Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jaja.Vagy ki kell tiltani az oldalról........bár akkor nem lenne kin derülni....Charlie írta:Ha sokat rosszalkodik akkor a füttyiszorítót rákell tennünk!Nincs mese.Zsolti írta:Ez egy rossz figo10!Charlie írta: figo10 mondtuk már hogy ne regisztráld magad annyi néven!Rossz-Rossz...
C.
C.
Ha sokat rosszalkodik akkor a füttyiszorítót rákell tennünk!Nincs mese.Zsolti írta:Ez egy rossz figo10!Charlie írta:figo10 mondtuk már hogy ne regisztráld magad annyi néven!Rossz-Rossz...real_funghi írta:Erdekes, hogy azt sem tudod, hogy ki vagyok, de az ertelmi szintemet kerdojelezed meg...
Most erre mit mondjak? Inkabb nem folytatom a vitat, mert szerintem veled nem lehet. (Van akivel lehet)
C.
Ez egy rossz figo10!Charlie írta:figo10 mondtuk már hogy ne regisztráld magad annyi néven!Rossz-Rossz...real_funghi írta:Erdekes, hogy azt sem tudod, hogy ki vagyok, de az ertelmi szintemet kerdojelezed meg...
Most erre mit mondjak? Inkabb nem folytatom a vitat, mert szerintem veled nem lehet. (Van akivel lehet)
C.
figo10 mondtuk már hogy ne regisztráld magad annyi néven!Rossz-Rossz...real_funghi írta:Erdekes, hogy azt sem tudod, hogy ki vagyok, de az ertelmi szintemet kerdojelezed meg...
arra értettem, h ne várd azt, h a cselzi ellen borulni fog minden. az eleve reménytelen dolgokra szokták azt mondani, h "ne addig nézz a Napba, amíg ez v az megtörténik", vagy ne addig állj féllábon, vagy ne fogadj rá nagy pénzekben v ne gondolkozz olyan irreálisan, mint egy madridistaBoixos írta:ne addig nézz a napba!real_funghi írta:Milyen viccesek vagyunk ma : )
Varnek en meg azzal : )
Sok meccs lesz meg addig : )
Es nem lesz nektek sem egyenletes a formatok, mint ahogy senkinek sem : )
Eleg, ha ez nalatok pl. a Chelsea ellen jon ki, es mar is borul minden : )
ne addig nézz a napba![/quote]real_funghi írta:Milyen viccesek vagyunk ma : )
Hát igen!!! Ezt a te szintedem nehéz is lenne...real_funghi írta:ezt nem ertem
ne addig nézz a napba!real_funghi írta:Milyen viccesek vagyunk ma : )
En meg ugy tom a 10. helyért nem jár intertoto...Boixos írta:jól van na, azért nem kell annyira elkenődnöd. az intertotóból, ha jól nyomjátok, még be lehet esni az uefa kupábareal_funghi írta:Sajnos =)
Vagyis mi!real_funghi írta:A jo hangulaton azt ertem, hogy nincs vita.
A bajnoksagnak meg csak a fele ment le. Majd ha vege a 38 fordulonak, akkor lehet ertekelni. Egyelore csak azt lehet megmondani, hogy pillanatnyilag ki a jobb.
Boixos írta:biztos örülnek a srácok a dobogós helyezésnek. középcsapatoknál ez nagy szóreal_funghi írta:Madridista.hu-n jo a hangulat.
Boixos írta:biztos örülnek a srácok a dobogós helyezésnek. középcsapatoknál ez nagy szóreal_funghi írta:Madridista.hu-n jo a hangulat.
Engem már nem izgat... Azt csinál amit akar...Rapika írta:Enrique írta:Sztem már le se $.@rj@ a figyelmeztetésket...redlions írta: Szerintem csak figyelmeztetést!![]()
AMúgy érdekes szinfoltja az Eurobarca tagságnak.Ráadásul így ő is Barcás egy kicsit!
![]()
![]()
Ezért is kéne lépni,nem csak fenyegetőzni!
1értelmű célja,hogy felidegesítsen minket!
Gondolom a realiata vagy madridista .hu-hoz hasonló hangulatot akar itt is...
Enrique írta:Sztem már le se $.@rj@ a figyelmeztetésket...redlions írta:Szerintem csak figyelmeztetést!Rapika írta:Sztem figo ezen megnyilvánulása megér egy kitiltást!![]()
AMúgy érdekes szinfoltja az Eurobarca tagságnak.Ráadásul így ő is Barcás egy kicsit!
![]()
![]()
Az utolso tetszett!!!Boixos írta:akkor talán nem, ha figo10 volt a bentlakó, eto'o pedig a látogató.Zsolti írta:Szerintem is.redlions írta: