Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
nahjolvan
Barça B

2010.05.18. 22:08:56

a 7 misi az bruttóba értendő..írják a cikkben!gondolom 5.5 körül lesz ahogy megjósolták!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:08:34

raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzem :twisted: Ez tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok :lol: Most amúgy h lenne a kezdő ha mind2-en érkeznének ? Iniesta fel Pedro helyére , Messi meg szépen vissza szélre ahol sokkal jobb ?

A legrosszabb h Ibrát mnagyon imádtam eddig erre ide jött most meg a mésik nagy kedvencem Villa :?
Más egy-egy klasszisért nagy összeget kiadni, mint kompletten összevásárolni egy brigádot, és odatolni a szurkolók elé, hogy tessék, mától ők a Real Madrid.
Amúgy nagyon sok az az 50 misi, remélem kamu.
A másik kérdésedre: Szerintem Fabregas eleinte nem lenne kezdő. Ibra kapja meg továbbra is a lehetőséget, mellette Messi, ill Villa. Középen Yaya(?), Ini, és Xavi. De rengeteg lehetőség adódik az összeállítást illetően. És mindegyik variáció kegyetlenül ütős lehet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.18. 22:07:27

Körbenéztem kicsit a spanyol lapoknál. Természetesen mind mást ír:

AS: 45 millió euró, 4 évre jön, bruttó 7 millió lesz a fizetése.
MARCA: 42 millió euró + különböző juttatások teljesítmény után.
MUNDO: 50 millió, 4 évre
SPORT: Na a Sport az nem ír semmi konkrétumot, csak azt, hogy már teljes a megállapodás és már csak a fizetési módról kell megegyezni.

Ma esti hír mind.

De egyben mind a 4 nagy spanyol lap egyetért: MEGSZÜLETETT A MEGÁLLAPODÁS VILLA ÜGYÉBEN! :wink:

Még ugye abban értenek egyet, hogy 4 évre írna alá, pénteken lenne a bemutatása és holnap vagy csütörtökön jelentik be hivatalosan is.

Csak az ár az, amiben 4 féle áll fenn jelenleg. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2010.05.18. 22:08:55-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:04:02

Egyet értünk raul72. 1 évvel öregebb, a Valenciának még sürgetőbb eladnia mi meg ugyan annyit ha nem többet adunk majd érte mint tavaly? Furcsa. Persze a konkrét összegről nem tudunk semmit de az eddig megjelentek valóban nagyon túlzóak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:03:55

50 milliót én nagyon soknak érzem. Max sztem 40, de még az se kevés.
Lehet, hogy vmilyen opció is lesz benne, mint Dani esetében. Pl 40+5, ha úgy alakul a dolog. Vagy ilyesmi.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
noname
Llegenda del Barça

2010.05.18. 22:01:40

raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzem :twisted: Ez tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok :lol: Most amúgy h lenne a kezdő ha mind2-en érkeznének ? Iniesta fel Pedro helyére , Messi meg szépen vissza szélre ahol sokkal jobb ?

A legrosszabb h Ibrát mnagyon imádtam eddig erre ide jött most meg a mésik nagy kedvencem Villa :?
Engem a Real vásárlásában az zavart, hogy igen komoly kölcsön kellett hozzá. Nálunk évek óta nem kell kölcsön, mert nyárra mindig jelentős összeg felgyűl. Amennyi van a kasszában felőlem nyugodtam elkölthetik az utolsó centig, de csak azt!
Amúgy ha 50 millába kerül, akkor sztem a fizetése kevesebb lesz mint 7 millió. Figyelembe véve, hogy Villa jönni akart és úgyis többet kap majd mint a Valeban, így könnyen lehet, hogy a fizetésére szánt pénz egy részét hosszácsapták az átigazolási összeghez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára noname 2010.05.18. 22:04:34-kor.
A Fifa egy szégyen
raul72
Barça B

2010.05.18. 22:00:27

Capon írta:

Kolléga pont arról van szó, hogy kicsit soknak tartjuk vagy nem Tűnt fel?
Egyébként HA Fabregas is jön akkor valóban 100 körűl lesz a vége a dolognak.

Kizáró ok, hogy ezután ne szeresd őket? Pl ott van Kaká. Attól mert nálatok van átállt a sötét oldalra még ugyan úgy kedvelem.
Persze én is szeretni fogom de azért mégis más ...
Amúgy meg Villa még mindig nem ér ennyit ... Tavaly is ennyit ért , 1 évvel öregebb lett és kifizettek érte ugyan annyit. Én azért nagyon nem értem Laportát.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:56:44

Kolléga pont arról van szó, hogy kicsit soknak tartjuk vagy nem Tűnt fel?
Egyébként HA Fabregas is jön akkor valóban 100 körűl lesz a vége a dolognak.

Kizáró ok, hogy ezután ne szeresd őket? Pl ott van Kaká. Attól mert nálatok van átállt a sötét oldalra még ugyan úgy kedvelem.
Titinho
Director del Fútbol

2010.05.18. 21:56:33

raul72 írta:Csak nem az megy itt h nem az én pénzem :twisted: Ez tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok :lol:
Nekünk legalább nincs szükségünk banki kölcsönökre, hogy igazoljunk. :wink:

Most a MundoDeportivo pedig már a cikkében 50 millióról ír, szerintük megszületett a teljes megállapodás.

Kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége. Volt ma már 40-42, 1 órával ezelőtt 45 most meg 50. :? 10 millát ugrott az ára egy dálután alatt. Szép.

De várjuk meg majd a hivatalos adatokat. Egy tuti: 4 évre jön. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2010.05.18. 21:57:22-kor.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
visca el barca
Presidente del Barça

2010.05.18. 21:56:27

Cooltiszo írta:klubszinten nem sokat nyert (talán semmit)
2004-ben spanyol kupa és szuperkupa a zaragozával, 2008-ban spanyol kupa a valenciával :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.05.18. 21:56:12

1.Azért 400 millió az 400 millió. :roll:

2.Mi nem egy egész csapatot vásárolunk össze.

3.Nálunk látszata is van a dolguknak.

Ez elég irreális megállapítás volt. :wink:
Kép
raul72
Barça B

2010.05.18. 21:50:16

Csak nem az megy itt h nem az én pénzem :twisted: Ez tetszik a legjobban h tavaly mennyit költekeztünk satöbbi erre most ti is vagy 100-120 misit ledobtok :lol: Most amúgy h lenne a kezdő ha mind2-en érkeznének ? Iniesta fel Pedro helyére , Messi meg szépen vissza szélre ahol sokkal jobb ?

culinho
Capitá del Barça

2010.05.18. 21:49:29

Úgy néz ki reülőrajtot vettünk az átigazolási piacon. Perez bácsi aggódva figyelhet, mi marad neki. Van egy nagy előnye a korai igazolásnak, így már az alapozásnál bekapcsolódhatnak a csapatba, több idejük lesz csiszolódni, Ibra az amerikai túra idején érkezett, naqyon kellett volna neki az a néhány hét.
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.18. 21:45:01

Lionel85 írta:Én a Villa (-Cesc) transzfer(ek)ből azt várom, hogy az esetleges mezeladásokkal visszajön az az összeg, amennyit kifizettünk.
Igen ez valószínű, sajnos vagy sem de ma már az árakat a reklámérték is nagyban megszabja. Ezt el kell fogadni, én mindaddig amíg azért igazolunk játékosokat mert szükség van rájuk nem fogok foglalkozni evvel. A vezetőségben gazdasági szakemberek is vannak jószerével, ha ők is rábólintanak az üzletre (Pep kérésére), akkor gondolom gazdaságilag is megtérül.

Szerk: Különben a 45 nekem is soknak tűnik, de ebbe aztán végképp nem látunk bele, hogy mi a sok, mit engedhetünk meg magunknak és mi az ami megtérül. Azthiszem evvel jobb nem is foglalkozni, nem belekeverni az üzleti ügyeket a szurkolói életbe. Naivan lelkesebben lehet szurkolni :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Guardiola 2010.05.18. 21:50:59-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:42:02

Lionel85 írta:Én a Villa (-Cesc) transzfer(ek)ből azt várom, hogy az esetleges mezeladásokkal visszajön az az összeg, amennyit kifizettünk.
Mondjuk ez igaz. Két nevesebb játékosról van szó akiknek hamarább megveszik a mezüket mint pl. Csigának. Főleg Fabregas mezből fog sok elfogyni szerintem. (persze ha jön :oops: )
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.18. 21:38:20

Sanama írta: Jaja. Engem is ez zavar.
Bár szerintem... Laporta ezt gyorsan le akarta rendezni. Ezzel azt akarom mondani,hogy 3-4millát esetleg 5öt is,szerintem tudott volna faragni az áron,ha még lett volna ideje. De hát VB,elnökválasztás. Úgy volt vele,hogy sokat nem szoroz az a "pár" forint :),csak legyen meg Villa.(bár szebb lenne egy 40+3 az tuti...).

Az is szép lesz,ha hétvégén bejelentik,hogy Fabregas is egy 40es,mert ha Wengert ezt látja,márpeidg látni fogja,akkor az alatt nem engedi el Cesc-et.

Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. :oops:
Egy évvel idősebb, viszont idén vb van. Ha a spanyoloknál villant, akkor feljebb megy az ára. Ezt elkerültük, viszont a Valencia se hülye, megkéri a felárat azért, hogy nem kaphatnak érte többet a vb utána, amiben lett volna kockázat (ha nagyot buknak a spanyolok és Villa), de kis valószínűséggel. Plusz ami a sietség is az ő malmukra hajtotta a vizet, ezért is tartottam furcsának azt, hogy a leköszönő elnök igazolgat, amellett hogy látom az érveket emellett is.

Fabregas simán Villától függetlenül se jönne 40 alatt, ez leányálom. Az Arsenal által kért összeg szerintem simán verheti a 60at is alulról. Nem véletlenül gondolom, hogy Yaya lehet a ballaszt az ügyben. Eléggé egyértelmű hogy menni fog, az egész idei év ezt bizonyította (keveset játszott, ha kulcsszerepet szánt volna neki Pep, akkor ez nem így lett volna), így tulajdonképpen "2 legyet ütünk 1 csapásra": Nem kell hatalmas összeget fizetnünk, és az elégedetlen játékos is távozik.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:37:37

Én a Villa (-Cesc) transzfer(ek)ből azt várom, hogy az esetleges mezeladásokkal visszajön az az összeg, amennyit kifizettünk.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:37:30

Bányász írta:
Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. Embarassed
Nincs bennem rossz szándék meg nem akarok én itt kötekedni de miért zavar ez annyira Téged?
Hát csak annyi,hogy tavaly húzták a szájukat Villara,erre 1évet várnak és kiadnak érte ugyanannyit :)
A logikát nem látom benne,de mind1.
Nem az árral van különösebben bajom,azt már leírtam,hogy nem az én pénzem.
Csak érted, 29évesen már odaadnak érte ennyit, 28évesen nem.

visszajön a lóvé tuti,mondom nem az a baj.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.05.18. 21:38:25-kor.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.18. 21:34:46

Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. Embarassed
Nincs bennem rossz szándék meg nem akarok én itt kötekedni de miért zavar ez annyira Téged?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Capon
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:30:54

Látom azért ti sem vagytok felhőtlenül boldogok. Persze örülök hogy jön, de azért azt nem hittem, hogy a bólogató kutyát küldjük tárgyalni ami mindenre rábólint.

szerk.: Így van ha ezt Wenger meghallja Fabi ára felmegy 55ig azt pislogunk.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:28:24

Andris írta:...
Jaja. Engem is ez zavar.
Bár szerintem... Laporta ezt gyorsan le akarta rendezni. Ezzel azt akarom mondani,hogy 3-4millát esetleg 5öt is,szerintem tudott volna faragni az áron,ha még lett volna ideje. De hát VB,elnökválasztás. Úgy volt vele,hogy sokat nem szoroz az a "pár" forint :),csak legyen meg Villa.(bár szebb lenne egy 40+3 az tuti...).

Az is szép lesz,ha hétvégén bejelentik,hogy Fabregas is egy 40es,mert ha Wengert ezt látja,márpeidg látni fogja,akkor az alatt nem engedi el Cesc-et.

Ami nagyon zavar,hogy megvettük drágábban,vagy ugyanannyiért(kérdés honnan nézzük) az 1évvel idősebb csatárt. :oops:
menczel
Entrenador del Barça

2010.05.18. 21:26:48

Lionel85 írta:
noname írta:pont ezt a hírt akartam linkelni.
AMúgy itt egy "szebb" link: KATT
A hír szerint(ha jól értem) megegyezés született VIlla ügyben. 45 millió euró+3 opciós. A fizetése pedig 7 millió euró lesz, továbbá 4 évre jön.
NOs, 45-re számítottam. A 7 milliós fizetés is teljesen reális, hiszen Henry kap 6-ot.
Ha igaz, nem volt olcsó, de Alves se volt az. :wink:
És a 3 opció az mit takar?
Hát az eddigi szerződések alapján bl-kvalifikáció és meccsek 60%-án pályára lépés valamilyen kombinációja. Még nem hivatalos a hír, de én sokallok 48 milliot érte. 40 -et tartanék reálisnak egy olyan játékosért aki nem hiányposztra jön, ráadásul csődbe megy a Valencia ha nem adja el.
Andris
Adminisztrátor

2010.05.18. 21:22:16

Sanama írta:
Andris írta:Fú, ha ez igaz, akkor melegen ajánlom h 35ig meg se álljon. :roll:
45+3+4x7 ??? ezbeteg.
35ig meg se álljon. oké
Villanak mi köze van ahhoz,hogy a Valencia mennyiért adja?

Egyébként tavaly is ennyi lett volna ... Nem értem akkor most mi van.
Veszünk egy 29éves csatárt annyiért,amennyiért 28évesen is megvehettük volna. Ez gáz.
Hát, van abban valami amit mondasz. Mondjuk hogy mindkét félnek ajánlom. Úgymint a szakmai stáb, akik kiadnak ennyi pénzt érte, és úgy mint a játékos, aki 7milliós fizetést kér.

Tavaly még egyébként olcsóbb lett volna ennél, de tekintve hogy Ibrahimovicnál csak reménykedni lehet, bizakodni kevésbé, kellett még egy csatár.

Egy 40+2+4x5,5-re azt mondtam volna hogy oké. De ez lett volna a felsőhatár.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
noname
Llegenda del Barça

2010.05.18. 21:21:03

Ameddig nem kell kölcsönt felvenni, addig nincs gond. Minden nyárra felgyűl egy laza 100 milla(hiszen télen sose vásárlunk), főleg, hogy mostmár a banki kölcsöneink is kezdenek lenullázódni, így az arra szánt pénzek is kezdenek befolyni a csapat kasszájába. Az már zavarna, ha túlköltekeznénk és kéne kölcsönt felvenni. Holnap reggel, nem fog érdekelni, mi az ár, azt akarom látni, hogy hivatalalos a vétel és Villa a miénk!
Amúgy a Valencia se jár így rosszul. Ha eladják Silvát is, akkor az egyik játékosból befolyt opénz elég lesz kettejük pótlására és marad kb 40 millájuk pluszba.
A Fifa egy szégyen
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.05.18. 21:15:33

Egy picit én is soknak érzem, bár én is kb 40-42re számítottam, de annyira nagyon nem érdekel. Ha Csigrit 25ért hozunk, akkor nem akadok fenn ezen. Számomra a Barca nem amiatt az ami, hogy keveset költ, mert ez már egy ideje nem igaz.

Remélem igaz a hír.
A hír szerint nincs 1 Barca játékos sem az üzletben.

Idén lesz majd decemberben 29 éves. A bajnokságba illik, klubszinten nem sokat nyert (talán semmit), másfél évvel fiatalabb mint Henry volt mikor hoztuk, és nála nem kell valszeg sok hozzászokási idővel számolni a válogatott és a spanyol liga ismerete miatt. Örülök neki :)
Lezárt