Kaká a legjobb 5-ben? Laughing Ez azt hiszem a viccek vicce. Egy erősen kiégőfélben lévő emberke egy nudli szezonnal a háta mögött...
Vajon mit néztek az illetékesek, amikor szavaztak? Kapásból minimum 8-10 játékost tudok mondani, aki simán előtte van. ( A mellette lévő négyesen kívül még akár Ibra, Eto'o, Yaya, Dani Alves, Rooney, Fabregas, de a lista még folytatható simán.)
igazából szerintem a konföd. kupa miatt lehet ott. De szerintem sem érdemli meg, tavaly semmit sem csinált kb.
Az OM-RM meccsröl meg ha már senki sem ir rola, akkor majd én

A Eurosporton szokott menni valami favágó vb, na az első félidőt ott simán leadhatták volna. A kritikán aluli játékvezetés engedte mind2 oldalról az olyan belépőket, amiket mindet kb sárgával kellet volna juutalmazni, ehhez képest a lap alig villant. A csapatok felét ki lehetett volna szórni. A 11es után meg nem tudom Iker miért sárgát kapott, utolsó ember volt, bár kisodródni látszott a csatár talán azért, de tökömtudja, én mindenesetre tartottam a pirostól.
Croni bácsi vert egy rohadt nagy gólt, meg egy olyat, amin még mindig röhögök

Albiol meg egy gólpasszal és góllal zárta a meccset, legalább mind a 4 gólban benne volt madridi
Igazi játék nem nagyon volt, inkább rohangálás, amiben sokkal jobb volt a Real.
Iker, Marcelo (utolso 10 percet kivéve), Higu (őt vmiért rühelli a bíró), Benzema (befejezésekben) elég rossz meccset játszottak, de a többiek ezt feledteték.
Megérdemelt győzelem, csoportelsőség.