jó akkor mondj jót ma xaviról,iniestáról,messiről,alvesről jobbak ma eddig mint henry?:D vicc vagy...Andris írta:Én szívesen vállalom a 15 éves vezér-divatszurkoló szerepét, ha cserébe nem a véleményemért szurkálódtok, hanem rámutattok a pozitívra Henry mai játékában.
Thierry Henry
leírjátok, h mennyire gyenge Henry, de tudjátok mi a borzalmas?
a "tridentéből" még nála van a legtöbbet a labda, legalább ő megpróbál veszélyt teremteni a kapu előtt.
Messinek volt 1 ígéretes lövése, azon kívül el van tűnve teljesen.
Ibra vhol a félpályánál bóklászik, kb 40-50-60 m-re a kaputól=>így nulla.
nem mondom, Titi tényleg gyenge, de azért vegyétek észre legalább azt a kevés pozitívumot, ami jelenleg a szememben Zlatan és Leo fölé emeli...
nem akarok vitázni senkivel, én így látom...
a "tridentéből" még nála van a legtöbbet a labda, legalább ő megpróbál veszélyt teremteni a kapu előtt.
Messinek volt 1 ígéretes lövése, azon kívül el van tűnve teljesen.
Ibra vhol a félpályánál bóklászik, kb 40-50-60 m-re a kaputól=>így nulla.
nem mondom, Titi tényleg gyenge, de azért vegyétek észre legalább azt a kevés pozitívumot, ami jelenleg a szememben Zlatan és Leo fölé emeli...
nem akarok vitázni senkivel, én így látom...
- Andris
- Adminisztrátor
Én szívesen vállalom a 15 éves vezér-divatszurkoló szerepét, ha cserébe nem a véleményemért szurkálódtok, hanem rámutattok a pozitívra Henry mai játékában. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
messi70 írta:ab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.
persze hogy kihúzott minket:) és akkor azok akik most fikáznak abban az időben meg istenítették ez mindig így van

én akkor is barcás vagyok ha az intertoto kupában kell indulni mer ien is volt:D
- Andris
- Adminisztrátor
Ezekre hiába érkezne Ibra sajnos. Amellett hogy ez sose volt játékelemünk felépülő támadás esetén, max kontráknál, ezek a labdák mégcsak az ötösre sem érkeznek. A kapusnak is szinte hátrafelé kell lépni értük.
Messi teljesen középpályára vonva játszik Mikaos, nemtom feltűnt-e, Ibrahimovic pedig amíg kintvolt balszélen, pontosan azt választotta mindig, amit Henry nem. Támadás építést. Emellett egy labdát nem tudnak megszerezni tőle.
Persze amíg impotens a csatársor, lehet mindenkire mutogatni, de jelen pillanatban a francia az egyetlen aki jobbanszeret az alapvonalig loholni egy szögletért. Hátha néha sikerül.
Messi teljesen középpályára vonva játszik Mikaos, nemtom feltűnt-e, Ibrahimovic pedig amíg kintvolt balszélen, pontosan azt választotta mindig, amit Henry nem. Támadás építést. Emellett egy labdát nem tudnak megszerezni tőle.
Persze amíg impotens a csatársor, lehet mindenkire mutogatni, de jelen pillanatban a francia az egyetlen aki jobbanszeret az alapvonalig loholni egy szögletért. Hátha néha sikerül.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Director del Fútbol
Persze az egész tényhez hozzátartozik, hogy valaki beteszi a csapatba és adja neki a lehetőségeket töménytelenül. Aztán persze az is egy másik fejezet lehetne, hogy vesszük a minőségi védőket 25 milkáért, de a Rijkaard-éra végén már látható volt, hogy balszélső kell, helyette 25-ért vettünk egy szükségtelen űrembert, aki úgy teljesít, mint a 20 hónapot kihagyó Milito az első meccsén.
Szóval vannak itt gondok. Persze ha megy a csapatnak nem ennyire kirívó, de ma borzasztó nézni ezt a francia gyereket, aki balszélsőnek próbál mutatkozni. Rettenetes.
Szóval vannak itt gondok. Persze ha megy a csapatnak nem ennyire kirívó, de ma borzasztó nézni ezt a francia gyereket, aki balszélsőnek próbál mutatkozni. Rettenetes.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Egyet ertek veled abszolut!!!!!!!!!!!ab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.
Meg nem is guszta dologab1daL írta:Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.

De ez itt nálunk szokás. Nem tudom, hogy más kluboknál is.
Ahhoz képest, hogy Messi és Ibra mit csinálnak a csatársoban....vagy az egész csapat... természetesen csak Henrynak kell kapni az oltást

szerk.: de tényleg vegye már észre magát az a pár ember

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mikaos 2010.01.13. 23:01:20-kor.
Ja igen Gekkodan, én is erre írtam.
Még ha van rajta ember, elnézem,hogy ballal nem tud mást meghúzni.
De mikor senki nincs rajta, akkor is ugyanezt csinálja, felidegesít nagyon
))
Még ha van rajta ember, elnézem,hogy ballal nem tud mást meghúzni.
De mikor senki nincs rajta, akkor is ugyanezt csinálja, felidegesít nagyon
Ami nem megy , erőltesd5.szörre már inkább hoztam egy széket.

-
- Jugador del Barça
Azon nem gondolkoztatok még el, hogy egy beadásra érkezni is kell? Ibra állandóan ott áll a 11-es pont közelében, mit gondol, hogy Henry az alapvonalról egy védővel a nyakán majd odateszi neki? Vicc az egyész!
- ab1daL
- Director del Fútbol
Még jó hogy Henry nem olvassa a fórumot.
Szegény gyerek amit itt kap. Tavaly bezzeg párszor kihúzott a csávából minket. Persze lehet kritikusnak lenni, de én képtelen lennék rá hogy az imádott klubom játékosait fikázzam. Max idegességből, de 10 perc után bánnám minden szavam.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Andris
- Adminisztrátor
Megpróbáltam felugrani, és elérni a könyvet a szekrény tetején.
Aztán megint.
És harmadszorra se sikerült.
5.szörre már inkább hoztam egy széket.
Aztán megint.
És harmadszorra se sikerült.
5.szörre már inkább hoztam egy széket.
- József Attila
- József Attila
Ja. Meglepi a kapusnak. Bepattan. Ha bejön a kapus kész a meccsen.
-
- Director del Fútbol
Bebikázza a lasztit, tipikusan olyan, mint az általános iskolai grundfoci, amikor meghúzza valaki a szélen és belövi középre, hátha valamelyik kópét eltalálja. Céltalanul, agytalanul, csak úgy dirr be. Soha nem tudott beadni.Sanama írta:Mit csinált? lemaradtam...Andris írta:Meg tudja valaki magyarázni ezt?
Ilyet miért csinál egy fejlett gondolkodásra képes ember?
Azon röhögök,hogy már 5méterre volt az alapvonaltól nem volt rajta senki, mit cisnáL? balla a kapus kezébe...
Rettentően idegesít a csávó. Bojan vagy Pedro fél lábbal is többet nyújt a helyén.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Mit csinált? lemaradtam...Andris írta:Meg tudja valaki magyarázni ezt?
Azon röhögök,hogy már 5méterre volt az alapvonaltól nem volt rajta senki, mit cisnáL? balla a kapus kezébe...
- Andris
- Adminisztrátor
Meg tudja valaki magyarázni ezt?
- József Attila
- József Attila
Igazad van, az utóbbi két meccsen meghatározó volt Henry játéka és javul az év elejéhez képest, nem ezt vitatom. Csak azt, h szerintem a bal szélen jobban teljesít Bojan, ez derült ki a tegnapi meccsen. Középen teljesen súlytalan, sokszor megelőzik, elnyomják, helyzetkihasználása gyenge, viszont (szélsőnek) gyors, jól lát a pályán, jól cselez lendületből (ez pl. Pedroból hiányzik). A vak is látja, alkalmasabb arra a posztra. Henry-n valóban sokat lendítene egy-két gól, mert meccsek óta benne van a lábában. Kijöhetne már....chrisnagy13 írta:Ennek a Barcának nagyon rossz lenne, ha nem lenne Henry. Tegnap magában annyit futott, mint a középpálya összesen. Bojant Ibra helyett kell többet játszatni, ez a tegnapi meccs után világosan kiderült.recrea írta:Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.
(Off: Nem akarlak kijavítgatni, csak egy jó tanácsot adni: mielőtt elküldöd a hsz-ed, olvasd el még egyszer és javítsd ki benne a hibákat + használj írásjeleket.)
-
- Jugador del Barça
basszus télleg nincs benne egy darab sem!Fecooo írta:csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
ez igen, nagyszerű "mondat", leszámítva, h értelmetlen.
1. tele van hibákkal
2. írásjelek nélkül...

"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
-
- Jugador del Barça
Ennek a Barcának nagyon rossz lenne, ha nem lenne Henry. Tegnap magában annyit futott, mint a középpálya összesen. Bojant Ibra helyett kell többet játszatni, ez a tegnapi meccs után világosan kiderült.recrea írta:Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.
(Off: Nem akarlak kijavítgatni, csak egy jó tanácsot adni: mielőtt elküldöd a hsz-ed, olvasd el még egyszer és javítsd ki benne a hibákat + használj írásjeleket.)

Bojannal kapcsolatos szólásodhoz kérdezem: láttad Te a tegnapi meccset? Mert szerintem Messi és Puyol mellett ő emelkedett ki a mezőnyből. Én személy szerint Henry helyett többet játszatnám a szélen.csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
Henry-nak kipattan tényleg minden:( De eljön az a periódus mikor minden bepattan:) (Remélem)
csero23 írta:Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
ez igen, nagyszerű "mondat", leszámítva, h értelmetlen.
1. tele van hibákkal
2. írásjelek nélkül...
sztem így, ebben a formában nem kéne erőltetned az okoskodást...
más:
aminek örülök, h Titi küzd, és biztos vagyok benne, h előbb-utóbb megtalálja a góllövő cipőjét. a BL-ben döntő tényező lesz az ő személye

Bojan viszont ismét alátámasztotta a megérzésem: ő inkább való szélsőnek, mint centernek...
Na ezzel én tudnák vitatkozni mert azért mindenki bevalhtja rengeteg meccs dölt el azon h Henry pályán volt és ha már Bojánnál tartunk ő az aki nem ide való Pedró már utolérte és sokkal nagyobb tehetségnek tartom Bojannak nem látttam még olyan meccsen amikor menne neki Pedró meeg mikor pályára lép golt llő vagy passzokt add és Eto'O és Ibra lewhet h nem csapat játéks van aki ezt mondja de sz tem nem így van és a scere meg ebben a klubb 2 klubb egyezett meg nem a játékoson mulik és hjonnan tudjátok h Eto'o több golt rugott volna és ezzel nem me szolni akarom mert imádom eto'o-t csak azért vajukk be nézzünk csak meg eggy inter meccset neki se3m megy annyira fiuk kövessük azért a híreket addig senit ne szoljuk le CSERÓ
Az öreget rég láttam ennyire küzdeni, mint tegnap
Egyszer a saját 16-osunknál szerelt egy tenerifeit 
Azért a kapufáért nagy kár (vagy még inkább Villarreal elleniért...). Illetve azt még mindig sajnálom, hogy Xavi ez évben valamiért nem hajlandó egyszerű ívelésekkel próbálkozni (neki sem, és Ibrának sem), így ez csak Márquezre-Piquére-Alves-re marad egyelőre

Azért a kapufáért nagy kár (vagy még inkább Villarreal elleniért...). Illetve azt még mindig sajnálom, hogy Xavi ez évben valamiért nem hajlandó egyszerű ívelésekkel próbálkozni (neki sem, és Ibrának sem), így ez csak Márquezre-Piquére-Alves-re marad egyelőre