hát az ultraciki lenne....Bodi írta:Nem kapna sok lehetőséget,de félek tőle,hogy minket megszórna.

Szerencsére van egy henrink és föleg egy etonk, higzjétek el, nem egy kaliberüek. Ök ketten többet rugnak majd a realnak.Bodi írta:Nem kapna sok lehetőséget,de félek tőle,hogy minket megszórna.
Én is abban reménykedtem h Zarába megy, de most nagyon úgy néz ki h megszerzik Oliveirát, így pedig nem hiszem h Saviolára szükségük van.Boixos írta:inkább a zaragozából álljon bosszút.noname írta:...A Realnál amúgy se lene kezdő, ha oda megy, az csakis a pénzért és a bosszúért van.
Akkor azert meg nem tudta hogy milyen lehetosegei lesznek. Azt is nyilatkozta hogy mindenkeppen spanyolorszagban szeretne maradni...lionelmessi19 írta:Olyan két hónapja.
De mostmár kezd tisztulni a kép, és kb. csak azért mondta, hogy kaphasson egy jó kis zsíros szerződést a clubtól.
Hát nem kapott.
Ezt kulonben mikor mondta?lionelmessi19 írta: Szerintem meg a Nou Camp közönsége még jobban, sokkal sokkal jobban ki van hegyezve az ilyen dolgokra, mint mi...
Mert ha nem mondta volna amit mondott... de így.
Szégen. Neki, nem a klubnak.
Szerintem meg a Nou Camp közönsége még jobban, sokkal sokkal jobban ki van hegyezve az ilyen dolgokra, mint mi...madmax87 írta:ozsimiki írta:Engem meg igen,és ha Ne Addj Isten Madridba megy,akkor pár tízezer BArcást még fog is,majd meglátod,hallod a Nouban,a ReAl ellenna majd meglátjuk ha bekövetkezik mert szerintem senki sem fog fujjolni mondom ha bekövetkezik!!!
ozsimiki írta:Engem meg igen,és ha Ne Addj Isten Madridba megy,akkor pár tízezer BArcást még fog is,majd meglátod,hallod a Nouban,a ReAl ellen
Szóval Téged nem zavarnak az ilyen kijelentések akkor,értemvarga tamás írta:ozsimiki: sokan mondtak már sokmindent. Chivunak 3 hét alatt kb. a fél Európa a kedvenc klubja volt. Henry is nyilatkozta tavaly, amikor meghosszabbította a szerződését, hogy az Arsenalból kíván nyugdíjba vonulni, most meg a Barcelona játékosa.
Saviolát én sem tudom nem szeretni, az egyik kedvenc játékosom marad továbbra is, csak - ha igaz a realos hír - klubszinten nem fogok neki szurkolni, de mint argentin, továbbra is a kedvencem marad.
Olyannal nem vitatkozom,aki még a tényeket sem ismeri! Könyörgöm,olvastad a nyilatkozatait nemrég? "Nem árulom el a BARCÁT,nem megyek Madridba" vmi hasonlót mondogatott....akkor ezekután mi a fa**,ha nem a közönsége elárulása??? Vagy neked ez a normál? ha vki vmit mondd,utána meg nem azt csinálja? Főleg egy ekkora közönségkedvenc...madmax87 írta:Dehogy támadja hátba a közönséget ezt honnét veszed? Az ilyeneket anyira nem szeretem olvasni mit tesz ö ellenük vagy bárki ellen ....ö egy focista és az a dolga hogy focizzon elmondta imádja a barcelonát és öt is szeretik a szurkolok nem érzem ezt hátba támadásnak ha elmegy a madridba! Amugy ha a madridnak kell és ott jáccani is fog akkor menjek csak oda ennyi!!!ozsimiki írta:Szóval te lefo*od,h a közönségét hátbatámadja,mert olyat nyilatkozott,h nem megy oda sosem![]()
Nem értitek meg,h a vezetőséggel így nem csesz ki,annál inkább a szurkólóival....
Én ezzel akkor sem értek egyet!Aki valaha a Barcánál játszott,és szerették itt,és elméletileg ő is szeretett itt,akkor ha a Reál az egyetlen csapat a világon akkor se menjen oda!Egyszerűen csak azért mert ősi rivális..Amíg a barcáért élt-halt elmondta h ő soha nem megy madridba..most meg nem tudom kivel akar kicseszni,de oda akar menni.Az biztos hogyha odamegy elsősorban magával fog kitolni,az meg ugyebár neki sem éri meg.És nem hiszem,hogy egyeteln egy csapatnak sem kell Spanyolországban a Reálon kívül 1ingyen igazolható focista.Én megvenném!madmax87 írta:Dehogy támadja hátba a közönséget ezt honnét veszed? Az ilyeneket anyira nem szeretem olvasni mit tesz ö ellenük vagy bárki ellen ....ö egy focista és az a dolga hogy focizzon elmondta imádja a barcelonát és öt is szeretik a szurkolok nem érzem ezt hátba támadásnak ha elmegy a madridba! Amugy ha a madridnak kell és ott jáccani is fog akkor menjek csak oda ennyi!!!
Dehogy támadja hátba a közönséget ezt honnét veszed? Az ilyeneket anyira nem szeretem olvasni mit tesz ö ellenük vagy bárki ellen ....ö egy focista és az a dolga hogy focizzon elmondta imádja a barcelonát és öt is szeretik a szurkolok nem érzem ezt hátba támadásnak ha elmegy a madridba! Amugy ha a madridnak kell és ott jáccani is fog akkor menjek csak oda ennyi!!!ozsimiki írta:Szóval te lefo*od,h a közönségét hátbatámadja,mert olyat nyilatkozott,h nem megy oda sosem![]()
Nem értitek meg,h a vezetőséggel így nem csesz ki,annál inkább a szurkólóival....
Sharkinho írta:Madridistáról. Elvileg azt nyilatkozta, hogy a Madridba akar játszani.lionelmessi19 írta:Ezt az Adrianosat ugyan honnan veszed?
Ezt az Adrianosat ugyan honnan veszed?danko94 írta:Tök mind1 ha a Real - ba megy ott se lesz lehetősége jáccani........Főleg ha még Adriano is oda megy..
Szóval te lefo*od,h a közönségét hátbatámadja,mert olyat nyilatkozott,h nem megy oda sosemmadmax87 írta:Én nem a nyulunkat fogom utálni hanem megnézem a real meccseit is és szurkolok neki hogy jol jáccon majd annak ellenére hogy folyton kikapnakÁdám02 írta:Hát pedig ha csak ez a két válsztása van sajnos a madridba megy mert nem fog törökországba játszani!És akkor utálni fogom ha madridos lesz!![]()
Nem igazán értem hogy miért kéne öt utálni azért ha odamegy kérdem én mit tett a Barca ellen?? vagy tegyem fel ugy hogy mit tett a Barva saviola ellen na melyik hangzik jobban