Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
El fanático
Entrenador del Barça

2009.12.07. 14:10:40

Andris írta:cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
Kép
Kép

Hát, ez nagy volt Andris! :lol:
Kép
giefLove
Jugador del Barça

2009.12.07. 13:57:35

mazon: 2008-ban, Milito kezezése után a Camp Nouban lőtt nekünk tizenegyest, a MU szineiben, ki is hagyta úgy ahogy kell.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.07. 13:57:26

Kép

hétfő,13:20 - Ronaldo kiállítása után, mintegy vigasztalásképp útba ejtette a helyi szoláriumot, ahol is szénné égette aranyat érő lábait. Ennek következtében a Real Madrid újabb 2 hónapig nem számíthat szolgálataira. Az történtekről az érintett nem nyilatkozott, ugyanakkor az újságírók vasárnapi esetről szóló kérdéseire reagálva elárulta, hogy igazságtalannak tartja, mi több, hozzátette: ha már mindenáron lapot adnak neki, az legalább legyen rózsaszín.
Menj a oda, a könnyem csorgott úgy röhögtem!!!, és még mindig tart! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára senkialfonz40 2009.12.07. 14:03:09-kor.
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
recrea
Llegenda del Barça

2009.12.07. 13:37:56

Előre jelzem, hogy férfi vagyok és hetero, de ha felül kitakarjuk és csak könyöktől lefelé nézzük...még el is gondolkodnék. :D :D :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.07. 13:29:53

mazon írta:
csababarca írta:A szánalmas szerintem az kedves madridista kollégák, hogy egy Nou Camp-ban elszenvedett,becsülettel,és jó játékkal 1-0 vereség után a ti überkirály oldalatokon nem az a téma,hogy milyen jól helytálltatok,vagy hogy megszorítottátok idegenben a Barcát.
Hanem napokig Top Storyként a lézerezéses cucc köszönt mindenkire vissza.
Számomra ez sokkal szánalmasabb dolog. Még ha mondjuk egy 11esnél világítottak volna Roncika arcára,és azután kihagyta volna,talán megérteném ezt a dolgot.
De hát mondjuk elvileg, ha Cét akkora ásznak tartjátok, bekötött szemmel is értékesítenie kellene egy tizit, főleg a mi "10osztályú,béna" kapusunkkal szemben :wink:

Úgy hogy, arról hogy ki a szánalmas csak ennyit...
CR mikor rúgott nektek tizit? :roll:

tanuljunk meg szöveget értelmezni mielőtt szemforgatós smilekat írkálunk :wink:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
noname
Llegenda del Barça

2009.12.07. 13:28:19

Fernando írta:Én egyetlen egy dolgot rohadtul nem értek. Egy madridista minek regisztrál ide, egy barcás pedig minek regisztrál a madridistára? Ezt magyarázza már el valaki? A sok szabadidő teszi? Környezetváltozásra van szükség, vagy egyszerűen tényleg nem értem. Nekem miért nem fordult még meg a fejemben? :roll:
Én is be vagyok regelve. Szökőévente írok is 1-2t. :lol: Inkább csak kíváncsi voltam annak idején, de rájöttem h értelmetlen. Mind2 oldalon "elnyomják" a másik oldal szurkolóját. Nehéz a kedvenc csapatodról elfogulatlanul írni, az elfogultságot a rivális irányába pedig egyik oldalon se díjazzák. Ez van!
Van néhány ember, akivel lehet tárgyalni elfogulatlanul, de ritka...
A Fifa egy szégyen
Andris
Adminisztrátor

2009.12.07. 13:25:36

cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
Kép

hétfő,13:20 - Ronaldo kiállítása után, mintegy vigasztalásképp útba ejtette a helyi szoláriumot, ahol is szénné égette aranyat érő lábait. Ennek következtében a Real Madrid újabb 2 hónapig nem számíthat szolgálataira. Az történtekről az érintett nem nyilatkozott, ugyanakkor az újságírók vasárnapi esetről szóló kérdéseire reagálva elárulta, hogy igazságtalannak tartja, mi több, hozzátette: ha már mindenáron lapot adnak neki, az legalább legyen rózsaszín.

mielőtt elkezdenének itt hápogni a kedves madridista kollegák, a rosszindulatomat Ronaldo már bőven a MUban kiérdemelte, csak a topicot döntötte el, hogy most hol játszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2009.12.07. 13:28:56-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
mazon
Barça C

2009.12.07. 13:24:10

csababarca írta:A szánalmas szerintem az kedves madridista kollégák, hogy egy Nou Camp-ban elszenvedett,becsülettel,és jó játékkal 1-0 vereség után a ti überkirály oldalatokon nem az a téma,hogy milyen jól helytálltatok,vagy hogy megszorítottátok idegenben a Barcát.
Számomra ez sokkal szánalmasabb dolog. Még ha mondjuk egy 11esnél világítottak volna Roncika arcára,és azután kihagyta volna,talán megérteném ezt a dolgot.
De hát mondjuk elvileg, ha Cét akkora ásznak tartjátok, bekötött szemmel is értékesítenie kellene egy tizit, főleg a mi "10osztályú,béna" kapusunkkal szemben :wink:

CR mikor rúgott nektek tizit? :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2009.12.07. 13:14:09

Én egyetlen egy dolgot rohadtul nem értek. Egy madridista minek regisztrál ide, egy barcás pedig minek regisztrál a madridistára? Ezt magyarázza már el valaki? A sok szabadidő teszi? Környezetváltozásra van szükség, vagy egyszerűen tényleg nem értem. Nekem miért nem fordult még meg a fejemben? :roll:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Real Madrid 5
Jugador del Barça

2009.12.07. 13:07:38

szajko írta:Hát persze ott a dolgukkal foglakoznak... :lol:
A 6-2 után beregeltem, írtam 1-2 dolgot és az egyik le ku..a anyázott a másik meg fa...opózott, aztán bannoltak is.

Bocs az offért.
Hmm, pont a 6-2 után beregelni... mindenesetre nyílván olyan dolgokat írtál akkor amik feszültséget keltettek ott, és a modiknak pontosan ez a dolguk, hogy az ilyeneket kiszűrjék.
De ha nem így lenne és tudnád idézni amit írtál az jó lenne
100% hogy nem ku..a anyáztak meg fa...opóztak le, modik biztos hogy nem, max pár begőzölt madridista.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.12.07. 13:04:35

A szánalmas szerintem az kedves madridista kollégák, hogy egy Nou Camp-ban elszenvedett,becsülettel,és jó játékkal 1-0 vereség után a ti überkirály oldalatokon nem az a téma,hogy milyen jól helytálltatok,vagy hogy megszorítottátok idegenben a Barcát.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
torotam
Jugador d'estrella

2009.12.07. 12:37:06

Lehet, hogy most én is szánalmas-antimadridistának fogok tűnni, de hétvégén Valencia drukker leszek! :lol:
Visca el BARCA!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.12.07. 12:22:09

reeed_ati írta:
Badi - Moderátor: ......................msn.com; Privát Üzenet
Boixos - Moderátor: ......................hu; Privát Üzenet

De ha csak voltál akkor elnézést kérek, hogy valótlant állítottam.
Ha már nem vagy modi akkor nyugodtan lehet b..zizni. :roll: =D>
Még egyszer bocs :idea:
egyszerűbb lett volna megnézni JELENLEG a fórum kezdőlapjánál minden topikhoz oda van írva,h kik a modik,egyiknél sincs ott Boixos neve már. nem 3 évvel ezelőtt beírt dologgal kell jönni. (az a mi sarunk,h még nem frissítettük,tény) és rangjánál sem volt semmi ilyesmi....

nálatok kismillió nem modi ennél jóval cifrábbakat ír,még olykor a saját csapatáról is,szóval továbbra is inkább az ott történtekkel törődjetek :wink:

u.i.: az a hsz pedig már rég törölve lett,de gondolom nálatok fénysebességgel dolgoznak :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
szbalint88
Jugador del Barça

2009.12.07. 12:11:58

Buitre írta:
Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt
ezt nem vágom, mire/kire érted. A El Clasico előtt ment az adok-kapok mind2 oldalról, nem hiszem, hogy a szócsatában alulmaradtatok volna. A vereség után mindenki csalódott volt, mert - így érezte a madridizmus - a mutatott teljesítmény alapján többet érdemeltünk volna. Ennek ellenére azok a hangok hallatszottak legimkább, amik a vereség ellenére látták a pozitív változást a csapat fejlődésében.
Az Almeria elleni tizi sztem is jogtalan volt, de miután ebben az idényben negatívan áll a mutatónk, ez bőven belefér, és még így is van törlesztenivalójuk a sporiknak. Egyébként az első félidőben 4-5 góllal mehettünk volna, ha kihasználjuk a ziccereinket.
De mind1, nem magyarázni akarom a bizonyítványunkat, mert sztem nincs szükség rá.
sztem ilyesmire kellene gondolnod:
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=10424
meg olyasmikre, hogy a Marca 2 oldalon keresztül foglalkozik a lézerezéssel. Tudom, ez utóbbi a sajtó, de akkor is...
A Clasico előtt is voltak érdekes megnyilvánulások, mint pl. Casillas nyilatakozata a visszapillantóról...stb. - sok a sz.rkavarás madridi oldalon
Buitre
Jugador d'estrella

2009.12.07. 11:51:14

Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt
ezt nem vágom, mire/kire érted. A El Clasico előtt ment az adok-kapok mind2 oldalról, nem hiszem, hogy a szócsatában alulmaradtatok volna. A vereség után mindenki csalódott volt, mert - így érezte a madridizmus - a mutatott teljesítmény alapján többet érdemeltünk volna. Ennek ellenére azok a hangok hallatszottak legimkább, amik a vereség ellenére látták a pozitív változást a csapat fejlődésében.
Az Almeria elleni tizi sztem is jogtalan volt, de miután ebben az idényben negatívan áll a mutatónk, ez bőven belefér, és még így is van törlesztenivalójuk a sporiknak. Egyébként az első félidőben 4-5 góllal mehettünk volna, ha kihasználjuk a ziccereinket.
De mind1, nem magyarázni akarom a bizonyítványunkat, mert sztem nincs szükség rá.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.07. 11:06:51

nicandro írta: Te újságíró vagy? :)
Amúgy remek írás igaz is:)
Nem vagyok újságíró, de örülök, ha tetszett, azt írtam le, amit gondolok. :)
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
nicandro
Jugador del Barça

2009.12.07. 09:56:53

senkialfonz40 írta:Akkor most szóljon az, aki zsigerből nem utálja a Madridot. Valószínűleg nálam csak "rosszabb" véleményeket fognak olvasni a madridista érzelműek, de még bennem is megvan az, hogy örülök, ha a Madrid pontot vagy pontokat veszít, pláne, ha mi egyet sem! :D
Amiket szurkertársaim leírtak "tök" természetes emberi, szurkolói reakciók és csak úgy lehet kivédeni őket, ha erősebb érzelmi pajzzsal rendelkezik valaki vagy nem látogatja az oldalt. Nekem nem vagytok útban, ne értsetek félre, de nekem nem jut eszembe meggyőzni a madridi oldalt a saját fórumján, hogy árnyaltabban fogalmazzanak a Barcelonával kapcsolatban. :roll:
Azokat a szúró hozzászólásokat, amik bántják a szemeteket ugorjátok át vagy reagáljatok, de akkor mindig meg fogjátok kapni a magatokét, teljesen érthető módon.
Más, de ide tartozik:
Azt meg, hogy C.R. lekapta a mezét, tudom akciógól, meg kimaradt tizi utáni feszültség levezetése, de én is úgy gondolom, igenis a 3.000 felülés hozományát látniuk kell a kislányoknak, ez is benne volt a felsőtestes produkcióban. C.R. génjeiben van a magamutogatás, bennem is volt huszonegynéhány éves koromban (ennyi nem) :D , de nála biztos az "imidzs" része is, jobban el lehet adni azt, aki "lenyelte a bordásfalat"! :D
Abszolút érthető, hogy ezen az oldalon kapja az "osztást", tesz érte eleget. :D

És még egy mondat. Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt, én pont ennek az ellenkezője miatt fogom mindig szeretni a Barcelonát, az egész közeg az emberiességet és a szerénységet sugallja nekem. =D>
Te újságíró vagy? :)
Amúgy remek írás igaz is:)
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.12.07. 09:33:28

Akkor most szóljon az, aki zsigerből nem utálja a Madridot. Valószínűleg nálam csak "rosszabb" véleményeket fognak olvasni a madridista érzelműek, de még bennem is megvan az, hogy örülök, ha a Madrid pontot vagy pontokat veszít, pláne, ha mi egyet sem! :D
Amiket szurkertársaim leírtak "tök" természetes emberi, szurkolói reakciók és csak úgy lehet kivédeni őket, ha erősebb érzelmi pajzzsal rendelkezik valaki vagy nem látogatja az oldalt. Nekem nem vagytok útban, ne értsetek félre, de nekem nem jut eszembe meggyőzni a madridi oldalt a saját fórumján, hogy árnyaltabban fogalmazzanak a Barcelonával kapcsolatban. :roll:
Azokat a szúró hozzászólásokat, amik bántják a szemeteket ugorjátok át vagy reagáljatok, de akkor mindig meg fogjátok kapni a magatokét, teljesen érthető módon.
Más, de ide tartozik:
Azt meg, hogy C.R. lekapta a mezét, tudom akciógól, meg kimaradt tizi utáni feszültség levezetése, de én is úgy gondolom, igenis a 3.000 felülés hozományát látniuk kell a kislányoknak, ez is benne volt a felsőtestes produkcióban. C.R. génjeiben van a magamutogatás, bennem is volt huszonegynéhány éves koromban (ennyi nem) :D , de nála biztos az "imidzs" része is, jobban el lehet adni azt, aki "lenyelte a bordásfalat"! :D
Abszolút érthető, hogy ezen az oldalon kapja az "osztást", tesz érte eleget. :D

És még egy mondat. Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt, én pont ennek az ellenkezője miatt fogom mindig szeretni a Barcelonát, az egész közeg az emberiességet és a szerénységet sugallja nekem. =D>
recrea
Llegenda del Barça

2009.12.07. 08:49:59

miihii írta:
...
szánalmas ...
zsuni,ferninho!
Nálatok eddig terjed a szókincs?
Bakker,idén kábé minden háromból két hsz-etekben szerepel ez a szó.Nektek minden,mindenki szánalmas itt.Akkor miért nem otthon,a saját portá(lo)tokon szánakoztok és miért bántjátok magatokat azzal,h idejártok a szánalmas barmokhoz eszmét cserélni?
Mazochizmus tobzódik nálatok?

Azt meg továbbra sem értem,h miért olyan nehéz felfogni,h a BARCA szurkerek zöme piszkosul tud örülni annak,ha pontot,pontokat veszítetek.Jöttök ezzel a hülyeséggel,h nem BARCA drukkerek vagyunk,hanem antimadridisták.Pedig tévedtek!
MINDKETTŐ!!!
Nagyon boldog mindenki,ha nyerünk.Rettentően örvendetes,ha ti nem nyertek.De a legszebb dolog az,ha mindkettő összejön egy fordulóban.
Talán érthető,h miért van ez.De ha nem,akkor pár gondolattal levezetem:
Aki a Blaugranának szorít,szinte kivétel nélkül vmilyen szinten útálja a reált.Ennek rengeteg oka van:történelem,"munkamódszer",filozófia,a nagyvilág felé kommunikált dolgok (szerénység vs. übermensch érzés),a hátszeletek,stébé,estébé...
Ehhez hozzájön,h rendszerint veletek van a versenyfutás az aranyért,így ez is ok,h ellenetek IS szorítsunk,amellett,h a saját csapatunk győzelméért szurkolunk.
Carreras:
"Két csapatnak szurkolok.Az egyik a BARCELONA,a másik a reál aktuális ellenfele."
Ebben benne van minden,ízlelgessétek. :wink:
Így el lehet kerülni a további felesleges benyögéseket,miszerint ez nem BARCA szurker fórum,hanem antimadridista.Ne válasszátok szét a kettőt.
Mártírkodhattok,de asszem odaát is a döntő többség egyszerre szurkol a reálnak meg a BARCA ellen.Sztem teljesen érthetően.Ezért nem is járok át hirdetni az ellenérzést ezzel kapcsolatban.A rivális csapatok szurkolóinál rendszerint előforduló jelenség ez.
És azért szánalmasozni,mert a kollega nagyon örült anno,mert kikaptatok a deportól :arrow: :lol:
Ezúton szépen megkérnélek,h hurrogd le azonnal,ha esetleg vmelyik kollegátok örömködne,amikor esetleg nem tudunk nyerni,v neadjisten egyenesen kikapunk.Tudasd vele is,h mekkora szánalom ez.Jah,vagy ilyen nincs is odaát,mert a korrekt,sportszerű úriemberek gyűjtőhelye az az oldal.

+
Tudom,h most éppen utóbbit konkrétan nem írtátok,de menetrendszerint valamilyen formában vissza-visszaköszön a postjaitokban.
++
Tudom,piszkosul szánalmas vagyok,h továbbra sem bírom leírni nagybetűvel a csapatotokat.Ezt csak azért írom,h ne kelljen ismét koptatni a kedvenc szavajárásotokat. :wink:
Lelki társra találtam :lol: A mondandód minden apró részletével egyetértek. Csak az nem így gondolkodik , aki nem vérmes Barca drukker, egyébként ez a normális hozzáállás.

Nem kell itt álszenteskedni, utálom a realt, és örülök, ha vereséget szenved, de még jobban örülök, ha a Barca nyer. A leinkább az üt ki, mikor valaki azt írja, hogy várja már, hogy legyen a egy jó real és izgalmas legyen a bajnokság meg a versenyfutás. Tény, egy jó erőkből álló madridot jobb érzés megverni, megelőzni, de jobban örülnék neki, ha a tabella alján kullognának.
kudu
Entrenador del Barça

2009.12.07. 08:47:13

miihii írta:...
Miihii, mintha csak én szóltam volna belőled :lol:

Akarom mondani teljesen egyetértek a véleményeddel, és ugyanígy gondolom én is :wink:

És valahol ettől lesz még szebb dolog a futball, a szurkolóktól, és az egymás elleni rivalizálástól.

Aki ezt csak önfejűen látja, hát sajnálom...(gondolok itt néhány reálosra, aki átjön, és minket akar osztani)
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
reeed_ati
Barça C

2009.12.07. 02:10:35

üzenem a haverodnak, aki rosszul látott egy kicsit az idegtől odaát amiatt, h mit írtam a vetkőzős sztárotokról, h még mielőtt véleményezné az itteni moderátorok munkáját, nézze már meg legyen szíves, h ki az, és ki nem az.
köszi.
Emlékeztem rá, hogy modi vagy, vagy az voltál nemrég és jól emlékeztem :wink: .

A moderálás topicból:
Ha bárkinek, bármiféle észrevétele, gondja, problémája van, amit csak közvetlenül akar megosztani az illetővel, az alábbi címeken gyorsan megtalálhatja a honlap bennfenteseinek elérhetőségeit.

Badi - Moderátor: ......................msn.com; Privát Üzenet
Boixos - Moderátor: ......................hu; Privát Üzenet

De ha csak voltál akkor elnézést kérek, hogy valótlant állítottam.
Ha már nem vagy modi akkor nyugodtan lehet b..zizni. :roll: =D>
Még egyszer bocs :idea:

Más:
Csak az összefoglalót láttam, de az alapján megérdemelt a depor elleni sikeretek, jóval több helyzete volt a vendégeknek, a gólok is szépek voltak.
Sajnos úgy néz ki Zlatan is beindult, nem lesz ez így jó. :D
miihii
KHAL

2009.12.07. 00:23:25

...
szánalmas ...
zsuni,ferninho!
Nálatok eddig terjed a szókincs?
Bakker,idén kábé minden háromból két hsz-etekben szerepel ez a szó.Nektek minden,mindenki szánalmas itt.Akkor miért nem otthon,a saját portá(lo)tokon szánakoztok és miért bántjátok magatokat azzal,h idejártok a szánalmas barmokhoz eszmét cserélni?
Mazochizmus tobzódik nálatok?

Azt meg továbbra sem értem,h miért olyan nehéz felfogni,h a BARCA szurkerek zöme piszkosul tud örülni annak,ha pontot,pontokat veszítetek.Jöttök ezzel a hülyeséggel,h nem BARCA drukkerek vagyunk,hanem antimadridisták.Pedig tévedtek!
MINDKETTŐ!!!
Nagyon boldog mindenki,ha nyerünk.Rettentően örvendetes,ha ti nem nyertek.De a legszebb dolog az,ha mindkettő összejön egy fordulóban.
Talán érthető,h miért van ez.De ha nem,akkor pár gondolattal levezetem:
Aki a Blaugranának szorít,szinte kivétel nélkül vmilyen szinten útálja a reált.Ennek rengeteg oka van:történelem,"munkamódszer",filozófia,a nagyvilág felé kommunikált dolgok (szerénység vs. übermensch érzés),a hátszeletek,stébé,estébé...
Ehhez hozzájön,h rendszerint veletek van a versenyfutás az aranyért,így ez is ok,h ellenetek IS szorítsunk,amellett,h a saját csapatunk győzelméért szurkolunk.
Carreras:
"Két csapatnak szurkolok.Az egyik a BARCELONA,a másik a reál aktuális ellenfele."
Ebben benne van minden,ízlelgessétek. :wink:
Így el lehet kerülni a további felesleges benyögéseket,miszerint ez nem BARCA szurker fórum,hanem antimadridista.Ne válasszátok szét a kettőt.
Mártírkodhattok,de asszem odaát is a döntő többség egyszerre szurkol a reálnak meg a BARCA ellen.Sztem teljesen érthetően.Ezért nem is járok át hirdetni az ellenérzést ezzel kapcsolatban.A rivális csapatok szurkolóinál rendszerint előforduló jelenség ez.
És azért szánalmasozni,mert a kollega nagyon örült anno,mert kikaptatok a deportól :arrow: :lol:
Ezúton szépen megkérnélek,h hurrogd le azonnal,ha esetleg vmelyik kollegátok örömködne,amikor esetleg nem tudunk nyerni,v neadjisten egyenesen kikapunk.Tudasd vele is,h mekkora szánalom ez.Jah,vagy ilyen nincs is odaát,mert a korrekt,sportszerű úriemberek gyűjtőhelye az az oldal.

+
Tudom,h most éppen utóbbit konkrétan nem írtátok,de menetrendszerint valamilyen formában vissza-visszaköszön a postjaitokban.
++
Tudom,piszkosul szánalmas vagyok,h továbbra sem bírom leírni nagybetűvel a csapatotokat.Ezt csak azért írom,h ne kelljen ismét koptatni a kedvenc szavajárásotokat. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.12.06. 22:09:53

zsuni írta:
jéézusom.. most néztem meg a real-Almeria meccset, és hát ez ultra gyenge produkció volt a fehérektől. meg azok a gólo
sokadjára is értetlenül állok az ilyen hozzászólások elött. ultragyenge produkcio? miért? a gólokkal is mibajod a 11est kivéve. uristen.
De amikor ironikusan megjegyezte valaki hogy Pepe öngóljával lett zacsi nektek a Riazorban te azzal reagáltál hogy szánalmas antimadridizmus. Ez következetlenség miután olyan laza voltál mint David Hasselhoff.
ha a fehérvár rúg öngólt az utolsó percben, röhögök. ha a lyon, akkor is.
ha a barca, akkor is.
ez természetesen egyenlö azzal, hogy "életem egyik legszebb reggele volt.."
gratulálok, ez a "következetlenség", nem amit irtál. tehát antivilágösszefocicsapataista vagyok. köszcsá
Poénon röhög az ember. Az hogy valakinek az a legszebb reggele hogy Pepe öngól... Vajon komoly lenne? :roll:
Pszt, segítek: NEM AZ!!
Getti
Barça B

2009.12.06. 21:55:45

fcjoc: Ennek a hozzászólásnak mi értelme volt a fröcsögésen kívül?
1 percig nem volt veszélyben a madrid, és ha nem tűnt volna fel még mindig a posztokat, posztcserét próbálgatják.

Miért baj ez?
zsuni
Capitá del Barça

2009.12.06. 21:51:41

jéézusom.. most néztem meg a real-Almeria meccset, és hát ez ultra gyenge produkció volt a fehérektől. meg azok a gólo
sokadjára is értetlenül állok az ilyen hozzászólások elött. ultragyenge produkcio? miért? a gólokkal is mibajod a 11est kivéve. uristen.
De amikor ironikusan megjegyezte valaki hogy Pepe öngóljával lett zacsi nektek a Riazorban te azzal reagáltál hogy szánalmas antimadridizmus. Ez következetlenség miután olyan laza voltál mint David Hasselhoff.
ha a fehérvár rúg öngólt az utolsó percben, röhögök. ha a lyon, akkor is.
ha a barca, akkor is.
ez természetesen egyenlö azzal, hogy "életem egyik legszebb reggele volt.."
gratulálok, ez a "következetlenség", nem amit irtál. tehát antivilágösszefocicsapataista vagyok. köszcsá
Lezárt