Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
7 millió euró.noname írta:Mennyiért
Én is.Pedig mielőtt jött az orosz a cselzi volt az egyik kedvenc csapatom, azóta már még a Realnál is sokkal jobban utálom.Amúgy állítólag 23 millát adnának Patoért.Mi a fenébnek kellene nekik.Mourinho se normális.el fuero írta:Én ennek csak örülnék...
De azért nem egy Alves szintPerrero írta:azér' a csimbok se gyenge
Nem arra mondtam volna h rossz védő, de tényleg bajok lehetnek a cselzinél ha már olyan játékosokat néznek ki, akik kevesebb mint 15 millába kerülnek.Így is hatalmas veszteségei voltak a Cselzinek és most h már nem perkál az orosz komoly pénzügyi gondjaik lehetnek a jövőben.el fuero írta:Chimbonda igen is jó védő(nem azért, mert a spursben játszik), de már a Wigenben is nagyon tolta a srác.
Mondjuk nem hiszem h leigazolja a cselszki.
Nem csodálomlionelmessi19 írta:Úgy néz ki, Abramovic új hobbyt talált, és kicsit levette a kezét Muringyóékról. Vagy rosszul érzem?
Hol olvastál 5-öt?vaLe5 írta:5 milióért több mint valószinű. Mivel kb 8-9 miliót ér.
"5 milióért több mint valószinű. Mivel kb 8-9 miliót ér.sasi1 írta:Malouda megy a cselzibe állítólag....
http://home.skysports.com/list.aspx?hli ... clid=8&lid
ÉN azt hallotam , most lett végleges 20 milióért.???Nem biztosZozzy 5 írta:Tevezzel kapcsolatban nekem azt mondta a fő MU-s haverom, hogy még semmi sem biztos. Ott tartanak, hogy ha vége a Copának, akkor tesznek egy ajánlatot. Aztán vagy elfogadják, vagy nem, meg aztán még az is kérdés, hogy Tevez mit akar...
meg Hargreaves.Game90 írta:Anderson + Nani is kp, Tevez az első csatárigazolásuk (ha minden igaz)lionelmessi19 írta:Jó jó, most lehet ilyeneken fennakadni, de lényeg h nem az első támadó, akit igazoltak. Jött már Anderson, meg... ööööKi?
![]()
Nani.
Anderson + Nani is kp, Tevez az első csatárigazolásuk (ha minden igaz)lionelmessi19 írta:Jó jó, most lehet ilyeneken fennakadni, de lényeg h nem az első támadó, akit igazoltak. Jött már Anderson, meg... ööööKi?
Nanilionelmessi19 írta:Jó jó, most lehet ilyeneken fennakadni, de lényeg h nem az első támadó, akit igazoltak. Jött már Anderson, meg... ööööGame90 írta: Tevez az első csatárigazolásuk ezen a nyáron, mivel a töbi kp volt.![]()
Ki?