Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ezt cáfolomZozzy 5 írta:Nem azt mondtam, hogy igazoljuk le, csak felvetettem. Csak az elég bosszantó, amikor úgy érvelnek páran ellene (nem féltétlen Te), hogy életükbe nem látták még játszani, meg beszólnak egy ilyet h angol másodosztály...Fernando írta:Jolvan akkor igazoljuk le. Amugy Hamsik se lesz tehetség 3 év múlva vagy netán 4. Ha brazil lenne nem lenne akkora szám.
Nem azt mondtam, hogy igazoljuk le, csak felvetettem. Csak az elég bosszantó, amikor úgy érvelnek páran ellene (nem féltétlen Te), hogy életükbe nem látták még játszani, meg beszólnak egy ilyet h angol másodosztály...Fernando írta:Jolvan akkor igazoljuk le. Amugy Hamsik se lesz tehetség 3 év múlva vagy netán 4. Ha brazil lenne nem lenne akkora szám.
Sztem ne sulyosbítsd itt tovább a helyzetedGomezinho írta:DE A LÉNYEG A KAPUS!!!BUFFONT GYORSAN!!!!
Egy éve még a Bresciában játszott, nyáron került a Napoliba. Attól még, hogy nem vitték el rögtön fél év után simán elképzelhető, hogy a nyáron már viszik...És azért az nem semmi, hogy már most ekkora felhajtás van körülötte. Az ennél nagyobb dolog pedig az, hogy nem ok nélkül.Fernando írta: Ha valójában bejelentkeztek volna érte nem a Napoliban játszana. Milan, Juve, Madrid, Chelsea, Man utd, Napoli...
elvégre énis inkább a Napoliban fociznék. Egyébként Andy Johnson pl
Azt ne mond mr nekem hogy Valdes jobb mint Buffon !!hát könyörgöm miért szeretitek ezt a Valdest annyira??BArcelona drukker vagyok mindig is az voltam dehogy egy normális világszinvolnalban is elfogadott kapusunk legyen ....ez az én véleményem VAldes annyit bakizott már hogy nah...és azért van esélye a Zamora dijra mert a védelmünk stabilabb a madridénál!!Casillasnak 2x-er 3szor több reakcióvédése vanmint V.V-nek
Neharagudj, de sztem mi inkább egy csapatot szeretnénk kialakítani és nem egy all stars válogatottat mint "odaát"Gomezinho írta:Azt ne mond mr nekem hogy Valdes jobb mint Buffon !!hát könyörgöm miért szeretitek ezt a Valdest annyira??BArcelona drukker vagyok mindig is az voltam dehogy egy normális világszinvolnalban is elfogadott kapusunk legyen ....ez az én véleményem VAldes annyit bakizott már hogy nah...és azért van esélye a Zamora dijra mert a védelmünk stabilabb a madridénál!!Casillasnak 2x-er 3szor több reakcióvédése vanmint V.V-nek
Ha valójában bejelentkeztek volna érte nem a Napoliban játszana. Milan, Juve, Madrid, Chelsea, Man utd, Napoli...Zozzy 5 írta:Sorolj már nekem pár olyan játékost az angol másodosztályból, akikért félév alatt élcsapatok jelentkeztek beFernando írta: Egyébként az "ennyire" tehetésges játékosokbol áll az előttem felsorolt angol másodosztály, vagy éppen az olasz hátsó mezőny vagy netán neadjisten a bayern, schalke, stuttgart kivételével a német bajnokság is. Spanyolországról nemis beszélve, rengeteg iylen és ennél fiatalabb és tehetségesebb játékos is van
Sorolj már nekem pár olyan játékost az angol másodosztályból, akikért félév alatt élcsapatok jelentkeztek beFernando írta: Egyébként az "ennyire" tehetésges játékosokbol áll az előttem felsorolt angol másodosztály, vagy éppen az olasz hátsó mezőny vagy netán neadjisten a bayern, schalke, stuttgart kivételével a német bajnokság is. Spanyolországról nemis beszélve, rengeteg iylen és ennél fiatalabb és tehetségesebb játékos is van
Igen valószínűleg ő volt azZozzy 5 írta:Attól, hogy szlovák még sokkal elérhetőbb és reálisabb lenne, mint amiket itt pár ember felsorolFernando írta:Hamsik... jézusom![]()
![]()
![]()
Egy szlovákot se szeretnék látnia rohadt életbe Barca mezben. Mióta elvertek Párkányba vhogy megválrtozott a véleményem róluk.Nem uccsó sorban egy kis tehetség is szorult belé.
Egyébként valszeg Hamsik volt az, aki elvert Párkányba...
Miről beszélsz ember? Hamsik angol másodosztály...Grat! Legalább tudnád, hogy ki Ő és hogyan teljesít a Napoliban.Gomezinho írta:HAmsik egy gyengejátékos max angolmásodosztályVAN DER VAART meg a tökéltese megoldás lenne!!SOKKAL JOBB Mint a Diego gyerek és európai nem tudom miért de nekem a Braziloknál csak az R betüs játékosok a világsztárok
de sztem sokkal olcsóbban megszerezhetnénk a VANDER VAARTOT!max 25!!!DE A LÉNYEG A KAPUS!!!BUFFONT GYORSAN!!!!
Attól, hogy szlovák még sokkal elérhetőbb és reálisabb lenne, mint amiket itt pár ember felsorolFernando írta:Hamsik... jézusom![]()
![]()
![]()
Egy szlovákot se szeretnék látnia rohadt életbe Barca mezben. Mióta elvertek Párkányba vhogy megválrtozott a véleményem róluk.