kell neki elmennie, de lehet így a jó.. bár nem értem, hogy amikor van egy világ legjobb vkp nálunk, miért akarunk megválni tőle, de ezek olyan dolgok, amire sose kapunk választ.. Neki nem a fizetés volt a gond, nem hisztizett a milliókért, ő csak játszani szeretett volna.. Kár, hogy ez lett, szinte biztos elhagyja ezt a csodálatos csapatot.
Mérhetetlenül szomorú vagyok, és rettentően nem értem ezt az egészet, számomra akkor is ő lesz a Number 1.
Remélem a MU-ba fog menni, jobban kedvelem azt a csapatot, ott igazi vezér lehet a Szikla. Pepnek pedig ezt a döntését jó ideig megfogom jegyezni, a sok cím és eredmény mellett ezek igen nagy értetlen fekete pontok maradnak. Samu után újabb hatalmas kedvenc fog elmenni, "csak"..
Most már feladtam, hogy megértem miért kell neki elmennie, de lehet így a jó.. bár nem értem, hogy amikor van egy világ legjobb vkp nálunk, miért akarunk megválni tőle, de ezek olyan dolgok, amire sose kapunk választ.. Neki nem a fizetés volt a gond, nem hisztizett a milliókért, ő csak játszani szeretett volna.. Kár, hogy ez lett, szinte biztos elhagyja ezt a csodálatos csapatot.

Remélem a MU-ba fog menni, jobban kedvelem azt a csapatot, ott igazi vezér lehet a Szikla. Pepnek pedig ezt a döntését jó ideig megfogom jegyezni, a sok cím és eredmény mellett ezek igen nagy értetlen fekete pontok maradnak. Samu után újabb hatalmas kedvenc fog elmenni, "csak"..
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
jó lenne ez ügyben megismerni a teljes igazságot, de azt soha nem fogjuk megtudni... szerintem Yaya benne van a világ 5 legjobb védekező kp-a között! nem szabadna őt elengedni! ha már a 'birtokunkban' van 1 ilyen szintű játékos!!! talán az van a háttérben, hogy mivel nem játszik annyit amennyit szeretne, ezért bontja az öltözői hangulatot és ezt Pep nem vállalja be. a furcsa az, hogy az előző szezonban zseniálisan játszott és nagyon nagy érdemei voltak a triplázásban (pl. a Bl döntőben hibátlanul játszott középső védőt) és hirtelen sokat esett vissza a ranglétrán Pepnél. na ezt lenne jó tudni, hogy miért történt így... !?
- Capon
- Llegenda del Barça
A legkézenfekvőbb megoldás számára ha tényleg elmegy akkor a MU lenne. Nem akarok megbántani egy MU szurkolót sem de abba a csapatba milyen emberek játszanak az valami hihetetlen. Sir Alkesz hihetetlen milyen eberekből tud csapatot összerakni. nem kedvelem az öreget de ezt elvitatni nem lehet tőle.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Ha Touré elmegy akkor a 3 csapat közül nagy kérdés, hogy melyiket fogja választani: MU, Chelsea vagy a City!
City: Ide 2 dolog kötheti. A pénz és a testvére. Nagyon remélem hogy egyik miatt sem fog odaigazolni. Agyon keresné magát és biztos hogy alapember lenne, de nem biztos hogy a legjobb helyen. Szerencsére ő is nyilatkozta hogy a City-be nem kíván igazolni.
Chelsea: Hatalmas konkurenciával kéne számolnia. Ott van Essien, a feltörekvő Mikel stb... A középpályájuk bomba erős, így kétséges hogy mennyire tudna beilleszkedni.
MU: Az ő érdeklődésükről nem igazán lehet hallani. Pedig szerintem megfelelő megoldás lenne számára. Fergie kezei alatt továbbra is világklasszis szintet tudna hozni, és szerintem a stílus is menne neki!
Ezeket nem azért írtam le mert szeretném ha távozna,sőt!
Pusztán ha már távozik akkor okosan tegye azt, ha értitek mire gondolok.
City: Ide 2 dolog kötheti. A pénz és a testvére. Nagyon remélem hogy egyik miatt sem fog odaigazolni. Agyon keresné magát és biztos hogy alapember lenne, de nem biztos hogy a legjobb helyen. Szerencsére ő is nyilatkozta hogy a City-be nem kíván igazolni.
Chelsea: Hatalmas konkurenciával kéne számolnia. Ott van Essien, a feltörekvő Mikel stb... A középpályájuk bomba erős, így kétséges hogy mennyire tudna beilleszkedni.
MU: Az ő érdeklődésükről nem igazán lehet hallani. Pedig szerintem megfelelő megoldás lenne számára. Fergie kezei alatt továbbra is világklasszis szintet tudna hozni, és szerintem a stílus is menne neki!
Ezeket nem azért írtam le mert szeretném ha távozna,sőt!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Jess hmm igazat adok neked az irásodat olvasva.
Hisz mi nem láttunk be a szinfalak mőgé és hát valljuk be a média , sportmédia szinte minden kacsát összehord csak irjon valamit sokszor nem is az igazságot vagy az igazsághoz közeli irást nem tudd eszközölni
Hisz mi nem láttunk be a szinfalak mőgé és hát valljuk be a média , sportmédia szinte minden kacsát összehord csak irjon valamit sokszor nem is az igazságot vagy az igazsághoz közeli irást nem tudd eszközölni
Zsandarova Olga
- Jess
- Jugador del Barça
Nem magyaráztok bele kicsit többet a Yaya ügybe annál mint ami benne van?
Szerintem ennyire nem bonyolult. Tudom hogy sokan szeretnek összeesküvés elméleteket gyártani, de szerintem nem ennyire bonyolult. Szerintem vagy az lehet hogy Pepp valami okból nem bírja Yayat (mert az nem lehet hogy nem látja hogy mennyire jó) és ezért nem játszatja. Vagy pedig az, hogy jobban szeret saját nevelésre építeni, és ezt akarja erőltetni. (Az sem kizárt hogy Busi azért játszott többet mert Pepp azt akarta hogy lekerüljön a VB-be). A probléma szerintem az, hogy nem Yaya intézi a dolgait Peppel, hanem az ügynöke "ugat" helyette. Ami szítja a feszültséget, (amúgy sem egy nagyon szimpatikus emberke). Az lenne a megfelelő, ha Yaya ezt az ügyet Peppel beszélte volna meg, és ha ez sem megy akkor fordult volna az ügynökéhez (ill. a Barca vezetőségéhez). De mivel ez nem így történt, szerintem nem fog itt maradni. Sajnos.... bár biztos vagyok benne hogy a csapat nem fog "elveszni" csak azért mert ő elment, érezhető lesz hogy nincs itt ( bár ha azt vesszük, hogy idén sem játszott annyit), de nem fogunk belehalni. A Barca nem Yaya-ból áll, és nem tőle függ a siker. Nyilván sokat hozzátesz, mert nagyon jó játékos, de ha nem akar maradni, illetve nem kap játékperceket akkor inkább menjen. Se nekünk, se neki nem jó ha csak a padot koptatja. Ennél ő többet érdemel.
Szerintem ennyire nem bonyolult. Tudom hogy sokan szeretnek összeesküvés elméleteket gyártani, de szerintem nem ennyire bonyolult. Szerintem vagy az lehet hogy Pepp valami okból nem bírja Yayat (mert az nem lehet hogy nem látja hogy mennyire jó) és ezért nem játszatja. Vagy pedig az, hogy jobban szeret saját nevelésre építeni, és ezt akarja erőltetni. (Az sem kizárt hogy Busi azért játszott többet mert Pepp azt akarta hogy lekerüljön a VB-be). A probléma szerintem az, hogy nem Yaya intézi a dolgait Peppel, hanem az ügynöke "ugat" helyette. Ami szítja a feszültséget, (amúgy sem egy nagyon szimpatikus emberke). Az lenne a megfelelő, ha Yaya ezt az ügyet Peppel beszélte volna meg, és ha ez sem megy akkor fordult volna az ügynökéhez (ill. a Barca vezetőségéhez). De mivel ez nem így történt, szerintem nem fog itt maradni. Sajnos.... bár biztos vagyok benne hogy a csapat nem fog "elveszni" csak azért mert ő elment, érezhető lesz hogy nincs itt ( bár ha azt vesszük, hogy idén sem játszott annyit), de nem fogunk belehalni. A Barca nem Yaya-ból áll, és nem tőle függ a siker. Nyilván sokat hozzátesz, mert nagyon jó játékos, de ha nem akar maradni, illetve nem kap játékperceket akkor inkább menjen. Se nekünk, se neki nem jó ha csak a padot koptatja. Ennél ő többet érdemel.
Barcelona, jewel in the sun!
Az összeesküvés-elméletet néhányan saját szintjükön lereagálták. „ menczel” egy Seat munkás szemszögéből, csakhogy itt nem olajcsere szinten mennek az ügyletek. Persze az is lehet, hogy jobb 25 M-t kapni Ronaldinhoért, mint a dupláját – tisztakezű Berlusconiról álmodni sem mernék semmi helytelenséget. Azt meg a vak is látja, hogy Ibra alsó hangon üti a 100 millát – kár, hogy ennek a feléért lenne azonnal átadó, a transfermarkt.de szerint Eto’o meg kiűzetéséig épp annyi gólt lőtt a Barcában, mint az utána következő 5 legeredményesebb játékos – Ronaldinho, Messi, Henry, Xavi, Bojan – együttvéve. Az meg ugye végképp elgondolhatatlan, hogy Laporta politikai karrierjének ugródeszkájául használná a Barcát, nyilván Pep is csak tréfából sajtó-tájékoztat katalánul Kazanyban, amit ott a kutya sem ért. Bámulsz, hogy mi van, nézel, mint a moziban - énekli erre az Omega.
„ Rumig” legalább addig eljutott, ha nem is egyetértőleg, hogy az Abidal-Toure kettős együttes játékánál mintha jobb lenne a védelem. Tehát a védelem, és ez itt a bökkenő. Mert Yaya úgy tartja, és nem is alaptalanul, hogy képességeit leginkább támadó középpályásként tudja érvényesíteni. Pepnek - meg a csapatnak – védő-szűrőként volna rá szükség, de nagyon. Ha ők ezt meg tudnák egymással beszélni, és Yaya, ha nem is támadóként, de alapember lenne a csapatban, a többletjátékkal a szerződésbeli plusz prémiumhoz is hozzájutna, amivel az ügynöke is mindjárt másként beszélgetne. Főleg most, hogy Cesc ügye kissé bonyolódik, nem is annyira elképzelhetetlen egy ilyen megegyezés. De túl sok reményt nem fűzök hozzá.
„ Rumig” legalább addig eljutott, ha nem is egyetértőleg, hogy az Abidal-Toure kettős együttes játékánál mintha jobb lenne a védelem. Tehát a védelem, és ez itt a bökkenő. Mert Yaya úgy tartja, és nem is alaptalanul, hogy képességeit leginkább támadó középpályásként tudja érvényesíteni. Pepnek - meg a csapatnak – védő-szűrőként volna rá szükség, de nagyon. Ha ők ezt meg tudnák egymással beszélni, és Yaya, ha nem is támadóként, de alapember lenne a csapatban, a többletjátékkal a szerződésbeli plusz prémiumhoz is hozzájutna, amivel az ügynöke is mindjárt másként beszélgetne. Főleg most, hogy Cesc ügye kissé bonyolódik, nem is annyira elképzelhetetlen egy ilyen megegyezés. De túl sok reményt nem fűzök hozzá.
- Szed
- Barça B
Yaya hatalmas tanár, a pótlása majdhogynem lehetetlen. Az ahogy megtartja, megjátsza a labdát, és közben elnyomhatatlan mint egy középkori csatamén, az egyszerűen fantasztikus. Ha elengedjük, szerintem rendesen csökkennek az esélyeink a jövő évi címek elnyerésére.
All My Best Friends Are MetalHeads
Akkor pisiljZsolti írta:én esküszöm bokán h*gyozom magam ettől a nőtől....ekkora ökörségeket hogy lehet írni????Zsando írta:erre csak annyit tudok mondani Yaya szintü játékost bármikor lehetb potolni

De tudod kis pénz kis foci , nagy pénz nagy foci és a Barcának van pénze és igy bárki potolható, amig van keret és kereslet

De inkább Keita és Chygi mint Yaya menjen el
ui: Ha néha furcsán fejezném ki magamat bocsánat előre is , de gyorsiráskor mivel nem vagyok magyar hamar félregépelek és kifejezéseket rontok el
Zsandarova Olga
Idén is fontos szerepet szánt neki... Akkor inkább menjél YayaA Barcelona nem szeretné eladni Touré Yayát, sőt Josep Guardiola terveiben nagyon is fontos szerepet játszik az elefántcsontparti, ám a katalán mester úgy gondolja, ha Touré nem boldog, úgy inkább távozzon
Mourinho akarja vinni Essient,és akkor ott a hely Tourenak a Chelseaben.
Nagyon egyetértek ezzel. A leglényegesebb dolgokat kimondtad.barcalaci84 írta:Adjunk hálát a jó Istennek !
Úgy látom kezd megosztott lenni a fórum a a Yaya - Sergi dologban...
Yaya valóban az egyik legjobb vkp , de Busi is több mint meggyőző teljeístményt tud lerakni az asztalra, ami a jövőt tekintve igazán előremutató....
A Barcaba jelenleg egy hely van vkp posztra , és ezen két kiváló játékosnak kell , ill. kellett osztoznia...
És a legfontosabb , hogy Busival imád együtt játszani a "csapat gerince" (mint az pl Messi nyilatkozatából kiderült)...
Ha el tudja fogadni Yaya ezt a szerepkört ( azért itt nem egyértelműen csak csere, sőt)akkor mindenki boldog , de ha nem akkor elveszítettünk egy kiváló labdarúgót, de a csapat szárnyalni fog nélküle is tovább...
Egyébként a legnehezebb azt elfogadni itt, hogy egy csapat (amikor szó szoros értelemben csapatról beszélünk) nem különálló egységek összekapcsolódása, hanem egy jól működő egész. Ennek működését egy kívülálló, laikus néző nem tudja átlátni. És hiába látja azt, hogy egy különálló egység (Yaya Touré) pompásan játszik, ha mégsem azt játssza, amit az edző elvár tőle, illetve amit a csapat játéka megkíván. Mindezt én is laikusként írom, mert nekem is max. csak ötleteim/tippeim vannak arra, hogy miért nincs annyira favorizálva Touré.
Mindenesetre az már tényleg nem véletlen, amikor Messi is inkább Busquets-et említi meg a középpálya tagjaként... Egyébként csomó olyan dolog van, ami nem véletlen, csak mégis úgy van beállítva itt a fórumon

- neobarca
- Director del Fútbol
Irónia ide-oda Touré szerintem sem pótolhatatlan... Nagyon szeretem a játékát és nagyon hiányozna ha elmenne de ha menni akar akkor nem kell visszatartani!
Sokkal nagyobb sztárok is hagyták már el a Barcát és akkor sem dőlt össze a világ. Manapság már mindenki pótolható! SAJNOS
Sokkal nagyobb sztárok is hagyták már el a Barcát és akkor sem dőlt össze a világ. Manapság már mindenki pótolható! SAJNOS