Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát szerintem ezt eddig is lehetett sejteni hogy marad legalábbis én nagyon nagyon biztam benne...és az is lehet hogy csak a sajtó miaat voltak ezek a hirek!kennyke04 írta:Ronaldinho végre azt nyilatkozta tegnap amivel én már biztosra veszem h marad a Barcában! Végre nem csak azt mondta h szeret itt lenni meg boldog itt hanem h nem akar menni és hogy a testvére ha Olaszországba ment csakis saját dolgait intézi nem az övét! Ez a nyilatkozatt megnyugtatott...
Oklionelmessi19 írta:Értettem... Ez is csak vicc volt...
Értettem... Ez is csak vicc volt...Game90 írta:Szted komolyan gondoltam? A másik 2 pont is csak "vicc" volt.lionelmessi19 írta:Fontos megjegyezni Game koma miatt, h nem h mercire nem volt, éppenhogy gondolom nem kevés millió eurót ölt ebbe a célba.![]()
Szted komolyan gondoltam? A másik 2 pont is csak "vicc" volt.lionelmessi19 írta:Fontos megjegyezni Game koma miatt, h nem h mercire nem volt, éppenhogy gondolom nem kevés millió eurót ölt ebbe a célba.![]()
Yah,nekem is úgy rémlik,hogy vmitől ott nagyon meghatódótt,talán vmi intézetnek adott támogatást,azért volt ott,vagy vmi ilyesmi,és a látottak,vagy a Ő iránta való szeretett megrígatta...Saviola írta:Amikor Porto Alegrében volt valami megnyitón,akkor történt,vagyis így rémlik.
Porto Allegrét értettem meg belőleRonaldinho #10 írta:nem tudok semmit, de találtam egy oldalt, ahol valszeg ott van leírva:
http://www.deportistadigital.com/fotos/ ... obreza.htm
vki lefordítaná?
ÖSSZESZÁMOLTAD MÁR HOGY HÁNY ISTEN VAN....??? SEGÍTS PLEASE MERT NEKEM NEM MEGY.TE EHHEZ ÚGY LÁTSZIK JOBBAN ÉRTESZ...balazsfoci írta:na a sok majomnak akik lekárogtak, üzenem h a valláshoz annyi köze van h most vallásos, az igaz, de előtte nem vallás volt az életében hanem hit! a kettő közt elég nagy a különbség! csak hát erről sokan fingani sem tudnak! ennyi! lehet h hisz most is, csak éppen lehet h nem abban az istenben amiben pl Kaka! mert Kaka karizmatikus keresztény, Ronaldinho meg katolikus vallású! ezek közt is van különbség! a másik h ronnie nyilatkozatait folyamatosan olvasom! a sok marha kételkedőre reagálva!
Én is így gondolom és sztem ne vitatkozzatok olyan dolgokon, amiknek tulajdonképpen nincs alapja. Nem lehet összevetni az egyes vallások közti különbségeket, 'előnyöket' és 'hátrányokat' (ha lehet ezeket mondani) a játékosok teljesítményével, felkészültségével.Zozzy 5 írta:Hát Balazsfoci, abban sztem igazad van, hogy a vallásnak, az Istenben való hitnek igenis köze van a focihoz. Persze egy nem vallásos ember is lehet nagyon jó focista, de mivel én vallásos vagyok, hiszem, hogy Isten segít, az élet bármilyen területén. De mivel Ronnie is az, ezért nem hiszem, hogy különbséget kellene tenni ezen a téren Dinho és Kaka közt.
Kiváncsi vagyok, hogy magyar csapatnak lesz-e valaha ilyen modern öltözője.zsoltman írta:http://www.youtube.com/watch?v=GH902Q6d ... ed&search=