Andris írta:cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
![]()

Hát, ez nagy volt Andris!

Andris írta:cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
![]()
Menj a oda, a könnyem csorgott úgy röhögtem!!!, és még mindig tart!Andris írta:cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
hétfő,13:20 - Ronaldo kiállítása után, mintegy vigasztalásképp útba ejtette a helyi szoláriumot, ahol is szénné égette aranyat érő lábait. Ennek következtében a Real Madrid újabb 2 hónapig nem számíthat szolgálataira. Az történtekről az érintett nem nyilatkozott, ugyanakkor az újságírók vasárnapi esetről szóló kérdéseire reagálva elárulta, hogy igazságtalannak tartja, mi több, hozzátette: ha már mindenáron lapot adnak neki, az legalább legyen rózsaszín.
Előre jelzem, hogy férfi vagyok és hetero, de ha felül kitakarjuk és csak könyöktől lefelé nézzük...még el is gondolkodnék.Andris írta:cuki, cuki vagyok, remélem még nemvolt itt.
mazon írta:CR mikor rúgott nektek tizit?csababarca írta:A szánalmas szerintem az kedves madridista kollégák, hogy egy Nou Camp-ban elszenvedett,becsülettel,és jó játékkal 1-0 vereség után a ti überkirály oldalatokon nem az a téma,hogy milyen jól helytálltatok,vagy hogy megszorítottátok idegenben a Barcát.
Hanem napokig Top Storyként a lézerezéses cucc köszönt mindenkire vissza.
Számomra ez sokkal szánalmasabb dolog. Még ha mondjuk egy 11esnél világítottak volna Roncika arcára,és azután kihagyta volna,talán megérteném ezt a dolgot.
De hát mondjuk elvileg, ha Cét akkora ásznak tartjátok, bekötött szemmel is értékesítenie kellene egy tizit, főleg a mi "10osztályú,béna" kapusunkkal szemben![]()
Úgy hogy, arról hogy ki a szánalmas csak ennyit...
Én is be vagyok regelve. Szökőévente írok is 1-2t.Fernando írta:Én egyetlen egy dolgot rohadtul nem értek. Egy madridista minek regisztrál ide, egy barcás pedig minek regisztrál a madridistára? Ezt magyarázza már el valaki? A sok szabadidő teszi? Környezetváltozásra van szükség, vagy egyszerűen tényleg nem értem. Nekem miért nem fordult még meg a fejemben?
CR mikor rúgott nektek tizit?csababarca írta:A szánalmas szerintem az kedves madridista kollégák, hogy egy Nou Camp-ban elszenvedett,becsülettel,és jó játékkal 1-0 vereség után a ti überkirály oldalatokon nem az a téma,hogy milyen jól helytálltatok,vagy hogy megszorítottátok idegenben a Barcát.
Hanem napokig Top Storyként a lézerezéses cucc köszönt mindenkire vissza.
Számomra ez sokkal szánalmasabb dolog. Még ha mondjuk egy 11esnél világítottak volna Roncika arcára,és azután kihagyta volna,talán megérteném ezt a dolgot.
De hát mondjuk elvileg, ha Cét akkora ásznak tartjátok, bekötött szemmel is értékesítenie kellene egy tizit, főleg a mi "10osztályú,béna" kapusunkkal szemben![]()
Úgy hogy, arról hogy ki a szánalmas csak ennyit...
Hmm, pont a 6-2 után beregelni... mindenesetre nyílván olyan dolgokat írtál akkor amik feszültséget keltettek ott, és a modiknak pontosan ez a dolguk, hogy az ilyeneket kiszűrjék.szajko írta:Hát persze ott a dolgukkal foglakoznak...![]()
A 6-2 után beregeltem, írtam 1-2 dolgot és az egyik le ku..a anyázott a másik meg fa...opózott, aztán bannoltak is.
Bocs az offért.
egyszerűbb lett volna megnézni JELENLEG a fórum kezdőlapjánál minden topikhoz oda van írva,h kik a modik,egyiknél sincs ott Boixos neve már. nem 3 évvel ezelőtt beírt dologgal kell jönni. (az a mi sarunk,h még nem frissítettük,tény) és rangjánál sem volt semmi ilyesmi....reeed_ati írta:
Badi - Moderátor: ......................msn.com; Privát Üzenet
Boixos - Moderátor: ......................hu; Privát Üzenet
De ha csak voltál akkor elnézést kérek, hogy valótlant állítottam.
Ha már nem vagy modi akkor nyugodtan lehet b..zizni.![]()
Még egyszer bocs
sztem ilyesmire kellene gondolnod:Buitre írta:ezt nem vágom, mire/kire érted. A El Clasico előtt ment az adok-kapok mind2 oldalról, nem hiszem, hogy a szócsatában alulmaradtatok volna. A vereség után mindenki csalódott volt, mert - így érezte a madridizmus - a mutatott teljesítmény alapján többet érdemeltünk volna. Ennek ellenére azok a hangok hallatszottak legimkább, amik a vereség ellenére látták a pozitív változást a csapat fejlődésében.Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt
Az Almeria elleni tizi sztem is jogtalan volt, de miután ebben az idényben negatívan áll a mutatónk, ez bőven belefér, és még így is van törlesztenivalójuk a sporiknak. Egyébként az első félidőben 4-5 góllal mehettünk volna, ha kihasználjuk a ziccereinket.
De mind1, nem magyarázni akarom a bizonyítványunkat, mert sztem nincs szükség rá.
ezt nem vágom, mire/kire érted. A El Clasico előtt ment az adok-kapok mind2 oldalról, nem hiszem, hogy a szócsatában alulmaradtatok volna. A vereség után mindenki csalódott volt, mert - így érezte a madridizmus - a mutatott teljesítmény alapján többet érdemeltünk volna. Ennek ellenére azok a hangok hallatszottak legimkább, amik a vereség ellenére látták a pozitív változást a csapat fejlődésében.Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt
Nem vagyok újságíró, de örülök, ha tetszett, azt írtam le, amit gondolok.nicandro írta: Te újságíró vagy?![]()
Amúgy remek írás igaz is:)
Te újságíró vagy?senkialfonz40 írta:Akkor most szóljon az, aki zsigerből nem utálja a Madridot. Valószínűleg nálam csak "rosszabb" véleményeket fognak olvasni a madridista érzelműek, de még bennem is megvan az, hogy örülök, ha a Madrid pontot vagy pontokat veszít, pláne, ha mi egyet sem!![]()
Amiket szurkertársaim leírtak "tök" természetes emberi, szurkolói reakciók és csak úgy lehet kivédeni őket, ha erősebb érzelmi pajzzsal rendelkezik valaki vagy nem látogatja az oldalt. Nekem nem vagytok útban, ne értsetek félre, de nekem nem jut eszembe meggyőzni a madridi oldalt a saját fórumján, hogy árnyaltabban fogalmazzanak a Barcelonával kapcsolatban.![]()
Azokat a szúró hozzászólásokat, amik bántják a szemeteket ugorjátok át vagy reagáljatok, de akkor mindig meg fogjátok kapni a magatokét, teljesen érthető módon.
Más, de ide tartozik:
Azt meg, hogy C.R. lekapta a mezét, tudom akciógól, meg kimaradt tizi utáni feszültség levezetése, de én is úgy gondolom, igenis a 3.000 felülés hozományát látniuk kell a kislányoknak, ez is benne volt a felsőtestes produkcióban. C.R. génjeiben van a magamutogatás, bennem is volt huszonegynéhány éves koromban (ennyi nem), de nála biztos az "imidzs" része is, jobban el lehet adni azt, aki "lenyelte a bordásfalat"!
![]()
Abszolút érthető, hogy ezen az oldalon kapja az "osztást", tesz érte eleget.![]()
És még egy mondat. Nagyon antipatikus, ahogy a Madrid kommunikál, nagyarcúskodik, és képtelen elviselni a vereséget. Talán ezért a "szellemiségért"(most mindenképpen) lehet utálni a Realt, én pont ennek az ellenkezője miatt fogom mindig szeretni a Barcelonát, az egész közeg az emberiességet és a szerénységet sugallja nekem.
Lelki társra találtammiihii írta:zsuni,ferninho!...
szánalmas ...
Nálatok eddig terjed a szókincs?
Bakker,idén kábé minden háromból két hsz-etekben szerepel ez a szó.Nektek minden,mindenki szánalmas itt.Akkor miért nem otthon,a saját portá(lo)tokon szánakoztok és miért bántjátok magatokat azzal,h idejártok a szánalmas barmokhoz eszmét cserélni?
Mazochizmus tobzódik nálatok?
Azt meg továbbra sem értem,h miért olyan nehéz felfogni,h a BARCA szurkerek zöme piszkosul tud örülni annak,ha pontot,pontokat veszítetek.Jöttök ezzel a hülyeséggel,h nem BARCA drukkerek vagyunk,hanem antimadridisták.Pedig tévedtek!
MINDKETTŐ!!!
Nagyon boldog mindenki,ha nyerünk.Rettentően örvendetes,ha ti nem nyertek.De a legszebb dolog az,ha mindkettő összejön egy fordulóban.
Talán érthető,h miért van ez.De ha nem,akkor pár gondolattal levezetem:
Aki a Blaugranának szorít,szinte kivétel nélkül vmilyen szinten útálja a reált.Ennek rengeteg oka van:történelem,"munkamódszer",filozófia,a nagyvilág felé kommunikált dolgok (szerénység vs. übermensch érzés),a hátszeletek,stébé,estébé...
Ehhez hozzájön,h rendszerint veletek van a versenyfutás az aranyért,így ez is ok,h ellenetek IS szorítsunk,amellett,h a saját csapatunk győzelméért szurkolunk.
Carreras:
"Két csapatnak szurkolok.Az egyik a BARCELONA,a másik a reál aktuális ellenfele."
Ebben benne van minden,ízlelgessétek.![]()
Így el lehet kerülni a további felesleges benyögéseket,miszerint ez nem BARCA szurker fórum,hanem antimadridista.Ne válasszátok szét a kettőt.
Mártírkodhattok,de asszem odaát is a döntő többség egyszerre szurkol a reálnak meg a BARCA ellen.Sztem teljesen érthetően.Ezért nem is járok át hirdetni az ellenérzést ezzel kapcsolatban.A rivális csapatok szurkolóinál rendszerint előforduló jelenség ez.
És azért szánalmasozni,mert a kollega nagyon örült anno,mert kikaptatok a deportól![]()
![]()
Ezúton szépen megkérnélek,h hurrogd le azonnal,ha esetleg vmelyik kollegátok örömködne,amikor esetleg nem tudunk nyerni,v neadjisten egyenesen kikapunk.Tudasd vele is,h mekkora szánalom ez.Jah,vagy ilyen nincs is odaát,mert a korrekt,sportszerű úriemberek gyűjtőhelye az az oldal.
+
Tudom,h most éppen utóbbit konkrétan nem írtátok,de menetrendszerint valamilyen formában vissza-visszaköszön a postjaitokban.
++
Tudom,piszkosul szánalmas vagyok,h továbbra sem bírom leírni nagybetűvel a csapatotokat.Ezt csak azért írom,h ne kelljen ismét koptatni a kedvenc szavajárásotokat.
Miihii, mintha csak én szóltam volna belőledmiihii írta:...
Emlékeztem rá, hogy modi vagy, vagy az voltál nemrég és jól emlékeztemüzenem a haverodnak, aki rosszul látott egy kicsit az idegtől odaát amiatt, h mit írtam a vetkőzős sztárotokról, h még mielőtt véleményezné az itteni moderátorok munkáját, nézze már meg legyen szíves, h ki az, és ki nem az.
köszi.
Ha bárkinek, bármiféle észrevétele, gondja, problémája van, amit csak közvetlenül akar megosztani az illetővel, az alábbi címeken gyorsan megtalálhatja a honlap bennfenteseinek elérhetőségeit.
Badi - Moderátor: ......................msn.com; Privát Üzenet
Boixos - Moderátor: ......................hu; Privát Üzenet
zsuni,ferninho!...
szánalmas ...
Poénon röhög az ember. Az hogy valakinek az a legszebb reggele hogy Pepe öngól... Vajon komoly lenne?zsuni írta:sokadjára is értetlenül állok az ilyen hozzászólások elött. ultragyenge produkcio? miért? a gólokkal is mibajod a 11est kivéve. uristen.jéézusom.. most néztem meg a real-Almeria meccset, és hát ez ultra gyenge produkció volt a fehérektől. meg azok a góloha a fehérvár rúg öngólt az utolsó percben, röhögök. ha a lyon, akkor is.De amikor ironikusan megjegyezte valaki hogy Pepe öngóljával lett zacsi nektek a Riazorban te azzal reagáltál hogy szánalmas antimadridizmus. Ez következetlenség miután olyan laza voltál mint David Hasselhoff.
ha a barca, akkor is.
ez természetesen egyenlö azzal, hogy "életem egyik legszebb reggele volt.."
gratulálok, ez a "következetlenség", nem amit irtál. tehát antivilágösszefocicsapataista vagyok. köszcsá
sokadjára is értetlenül állok az ilyen hozzászólások elött. ultragyenge produkcio? miért? a gólokkal is mibajod a 11est kivéve. uristen.jéézusom.. most néztem meg a real-Almeria meccset, és hát ez ultra gyenge produkció volt a fehérektől. meg azok a gólo
ha a fehérvár rúg öngólt az utolsó percben, röhögök. ha a lyon, akkor is.De amikor ironikusan megjegyezte valaki hogy Pepe öngóljával lett zacsi nektek a Riazorban te azzal reagáltál hogy szánalmas antimadridizmus. Ez következetlenség miután olyan laza voltál mint David Hasselhoff.