Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem semmi!!! Köszi!!!Master19 írta:Eb aranyköpések!!
Somos Zoli biztos nem közvetíti, az biztos! Ő maga írta nekem az indexen.Lesy írta:Azt már lehet tudni, hogy ki lesz a döntő kommentátora. Gundi+Somos volt a két elődöntőn, szal sztem Egri kapja.
Quim második számú volt, de az Eb előtti héten eltört a csuklója, helyére hívta be Scolari a Porto 34 éves kapusát Nuno Espirito SantotRivaldo11 írta:Na, akkor pont került a szentlélek végére. Az az igazság, hogy furcsállottam is, hogy hogyan kiabálhat ekkora baromságot Knézy az éterbe. Első hallásra kizártam hogy így hívnák a portugál kapust. Ráadásul úgy tudtam, hogy Rui Patricio mellett Quim a harmadik számú kapus, nem Nuno.
Szerintem az m1-es kommentátoro közül ő csinálja a legjobban a dolgokat. Nem szurkol, csinálja amit kell. és eltéveszt 1-2 nevet,de sokkal jobban szeretem hallgatni a hülye beszólásait mint a többi szurkolását...Drigo írta:Szörnyű ez a Gundi. Játékos nevet még nem talált el, véletlenül sem, amikor Lahmot felrúgták vagy 2 méterre a tizenhetos vonalától, akkor tiziért kiabált, szörnyűűűűűűűűűűű
Fúúúúúúúúú dejó hogy nem vagy bíró...fir3bird írta:hát az igaz, hogy sokszor eltéveszti a neveket, de sztem nem egy rossz kommentátor, az a szitu meg tizenegyes volt de sebaj...Drigo írta:Szörnyű ez a Gundi. Játékos nevet még nem talált el, véletlenül sem, amikor Lahmot felrúgták vagy 2 méterre a tizenhetos vonalától, akkor tiziért kiabált, szörnyűűűűűűűűűűű
Valóban szentléleket jelent, és a Benfica mezére Banco Espírito Santo van írva ami Szentlélek Bankját jelenti (kicsit furasneco7 írta:Espirito Santo tudtommal Szentléleket is jelent,de lehet,h tévedek!Amugy meg valóban így hívják a harmadik számú kapust,Nuno Espiríto Santo!:)Rivaldo11 írta:EheheAz eurosport a Portugál-Németet ismétli.
Kis Knézy szerint a Portugálok harmadik számú kapusa Espirito Santo.![]()
![]()
Azt nem tudom pontosan mi az, de egy alkalommal ez a cég volt a Benfica főszponzora-kapus tehát nem lehet.
hát az igaz, hogy sokszor eltéveszti a neveket, de sztem nem egy rossz kommentátor, az a szitu meg tizenegyes volt de sebaj...Drigo írta:Szörnyű ez a Gundi. Játékos nevet még nem talált el, véletlenül sem, amikor Lahmot felrúgták vagy 2 méterre a tizenhetos vonalától, akkor tiziért kiabált, szörnyűűűűűűűűűűű
Rivaldo11 írta:EheheAz eurosport a Portugál-Németet ismétli.
![]()
Azt nem tudom pontosan mi az, de egy alkalommal ez a cég volt a Benfica főszponzora-kapus tehát nem lehet.
Köszi. Eddig úgy tudtam, hogy vmi befektetőcsoportnak is ez a neve, de az tuti, hogy a Benfica mezén láttam már ezt a felíratot. Mindenesetre nem a portugál csapat 3. számú kapusavaLe5 írta:Espirito Santo a wikipedia szerint 1 brazil tartomány a tengerparton.Rivaldo11 írta:EheheAz eurosport a Portugál-Németet ismétli.
![]()
Én az (al)Világival vagyok így. Inkább átkapcsolok egy osztárk vagy német tvre és ott nézem a meccset, mert egyzerűen borzalom amit az művel...Csak a Barca! írta:Hála Isten'! Akkor már rég lerúgtam volna a tv-t a helyéről. Azt a fa.szit egyszerűen nem bírom elviselni. ÁÁÁÁÁÁ...vaLe5 írta:Ebben a témában szerintem Léderer Ákos a favorit... de itt az Eb-n is voltak nagyon jók"Sajnos" Ákosunk itt nem közvetít.
Espirito Santo a wikipedia szerint 1 brazil tartomány a tengerparton.Rivaldo11 írta:EheheAz eurosport a Portugál-Németet ismétli.
![]()
Ahamaxilopez írta:mér és amikor a léderer a vb-n 90-percen keresztül egy fehér csokát a beasleynek nézte majd a mecs végén elnézést kért v az ukrán mecsen gyakran emlegette voronint aki sérüléssel küzdött!nem hiszem
meg volt amikor a beckhamost felrugták és a földön feküdt és monta h ú szegén ashley cole ez fájhatott...